Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Ptica v kletki

Ptica v kletki

Sta duša in um kot ptica v kletki?
https://youtu.be/Jr-KwWWbut4

Hvala,da si delil to pesem z nami.
Čudovita.

Hvala vam za lepo mnenje in poslušanje.

Kot, da bi fredija milerja poslušal. Brez posluha, na eno butasto sint spremljavo. Ne grejo ti korona zarote, petje pa še manj. Darwin luzer si na vseh področjih.

https://youtu.be/nc1tESJCjqk

Fredija vsi poznajo, kaj pa tebe? On še kak eur dobi v žep zato, kaj pa ti?
Sem luzer na vseh področji? Še ti bodi,če si lahko.

Kaj bi rad s tem dokazal? Po 16 sekundah sem ugasnil, ker si mi samo še potrdil, da lahko poješ pod tušem ali na kakšni žurki, ko so že vsi totalka pijani, ker ne verjamem da bi te kdo trezen poslušal, edino če je gluh.

Hočeš povedat, da si pijan, da si me poslušal?
Drugače pa tudi 16 sekund bo dovolj, da imaš “more” ponoči 😉

Fredija poznajo zato, ker so se iz njega norce delali. Vsak ki ga je kam povabil ga je zato, da jim je bil za dvornega norčka, da so se lahko norčevali iz njega. Kaj tebi ni jasno? Boš rekel, da ima posluh in da bi kupil njegov CD, ker ima dobro glasbo? Dej ne laži sam sebi. Isti primer je Murko. Rojen zato da se folk iz njega norce dela. Plačajo ga zato, da ga na privat žurkah s pivom in šampanjcem polivajo, videl na lastne oči.

Vidiš njiju vabijo tebe pa ne, pa še plačajo jima, da prideta. Kdo pa tebe vabi in ti za udeležbo še plača hm…? S šampanjcem se proslavlja se pravi, da so jih zelo veseli. Ja meni se zdi to lepo, da imaš moč drugim veselje prinašati.

Darwin,
sledijo nam, to je dobro.
katastrofazasluh
bi rad da ti jaz odšpilam eno?
evo en duet.
https://www.youtube.com/watch?v=pzyrVsAGZwI


waaaaaaauuuuuuuu bravo, the best, ti tud kitara LudiD.
Lepo, lepo 🙂

Navajen sem na kitaro. Mora bit nekje v kotu, čeprav redko špilam, samo da je.
Vedno je bila, še od otroštva. Stari moj je vedno imel. Včasih dve, tri. Pač simbolično, nekaj kaj je bilo in bo.

Lepo,lepo

Čez življenje gremo kot barka. Na poti polno preprek, kjer se lahko naša barka potopi in nas tako globoko stvari prizadenejo, da odnehamo in nimamo več volje nadaljevati.

Tu je moja pesem v ta namen, da ne glede na to, kako razburkano je življenje, kako težki so udarci, če zaupamo pravemu glasu, nas ta lahko usmerja mimo vseh čeri. Nekoč bomo dosegli kopno in svoj cilj.

Mogoče tudi ne bo brisana ta tema, če pa bo moderator razumel poanto. Da poanta ni v sikanju poante ampak smo mi sami poanta vsega bistva, ki je bilo, ki je in bo.

Plovi moja barka:
https://www.youtube.com/watch?v=zCWoUSluATs

New Report

Close