Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek prodam POWER JUICER

prodam POWER JUICER

Če kdo rabi sokovnik POWER JUICER, prodam zelo malo rabljenega (3-4X), mama mi ga je kupila, pa ga praktično ne rabim, vesela bi bila, če bi ga lahko prodala, pa da ji dam denar nazaj (no, saj vem, da vsega ne morem vrniti, pa vendar).

Baje je stal okrog 35.000 SIT, prodam ga za 25.000 SIT (franco Slov. Bistrica), če kdo da več, še bolje.

Lp, Mojca

zakaj pa ga prodajaš? Kakšen je, oz. kako deluje? Verjetno je to nekaj iz tv prodaje, ampak jaz tega zares nikoli ne gledam, zato te prosim, da malo poveš o tem sokovniku.

To je sokovnik iz TV reklame in je vse res, kar obljublja. Je zelo dober in dejansko iztisne sok iz vsega sadja (razen banan, ki nimajo soka) in zelenjave. Res lahko noter vržeš cele jabolke in res dobiš okusen sok….

Mama mi ga je kupila, ker moj sin noče jest nobenega sadja in zelenjave, pa smo mislili, da bo vsaj to popil, pa noče, ne ker ne bi bilo dobro, pač pa noče poskusit novih stvari…

Mož itak ni preveč za sadje, jaz pa ga raje jem kot pijem, se mi zdi, da mi bolj ”hasne”….

Edino, kar v reklami ne povejo, je, da ga je malce zamudno pomivati na roke, zato ga svetujem tistim, ki imate pomivalni stroj, saj se lahko pere v stroju.

No, mogoče sem s tem izgubila potencialnega kupca, a resnica vseeno nekaj šteje, ne….

Torej, če ima kdo doma ful sadja, naj se javi, se res splača, saj ga prodam le za 25.000 SIT, čeprav je praktično nerabljen (samo parkrat smo poskusili in obupali, ker bi sin rad samo miksal, spil pa nič)

LP, Mojca

Mama ga je kupila teti za obletnico, in zdaj se teta sekira, ker je šele november, pojedli pa so že cel pridelek korenčka – za sok 🙂

menda je zelo zadovoljna z njim

V reviji VIP je bil tale sokovnik testiran skupaj z nekaterimi ”navadnimi” iz trgovin.
Se ni čisto nič bolje odrezal, kot pol cenejši modeli, v nekaterih kategorijah pa celo slabše.

New Report

Close