Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek prosim, povejte mi svoje mnenje glede službe

prosim, povejte mi svoje mnenje glede službe

Pozdravljeni,

zanima me kaj bi svetovali nekomu, ki dela v psihično izredno neprijetnem okolju, več kot 8 ur na dan, plače na koncu meseca okoli 500€ skupaj z malico in prevozom v administraciji, določen delovni čas,…….bi svetovale naj vztraja, če se vidi, da osebi to okolje škodi, nima še družine,……..Ne vem jaz pravim pojdi in se ne oziraj, ni vredno prenašati vseh žaljivk, ki jih kasiraš, …po drugi strani pa službo danes težko dobiš. Osebo poznam in vem da je delo vestno opravljeno, vendar žal ne morem pomagati pri iskanju druge službe.

Hvala

zavedam se, da je novo službo težko dobiti, vendar bi bil moj nasvet intenzivno iskati novo službo, pa nikar na razgovorih povedati, da ji v sedanji službi ni všeč, temveč, da bi radi delali ravno pri njih, itd. Če ima pa možnost oditi iz službe, da lahko finančno preživi brez nje, bi jaz takoj odšla. Verjamem, da, bo tudi zanjo enkrat posijal žarek sreče…

Na žalost sem imela podobno izkušnjo s to razliko, da je bila plača solidna. Pa sem vseeno zamenjala za službo z manjšo plačo in potem napredovala in ujela prejšnjo plačo. Preprosto nobena služba ni vredna tvojega duševnega miru, ker če tega ni, se lahko pojavijo tudi zdravstvene težave. Če je človek mlad, je pa še toliko lažje. Če ne more preživeti brez te službe, naj res intenzivno išče drugo. Kdor išče, ta najde! Pa naj je ne bo sram poklicati prijatelje ali znance. Mogoče pa kdo ve za kakšno službo.

triglavčica dva sončka pod Triglavom sta nam polepšala življenje 25.02.2006

Jaz sem v taki sluzbi dala odpoved po vec kot enem letu neznosa. Danes mi je zal, ker to nisem naredila prej.
Ne mores zaceti nove stvari, dokler nekaj ne koncas. Jaz bi dala odpoved in v odpovednem roku intenzivno iskala novo sluzbo. Ni vrag, da se ne bi naslo kaj boljsega!

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

tej osebi bi svetovala:
to delo ti psihično škodi, zato si intnzivno išči drugo delo. Takoj, ko ga najdeš, daj odpoved.

Ali pa:
daj takoj odpoved, pojdi na CSD po začasno socialno pomoč, išči drugo delo, četudi na črno, ali honorarno…. Če nimaš družine boš lažje preživela nekaj časa z minimalno pomočjo, samo da se rešiš škodljive službe…

jaz bi vstrajala in si zraven iskala novo zaposlitev

New Report

Close