Prostitutka
Vsak ima svoj pogled. Mene pa niti slučajno ne rajca misel, da bi me ena “nategnila” in mi izpulila kar nekaj denarja. Sem hodil naokoli po takšnih ulicah, a mi nikoli ni potegnilo.
Kondome u žep za vsak slučaj, pa salomona v roke, pa si privošči, če si pač želiš – večje filozofije okoli tega pač ni.
Se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} strinjam s teboj, ma ni hudič, da si nebi mogel dobiti ene sorodne dušce, pa čeprav bi ti rogje štrleli iz glave. Si ga pa že raje mečem na roke, kot, da bi si iskal prostitutko, pa še tistega dobrega občutka ni, ko se z žensko zapeljujeta, pred vrhuncem oz. napetim pričakovanjem;-) Ne vem no, sam še nikoli nisem pomislil na kaj takega, ker se mi enostavno zdi trapasto – preveč na easy (v življenju se je treba mal potrudit). Enim se tega očitno ne da. V seksu je vsaj meni najpomembnejše to, da tudi ženska uživa, drugače je itak ena brezvezna telovadba, brezčutno praznenje j…. Kot sem že rekel, lahko to enostavno dosežem tudi sam.
Lp