Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek problematična koža

problematična koža

Spoštovani,
prosim za pomoč, ker imam probleme s svojo kožo. Star sem 34 let in že 4 leta obiskujem dermatologa. Dermatolog je postavil diagnozo – normalna luskavica. Zanima me naslednje – kakšna je razlika med normalno luskavico in akcemom?
Dermatolog mi je omenil tablete s katerimi se lahko odpravi ta bolezen, vendar imajo lahko stranske učinke (neplodnost) – žal ne vem imena tablet. Moja koža na dlaneh in petah je najbolj problematična v zimskem času in je tudi zelo odebeljena. Ali na poslabšanje stanja na koži vpliva tudi staranje človeka? Trenutno si bolezen lajšam z mazili, ki mi jih je predpisal moj dermatolog. Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujem za odgovor.

Božo, ne vem, ali si mogoče gledal v petek polnočni klub (saj bi morala biti enkrat ponovitev, ponavadi so ob četrtkih popoldan), govorili so o homeopatiji, ki med drugim uspešno zdravi tudi kožne bolezni, npr. nevrodermitis itd., in to z naravnimi sredstvi, ki naj ne bi imela nobenih stranskih učinkov, so pa dosti bolj učinkovita, še posebej, ko odpove klasična medicina, tako da ti svetujem, da morda to poskusiš. Lahko vprašaš v lekarni, saj določena blažja homeopatska zdravila prodajajo tudi v lekarnah, a najbrž je bolje, da greš na pogovor k homeopatu (tisti v Polnočnem klubu se je pisal, če se ne motim, dr. Hribernik, pozanimaj se malo), ki ti določi točno zate ustrezno snov.
Lep pozdrav,
Maja

iuzi

Živjo Bozo,

Lahko ti priporočim kremo LINOLA-FETT N , ki pride prav ravno za dlani in podplate – lahko mi pišeš na moj naslov, pa ti pošljem prospekte z navodili.

Lep pozdrav,

Tjani

Linola-fett, za zapisnik, luskavice ne zdravi, ampak je samo nekaj, kar lajsa zivljenje z luskavico. Gre za mazilo, ki ga pridobivajo iz zivalskih mascob (in smrdi kot kuga)…

Draga dvigovalka,

Res je , da LINOLA-FETT N krema ne zdravi luskavice, kot jo tudi ne zdravi nobeno drugo zdravilo, ampak pomaga pri zdravljenju suhe kože, psoriaze, bolečih razpok kože ( sploh pa pri trdih dlaneh in podplatih ).
Ni pa res, da kremo pridobivajo iz živalskih maščob, vonj kreme pa je predvsem linolna kislina – za zapisnik.

Lep pozdrav,

Tjani

New Report

Close