Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek prodamo pralne plenice

prodamo pralne plenice

prodamo 20 pralnih plenic zeleni racman + 20 dodatnih vložkov. zraven podarimo 3 prekrivne hlačke velikosti M. dodatne vložke sem rabila, ker nimamo sušilnega stroja in sem prala zelo na tesno ter sušila večina na radiatorjih. uporaba pri enem otroku 7 mesecev. cena 33.000 sit. dodatne informacije na forumu ali po tel 031 755 884. smo iz Domžal.

Ma saj nisi resna. Take stvari se podarja, ne pa prodaja. Če jih sploh kdo želi. Jaz svojemu detetu še spodnjih gatk ne bom dajala gor od drugega, kaj šele plenic. Pa reč kar češ.

koka, oprosti, si se zmotila.
plenice racman se na veliko prodaja in kupuje rabljene, ker so nove zelo drage (ena plenica z vložkom cc. 3000 sit.) običajno grejo ohranjene za polovično ceno za med, se spomnim, ko sem jih še sama kupovala.

No, pa sem se že spet naučila nekaj novega….

Kako se pa ta zadeva sterilizira?

pa saj so vsakič prekuhane, tako da so brez kakršnih koli madežev

jaz imam pa nekaj spodnjih gat od moža za prodat, po polovični ceni. Tebi jih pa podarim. Vse so prekuhane, tko da bo vse OK za tvojga moža!

Če tvoj otrok nosi rabljene plenice, zakaj ne bi še tvoj mož nosil rabljenih gat. Dobre moške spodnej gate prav toliko stanejo kot racman plenice.

kakšne mate ej, a tudi sama kupuješ rabljeno, nošeno? dej odnesi to kakšnim revežem, pa ti bodo hvaležni. Jaz sem nove stvari podarjala, rabljene pa ……

se opravičujem vsem vam, ki vam ni jasno, da se kupujejo tudi rabljene stvari. naj vam povem le to, da je zanimanje po telefonu veliko. prijeten večer želim in veliko dobre volje.

New Report

Close