Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek PROŠNJA ZA POMOČ-VARNA HIŠA

PROŠNJA ZA POMOČ-VARNA HIŠA

Hojla!
Poskušala sem na drugih forumih, pa so me usmerili sem, upam, da bo zdaj informacija prišla v prave roke.
Obračam pa se na bralke in bralce foruma (ter nate Primož) s konkretno prošnjo. Smo nevladna organizacija, ki osem let deluje na področju preprečevanja in lajšanja posledic nasilja v družini in družbi nasploh. Zdaj spet širimo svoj program in odpiramo varno hišo za ženske in otroke, žrtve nasilja. Ker je dobrodošla vsaka pomoč v obliki konkretnih stvari in opreme, ki jo človek potrebuje za normalno bivanje v svojem domu (varni hiši), bomo veseli, če forum in njene akterke/akterji lahko pri tem kakorkoli pomagate. Glede na to, da se je zavod šele dobro formiral in je tole prva taka konkretna prošnja za pomoč, si ne predstavljam, kako so stvari zamišljene, poskusiti pa vseeno ni greh, a ne?
Za vsa vprašanja, pomisleke, odgovore…sem dosegljiva na mejlu.
Hvala in lep dan!

Tanja

KAKO IN KAM VAM PA SE LAHKO KAJ PRINESE
VSEKAKOR JE RES DOBRODOŠLA KER BODO PO VSEJ VERJETNOSTI TUDI OTROCI
ZDRAVEN BI LAHKO VAM PODARILA NEKI IGRAČ OBLAČIL PA TUD KAKO GOSPODINJSKO STVAR SAMA SEM PROBALA KAJ JE NASILJE IN VEM ČEPRAV NISEM VARNE HIŠE NIKOLI POTREBOVAL NA SREČO
LEP POZDRAV
TARA

Zaenkrat kupčkamo zadeve na lokaciji našega društva v Ljubljani, na Miklošičevi 36, od ponedeljka do petka od 9h do 15h. V izogib podvajanju predmetov vas prosim, če lahko napišete, katere stvari bi lahko podarili. Vsekakor že vnaprej hvala!
Lep pozdrav!
Tanja

lep dan

LAHKO VAM PODARIM OTROŠKE IGRAČE ŽENSKA OBLAČILA IN NEKAJ GOS. PRIPOMOČKOV.
lep dan naprej
TARA

PODARIMO POSTELJICO, A JE BREZ JOGIJA.OBLEKO ZA DOJENČKA DO TREH MESECEV.

New Report

Close