Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek protest – Kamnik je za osamosvojitelja

protest – Kamnik je za osamosvojitelja

V Kamniku na obvoznici visi veliki napis – transparent Kamnik je za osamosvojitelja, na drugi strani transparenta je slika Peterleta in njegov slogan pravi za predsednika.
Sem Kamničanka in nisem za tega “samozvanega osamosvojitelja”, torej nekdo, najbrž volilni štab gospoda Peterleta, navaja nekaj, kar ne drži. In nisem edina, veliko Kamničanov (upam da nad 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) ni za Peterleta. Mislim, da ni pravi za predsednika in nikoli ne bo “moj” predsednik, njegova fasada razpada in kaže svoj pravi obraz.

Zato protestiram zaradi tako očitne zlorabe imena kraja, v katerem živi veliko ljudi, ki se z vsebino napisa ne strinjajo.

Tudi Kamnik očitno ni več etnično čist. Pojavila se je nova tukaj.

Tako je to, da še vedno trdijo, da kampanja gospoda Peterleta ni agresivna in nestrpna. To samo odbija. Mene vsaj je.

Zakaj je nestrpna?

Ker ne vedo več kaj bi, po domače!

Ker ne veš kaj bi ali pa po domače, kot to imenuješ, je zate nestrpnost?
Očitno ne veš kaj je nestrpnost.

Tudi moji sorodniki, ki živijo (in so tudi rojeni v Kamniku) se z vsebino transparenta ne strinjajo. Nihče jih ni nič vprašal. Sramotna je takšna kampanja. Gre za zlorabo do tistih občanov, ki se s takim osamosvojiteljem kot je bil Peterle ne strinjajo.

Kot si napisala gre za zlorabo imena kraja in velike večine Kamnčanov.

Več glasov bi dobil, če bi ostal na orglicah. Lahko pa bi uporabil tudi gosli…

Nestrpna, prav ste se poimenovala. V kolikor to za vas ni nestrpnost pa ne vem kaj to je. Klatenje neumnosti ali nekaj podobnega. V našem mestu še nisem opazil tega napisa. Priljubljenost je pa tako nizka že s prvega kroga. Zdaj pa še nižja in krivulja kar pada.

New Report

Close