Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek propadel dopust

propadel dopust

Ker je hčerka zbolela 2 dni preden bi morali na dopust (in sva morali v bolnišnico) nam je propadel že rezerviran dopust.
K sreči smo denar dobili nazaj, zdaj pa smo se odločili, da gremo namesto na morje za nekaj dni v toplice, najraje v Čateške. Ali kdo ve, je kje še kaj prosto, pa najraje bi vzeli kakšen apartma, pa da so že karte vračunane v ceno, ker potem greš lahko dvakrat dnevno na kopališče.
Lepo prosim, če katera kaj ve, lahko tudi za katere druge toplice, pomoč

V Čateških je dober kamp. Cena kampiranja je 3300 SIT/osebo, v tej ceni pa je tudi karta za kopanje (vstop 2x na dan), otroci do 4 let imajo brezplačno.

Mi smo ravno prejšnji teden koristili akcijo plača eden, letujeta dva, + otroci do 7. leta gratis. 3 dni te pride komplet s takso, pol p in vstopninami za bazen 51.000 sit. Mi smo se imeli super, je pa res, da moram pograjati čistočo na kopališču, ki je katastrofa – voda v bazenih na letni termalni rivieri je bila popoldne zelo umazana, zato smo se mi držali bolj hoteljskega bazena.

Jaz ti priporočam terme Olimia. Veliko vodnih površin, dovolj ležalnikov in sončnikov. Imajo aparthotel in tudi apartmaje v vasi Lipa in pa apartmaje v kampu. Mi smo bili sicer v novem hotelu – ful dober. Polpenzion, hrana dobra. Po zajtrku smo se šlikopat v termalijo, tam smo tudi nekaj malega pojedli in po opoldanskem počitku smo šli še v aqualuno. Zvečer pa večerja, vse samopostrežno, tako da se zagotovo najde kaj tudi za otroka. Moram pohvalit čistočo hotela, okolice in tudi bazenov.

New Report

Close