Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Prvi nepriljubljen predlog

Prvi nepriljubljen predlog

Ti pa še tega ne veš in je bolje, da ponikneš.

hahahah, ja točno to smo doživeli pri JJ-ši, upam da sedaj ne bomo!:)))

sicer pa res nisem slišala Pahorja pred volitvami govorit o tem predlogu, no morda sem pa kaj spustila! Zato menim da nima veze z volitvami?

hohoho, ti se pa res bojiš jona, bi ga kar poslal s foruma, a ni dost da podiš mene, če ti kaj ne paše pojdi ti!

Sem ti že enkrat napisala, kaj je tale JJ obljubljal pred volitvami. Kaj si pa ti od tega razumela, pa je izgleda čisto druga zadeva. Spomin te daje.

Se ti je podrl svet aaaaaa .
Sedaj pa za lahko noč , poljubi sliko ljubljenega voditelja , pa pod blazino z njo , morda ti bo v sanjah kaj pametnega povedal , da ne boš kle gor same kozlarije pisala .

Lahko noč k hodiš spat s kurami. Pa rdeče hlačke si obleci, da boš bolje spal. Pa sliko demokratične Slovenije si obesi. Da pa ne bi po pomoti česa zmolil, te bo takoj hudič vzel.

Spat grem zelo pozno , skoraj nikoli pred 00,00 .
Rdeče hlačke mi ne pašejo , tudi ženi ne , ona da gor doooooolge spodnje gate ,( jo rado zebe ) mislim , da pumparce , jaz pa boxerce do kolen , ti rečem živa erotika , ma da padeš dol , naju je zadnjič videl sosed ( jebiga slabost panoramskih vrat , da se vse vidi ) sem mislil , da ga bom moral oživljat , je bil revež nekaj dni v šoku ( od groze ne od erotike )
Slika demokratične Slovenije ???? priznam tudi sanja se mi ne kako zgleda .
Molim pa že dolgo ne , vem , vem , me bo hudič vzel , me pa bo saj tako pravijo , da je življenje v nebesih lepše , ampak v peklu je pa družba boljša .

Tale je pa za crknt. Upam, da imajo boxerce vsaj kakšne srčke, če so že do kolen:=) Ampak, če si vaju dobro naslikam, si mislim, da sta bila vseeno fuuul erotična, he he he. Mogoče kakšne mrežaste nogavice pod pumparicami?
Je pa definitivno v nebesih dolgčas.

Če ji bom predlagal , mrežaste nogavice pod pumparcam bom takoj slišal .
Tastar a si spet HUSTLER gledal pa se ti je čist odf..al od te erotike .

Lahko pa te preseneti, pozitivno seveda. A, Jonček, Jonček, če boš preveč erotike gledal, boš pa res odšel naravnost v pekel:=))))))

Malo je pa treba pogledat , da si na tekočem z novostmi .
Šalim se .
V pekel ??? tam ga bomo šele sral , ker ni greha !

Ja, dolgčas nam sigurno ne bo, družbe pa kokr hočeš, ful folka.

A meni pa naj bo kar dolcajt, ko bom v nebesih?…nak…bom tudi jaz začel gledat erotiko….hihi…pa ga žural z vama…

Dolgčas ???
Kje pa , pravjo , da ko je tastar ( Tito ) dol prišel , je takoj najel kredite in zrihtal pekel , da je zdaj bolje kot pa v nebesih .

hahaha, ej jon hvala za tole, sem se nasmejala do solz!!!:))))

New Report

Close