Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu prosim za nasvet

prosim za nasvet

Sem s podeželja in na začetku srednjih let!?Morala bi že vedeti, pa ne znam. Zato prosim, pomagajte mi.
Imam hude težave v intimnih odnosih, ki so posledica preteklosti ali mojega razmišljanja,…
Glede preteklosti, naj povem da boste vsaj malo razumeli. V začetku najstniških let, dva človeka, bivši mož, samo zase je poskrbel, toliko da se je spraznil. Ljubezen je umirala, strast je ugašala, 2 krat na mesec, če mu je bilo…nekako mi je uspelo v sanjah, z veliko domišljije, ohraniti željo po intimnih odnosih.
Sedaj me je strah poskusiti, kajti tolikokrat sem bila razočarana, želje umazane-recimo ko sem oblekla zapeljivo perilo, no o kakšnih tangicah nisem upala niti razmišljati…
Na seks ne gledam kot na zabavo, pač pa si predstavljam sam odnos predajanje v ljubezni-ljubljenje. Ironija, če pomislim koliko časa se nisem ljubila, kaj šele da bi doživela orgazem, vaginalni sanje, še nikoli ga nisem…
Že kar nekaj časa, kakšne tri leta ne čutim niti prave želje po samozadovoljevanju in če že, pa je vse skupaj bolj klavrno, vsekakor nisem zadovoljna.
Mi lahko pomagate s kakšnim nasvetom, kaj naj naredim, kako naj razmišljam, da premagam strah (sem poskusila, tako klavrno je zgledalo, da ne bom omenjala) in znova začutim željo, strast…

Kadar sem bil jaz sam, sploh nisem iskal seksa ampak “žensko”! Šele, ko sem jo dobil sem razmišljal o seksu. Hočem rečt, da dokler si ne ustvariš vezo, ne spoznaš pravega moškega, o seksu niti ni smiselno razmišljat. Razen kar se tiče igris same s sabo.

nas beri :-)))

morda dobiš kako dobro idejo, če nič drugega boš postala malo bolj odprta za te stvari, ki še zdaleč niso umazane, ampak nekaj zelo lepega. Tudi tangice in druga erotična oprava!

dosti novih spoznanj ti želim; ko boš sproščena, boš z lahkoto spoznala tudi prijetnega človeka, s katerim boš morda želela v posteljo. Vem, da je lažje rečt, kot storit, pa vseeno.

Karkšnekoli že imaš sanje,jih tudi udejanji.Če se vidiš v tangicah,jih kupi in obleci,malo se opazuj…mogoče se ti bo zdelo vse skup blesavo…ampak nekje je treba začeti.Malo po malo,1x boš že prišla na tist nivo.Deluj!

pozdravljena lili,

ko sem prebrala tvoje pismo sem najprej pomislila ali se morda kdo šali…

no, če je stanje resnično takšno ti svetujem…najprej naredi nekaj za samozavest, potem pa lepo počasi…sprosti se in uživaj…saj zato seksamo, a ne?

veliko sreče in kdaj pa kdaj pokukaj sem, bo takoj bolje:)))

če sem prav razumela, sedaj ta trenutek nimas ob sebi partnerja..sama si..in tudi v samozadovoljevanju ne uzivas..te kar ne mika..je to to???
Jaz se sploh ne bi obremenjevala z vsem tem..raje delaj na celoti…spoznaj sebe..zavedaj se kaj si..pojdi v druzbo..bodi komunikativna..uzivaj zivljenje…skratka zacni ziveti ne zivotariti in potem si vzemi cas in mir..in spoznavaj se… svoje telo..kaj te rajca..kaj ti paše..kaj te dela tako..nagajivko…in verjemi da bos kmalu ugotovila..sam brez pritiska in sprosti se…ne misli ,da moras kar nekaj doseci..da moras na silo..japaja..saj bo vse..bos vidla!
Vcasih pomaga ze iskren pogovor z prijteljico..vcasi pomaga ze neko kurjenje tkole na netu…jaz ne vem kaj ti paše..to ves ti..in delaj na temu..ce ti ne bos ne bo nihce..ko naslednjic zacutis zeljo..strast…igraj se z njo..brez bojazni..zdrzkov

Imaš totalno zgrešen odnos do seksa, kar posredno tudi sama ugotavljaš.

Seks je užitek. Seks ni nič umazanega, ampak je čisti užitek. Dobro lahko seksa tisti, ki s ezna sprostiti, odmisliti nepotrebne predsodke, seksati neobremenjen. To te lahko pripelje do prave ekstaze.

Ti si potrebna. Potrebna si tako močno, da te bo raztrgalo. Pred tem za zdaj še bežiš. Zdravilo je samo eno: rabiš pravo dozo poštenega fuka.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zanimivo, kren. Pravzaprav občudovanja vredno, kako ti je uspelo kontrolirati potrebo po seksu.
No ko me je imel moški, sem seksala v najslabšem pomenu besede, sedaj pa razmišljam o človeku-moškem s katerim se bom ljubila. O seksu pravzaprav ne razmišljam. Mogoče je to napaka v razmišljanju, ne vem.

Hvala vam vsem za nasvete in pomoč. Vem, da mi bo uspelo, spoznati nekoga, s katerim se bom lahko ljubila, s katerim si bom želela…

New Report

Close