Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu prošnja

prošnja

Prosim vas, ne pljuvajte, ne žalite na tem forumu. Za to obstajajo drugi. Če ima kdo slab dan, naj se takrat prosim ne javlja na teme, ker je ta forum namenjen razvedrilu. Se pa zadnje čase pojavljajo kar na nekaj temah neki čudni odgovori, v smislu “ne ti mene”. Raje se ljubite, al sam seksajte, malicajte klobase z jajci (ne v lupinah, v kocinah), pa bo vsem koža prav. lp

se strinjam

Se strinjam,

če kaj takega opazite aliv am ni všeč, mi pošljite mail.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ja… jaz bom prenehal debatirat z rožmarinko…

kdo bi vedu, kaj pa če je moja žena, da me tak super pozna (:-P)

Čist lahko, al pa zato k je nis podrl. Zadevo si orng zas**al, ker se je tak nate spravla. Ji bom pa jaz dal za pir – sam da bo mir!

Še pa še se strinjam s tabo, veš kolikokrat sem bil popljuvan, da se še sedaj brišem

he he he he…. še jaz ji plačam enga, sam da preveč ne pove o meni ;-))))

…..hehe..jaz obljubim, da naum pljuvala……ampak slinim se pa lahk …a ne?:))

:-))))

Seveda se lahko. Jaz bi pa tudi pljunil – notr, saj veš, k je tak luštn!

Razumem, da vsem nikoli ne bo vse okej, ampak ne razumem, zakaj potem to sploh berejo…in imajo nenehno ene neumesne pripombe.To je forum, ni en resen forum in zakaj se nekateri, ki se znamo “zezat”, ne bi smeli,saj zaradi tega forum ne trpi, le popestri ga.”Resne” teme, kar se seksa tice se ostajajo,ampak vidim da mirujejo, tisina je,če se mi ne bi igrali med vami, bi bila tukaj velika zalost, zato vse une, ki imate najvec za povedat, kako mi pametujemo, kako smo ubogi, kure in petelini,je res bolje da se greste kulirat v real zivljenje, ker se se v virtualnem svetu ne znate! Nekaj je pisanje tule, druga pa je realni svet,tega eni sploh ne dojamete, kaj pomeni netna komunikacija,kajti za ene je to enako in zato potem toliko zaljivk…
Pa brez zamere…se vedno mislim, da lepa beseda, lepo mesto najde in ce ti nekaj ni pogodu, potem pojdi dalje,pusti vse pri miru, kot pustijo oni tebe, dovoli jim da delajo kar jim paše, kot oni dovolijo tebi!

Primoz…nick Rozmarinka se je hvalila..kako je pri nicku-mm, ugotovila, da ima enak IP..kot ne vem kdaj, prosim razlozi ji in ostalim, ki tega se ne vedo,meni je to jasno…. da imas le ti vpogled v IP ..tu na teh forumih, ostali tega ne dobijo, ne morejo imet, sam tko no, ker nekatere greste res predalec…in vam je treba mal perutke pristrizt! Pa zezanje gor ali dol, vse ima svoje meje.

evo to je to…

Avtor: rožmarinka
Datum: 20-10-04 15:27

Meni že nisi, najdražji. Edino….takrat, nazaj , si imel en sam nick, vsaj mislim tako. Sedaj pa z dvema sekaš in to mi ni všeč. Bodi samo eden in ne govori, da nisi ti tukaj še pod enim nickom. Pozanimala sem se , IP – so isti.Saj je lepo, da ženske v dobro voljo spravljaš, morda ti rata, da bo še kera taka kokoš in ti bo nasedla in počepnila, mene predvsem moti, ker si se tako spremenil.

..Kir ne ti men da bi pljunu…smo se lepo zmenli…….slina JA, pluvat NE…..hehe

Si se pa razkurila tukaj! Tako samo še bolj seksi izgledaš 😉 ! BTW, v čem je pa sploh problem? Jaz berem samo tisto, kar se mi zdi zanimivo, za kaj več pa niti nimam časa.

New Report

Close