Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek prosim za pomoč-kamp v okolici Livorna

prosim za pomoč-kamp v okolici Livorna

Pozdravljeni!
V septembru gremo kampirat na Korziko, ko se bomo vračali, sem razmišljala, da bi, ko se vrnemo s trajektom iz Bastie, prespali v kakšnem kampu v oklici Livorna, potem pa še 2-3 dni pohajali po Toscani.
Zato bi prosila, vse popotnike:), če mi lahko karkoli svetujete v tej smeri.Torej iščem kamp v okolici Livorna, oddaljen max 30 min. V Livorno bomo prišli okoli 7 zvečer.Kaj pa kakšni drugi kampi v Toskani: Pisa, Firenze ipd?Kaj se splača ogledat v Toskani?
HVALA res vsem za odgovore!
Patricija

Tukaj poglej, na levi klikni na Italijo in ti vrže ven vse kampe v Italiji.

LP

V Pisi je ugoden kamp.

letos je ena od forumašic pisala, da so se na poti nazaj s Korzike ustavili v kampu poleg Pise. Če se prav spomnim, je pisala, da je mestece umazano, tako da je res vreden ogleda le stolp. malce pobrskaj, bom pa tudi sama pogledala doma v arhivu, ki sem ga pripravila pred našim letošnjim odhodom v tisti smeri.
Kaj v Toskani obiskati pa je odvisno od interesov. Že v Firencah lahko porabiš več dni za oglede 🙂 Mi smo si v hitrem ogledu tistega konca ogledali Sieno, majčkeno stolpičasto mestece San Giminiano in na hitro skočili še na Elbo. Je bilo pa vsega res le za skomine za drugič.
Tole stran pa si verjetno že našla: uradna turistična stran Toscane

Mi smo bili letos v kampu v pisi, le deset munut peš stran od stolpa. Drugače se ti splača ogledat tudi mestece Luca , ki je blizu Pise. V kampu dobiš tudi zemljevid z okoliškimi mesti, ki se jih splača ogledat.

Oj!
Ali mi lahko pomagate s kakšnimi linki od kampov?
Hvala.

Tinat, ali je to ta kamp?

Ja to je ta kamp. Za avto, šotor, dva odrasla in en otrok, starejšega smo švercali smo dali 38 EUR, če te slučajno cena zanima konec julija.

Uuuu, mater kakšne cene, groza. Na Korziki so kampi tako ugodni, Italija pa…ali ve kdo za kaj ugodnejšega?

Jaz sem lani kampirala v Pisi v kampu Torre Pendente, cca. 10 minut oddaljenem od stolpa. Meni se je zdelo kar v redu, sploh pa v primerjavi s kampi na Korziki, ki so večinoma bolj preprosti. V kampu je tudi trgovina in bazen, čeprav ne vem kako je kaj s čistočo vode v njem.

LP,
Nik@

V Toscani imaš množico kampov in agroturizmov in skoraj ne morem verjeti, da ne bi našla prostora. Tako da se mirne duše lahko odpravite na slepo in se usmerite po kaki tabli ob cesti.

Jaz tudi mislim, da bi bil torre pendente še najboljši, glede na to, da pridete v skoraj večernih urah. Večina kampov je zvečer namreč zaprtih (za nove goste) in se vam lahko zgodi, da boste ostali brez mesta za spanje, ker ne boste mogli v kamp, kjer bo sicer še dovolj prostora. Ne moreš se zanašati na to, da bodo avtoceste prazne in da imate dovolj časa. Poleg tega pa je Pisa prav luštna.

New Report

Close