Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Prostitutka

Prostitutka

Zdravo!

Zanima me, če ima kdo od vas že izkušnjo s prostitutkami. Ker sem trenutno samski me zelo mika. Pa ne toliko zaradi tega, ker sem potreben, ampak sama misel na sex za katerega plačam. Mislim, da ni nič narobe, če si enkrat privoščim.

Kakšne so kaj vaše izkušnje? Kako pa je z varnostjo?

Kaj res še nihče nima takih izkušenj, ali vam je nerodno govoriti o tem?

Jaz kar moji plačam, vsake toliko časa 😉

No, če se boš podajal k prostitutkam, nikar ne bodi naiven in se ne zanašaj, da bodo one poskrbele za tvojo varnost.

Domača je itak najdražja

Vsak ima svoj pogled. Mene pa niti slučajno ne rajca misel, da bi me ena “nategnila” in mi izpulila kar nekaj denarja. Sem hodil naokoli po takšnih ulicah, a mi nikoli ni potegnilo.

Kondome u žep za vsak slučaj, pa salomona v roke, pa si privošči, če si pač želiš – večje filozofije okoli tega pač ni.

ej, vedi, da so to punce pod povprečjem! kar se pa varnosti tiče, pa je zeeeeeelo riskantno, na tebi pa je kaj boš naredu
aja – dober želodec rabiš

Tukaj se je en spoznal:

Ne želodec, pač pa lulček, ido!!!

a ga ni škoda za vsako luknjo, no bodi vsaj malo izbirčen no daj, imej vsaj malo spoštovanja do samega sebe, ……..*

Se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} strinjam s teboj, ma ni hudič, da si nebi mogel dobiti ene sorodne dušce, pa čeprav bi ti rogje štrleli iz glave. Si ga pa že raje mečem na roke, kot, da bi si iskal prostitutko, pa še tistega dobrega občutka ni, ko se z žensko zapeljujeta, pred vrhuncem oz. napetim pričakovanjem;-) Ne vem no, sam še nikoli nisem pomislil na kaj takega, ker se mi enostavno zdi trapasto – preveč na easy (v življenju se je treba mal potrudit). Enim se tega očitno ne da. V seksu je vsaj meni najpomembnejše to, da tudi ženska uživa, drugače je itak ena brezvezna telovadba, brezčutno praznenje j…. Kot sem že rekel, lahko to enostavno dosežem tudi sam.
Lp

Neverjetno si se lepo razpisal. Se moram strinjat s teboj. Tisto, da se je treba mal potrudit mi je pa sploh všeč. Čisto res je.
In mimogrede, na pamet mi ne bi padlo, da bi si tipa plačala, da bi mi prišlo. Sranje. Brez toplega občutka v glavi in med nogami…ni nič.

Lepo, da sva podobnega mnenja, vendar, če komu paše tak način, naj pač to počne;-), čeprav je pa res, da s prostitutkami nimam niti najmanjših izkušenj, zato se lahko tudi motim?

Saj sem mislil samo v tvojo vtaknit. Imaš dobro?

Ne veš. Tudi jaz ne vem. Je že tako. Kot že običajno, vsak po svoje….in tako je najlepše.

Mislim, sam poglej ga tvojga KIR-a, vsaki bi ji ga že not dajal. Backa upam, da uporabljata kondome, če ne se boš še česa nalezla;-))))

Saj sem samo tvoji bivši ali sedanji spustil noter! hahaha

Ne skrbet zame, samsung. Verjel al ne, dovolj sem stara, ha ha. Pa vseen hvala za skrb!

Joj, sem ti pozabil povedat, da je mela neko vnetje spolovil, čakaj kako se že reče, kapavica al neki podobnega, če te začne kaj srbeti boš vsaj vedel kaj je hehehe;-))

bom prijazno povedala, pri meni žal ni vstopa, prav?

a pri tebi gre od znotraj na ven

New Report

Close