Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prva bo prvič mamica, druga pa drugič babica, stari sta enako

Prva bo prvič mamica, druga pa drugič babica, stari sta enako

Odgovor na objavo uporabnika
Wtf, 19.08.2022 ob 03:10

Tole je kr neki… Jaz sem tretjič postal ata pri 43. Penzija, ja lol daj mi jo… Še 22 let do takrat… Da pa eni uživate takrat ko nimate otrok mi je pa sploh čudno… Jaz uzivam sedaj z njimi. Ne pa ko bodo nekam šli. Neverjetno…

@wtf moram napisati pohvalo tvojemu postu… vedno sem vesela, ko moški napiše kaj takega, da uživa v družinskem življenju, in tudi z otroki. Veliko sreče in nepozabnih skupnih dogodkov celi vaši družinici skupaj.

Zakaj se ukvarjaš s sestrama, nimaš svojih srbi in svojega lajfa? Kaj pa na tem forumu koga brigata neki dve ženski, ena bo imela otroka, druga vnuke.. kaj ima to veze s tabo? Če jima misliš kaj pomagati, pomagaj. Če ne pa se brigaj zase. Vsak človek ima svojo pot, svojo usodo, vsi smo tukaj, da nabiramo izkušnje in rastemo vsak po svoje, na svoj način. Eni rabijo več lekcij, drugi manj. Eni rabijo take lekcije, drugi drugačne. Eni se v lajfu kaj naučimo, delamo na sebi, vozimo normalno življenje, eni pa iščejo težave in jih tudi najdejo. Tudi postavljati meje drugim, reči ne, poskrbeti v prvi vrsti zase… tudi to je pomembna lekcija, ki jo eni težko osvojijo. Ampak ti za druge ne moreš živeti, reševati tujih problemov, pa sestri gor ali dol. Sta polnoletni, naj delata, kaj hočeta. Če vidiš, da živita “narobe”, dajti bolj “prav” živeti in bodi vsak dan hvaležna, da si pametnejša in imaš manj neke slabe karme za predelati v tem življenju. Vsak je prišel na svet po svoje lekcije.

Odgovor na objavo uporabnika
Narobe svet, 06.08.2021 ob 00:44

Res je to en narobe svet postal! ženska malo pred penzijo bo dojenčka imela. Otoci starejših mam so reveži, ker jih mame zelo nase navežejo.

Malo pred penzijo? Penzijo bo videla šele čez 20 let in nič prej. Ali pa mi povej, v katerm kraju hodite s 43 leti v penzijo, pa zdajle takoj spakiram in se priselim. Magari pod most…

New Report

Close