Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Punca in ogromna noga

Punca in ogromna noga

Moj mlajši, a bistveno večji brat (2 m) ima novo punco. Simpatična, prijazna, ampak mi smo malo čudni in smo debelo gledali. Zakaj? Jaz sem precej visoka (180), ampak njo moram kar gor gledat – 187. Kar sapo smo zajemali, ko smo videli njene škornje – čez pol predsobe, saj ima štev 44! Seveda, važno je, da se razumeta, mojo mamo pa že skrbi, kakšni bodo otroci :-)))

:-)))

Kaj nej rečem….eni pač dobesedno živijo na VELIKI nogi!

… ja kakšni bojo otroci??

samo da bodo zdravi in da ne bodo poštarju podobni pa bo vse v redu….

:-))))))))))

ej, ej res življenski problem….

:-)))))

pa še ena za lepe jutro, jej

Temule tvojemu postu sem se pa prav nasmejala. :)))
Če pogledaš z druge strani – malo čudno bi izgledalo, če bi punca pri svojih 187 cm imela nogo št. 38, a se ti ne zdi? Saj bi revico najbrž kar na nos neslo. :)))

Drugače se pa meni zdi zelo lepo, če je par tako po višini usklajen. Ne morem pomagat, ampak meni se zdi zelo smešno, ko vidim kakšnega dvometraša, zraven pa punca, ki mu komaj seže do popka. Saj vem, da ljubezen ne gleda na centimetre, ampak vseeno… 🙂

Ja in ?

kakšni pa bodo tvoji otroci, če imaš ti mogoče velik in kriv nos, ali morda majhnega in prifrknjenega ? veliko rit?

Nehi no.
A si popolna? Če si pol si najbrž manekenka in te poznamo iz TV ekranov.
A si ful brihtna (IQ 150 in več)? Ja, potem mi je v čast, da se oglašaš na SČ.

Joj prej joj.

Aja, ali ste ji plombe v zobeh tudi prešteli?

Si kar predstavljem kakšen butast obučtek je šele to dekle dobilo,ko je videla kako jo buljite in hlastate za zrakom. Se mikar smili. V tem preimeru bi bilo morda celo dobro,da bi občutila trdo in pravo velikost teh škornjev tudi ti.

Kako zabavno…pride nova snaha na obisk in vi še čevlje pregledate….Zelo zelo prijazno. A ste ji v torbico tudi pogledali? In a vam je morala prinesti zdravstveno potrdilo o cepljenjih?
Kakšni bodo otroci? Upam, da lepše vzogjeni kot ti….

Ej Lea a ne vidiš, da je napisala v hecu?! Ti pa takoj hop! Povedala je kot zanimivost, saj ni veliko tako visokih žensk na tako veliki nogi!

No, še ena neumna. A ste naporne pa še brez smisla za humor.

Upajte, da bodo sinovi, da ne bo težav zaradi nakupa čevljev. Pri dekletih je pa bolj težko in drago, če imajo veliko nogo, ker je treba skoraj vse številke nad 42 naročiti pri čevljarju.

Ma, imam že tako slab danes, potem pa še to. Tudi jaz pašem v višjo kategorijo, ne sicer tako ekstremno pa vseeno. Me moti, moti me tudi razmišljanje takih oseb. Bom dober premislila, kam ja grem na nov obisk. S “starimi” nimam težav, vsaj mislim.

Oprosti, nisem mislila nikomur zbuditi kompleksov. Jaz se res dobro počutim v svoji koži, čeprav sem glede na povprečno populacijo predimenzionirana (previsoka) – no ja debela pa res nisem, kar bi ti očitno rada videla, z inteligenco pa tudi še ni težav. Punca, ki sem jo opisala, je pa tudi samozavestna, že prej pa sem napisala, da je simpatična in prijazna. Če bi bila ena zakompleksana sivina, mi na misel ne bi prišlo, da bi za hec opisala naše prvo srečanje. Še enkrat oprosti Lea, če sem ti še bolj pokvarila dan.

Jaz nimam tako velike noge pa me samo zanima, če ženske s številko 44 sploh dobijo kaj obutve v trgovinah al je treba za vsak drek h čevljarju? Sam to pa mora bit strošek, ker imaš vsak par custom-made.

Ona ima starše na Tirolskem in tam eno fajn trgovino.

Jaaaa, seveda. Humanic-BTC – ima posebni oddelek številk od 42 do 46 za ženske! Ampak cene so pa tudi astronomske – npr. za škornje v redni sezoni brez znižanja je bilo potrebno odšteti čez 65.000 SIT!

LP,
Informatorka

bibitaana,

Sprašujete se, kakšni bodo njuni otroci, če jih bosta imela skupaj? Ja, visoki, a ne? :))))

Sama nosim št. čevljev 42 – in to tudi salonarje s peto – se lepo podajo k mojim dolgim nogam. Pa še “po mačje in nič štorasto” znam hoditi v njih….

Tako, kot tvoj brat in njegova punca izstopata po višini iz svoje generacije, tako bodo verjetno tudi njuni otroci, če jih bosta imela skupaj in če ne bodo na delu geni iz praprakolen, kjer so bili ljudje bolj nižje postave. In če tvoja mama še ne ve: ponavadi so otroci še višji od svojih staršev…..
Tudi midva s partnerjem sva zelo visoka in sva že v svoji mladosti izstopala po višini med svojimi vrstniki. Tako pač je; eni smo zelo visoki, nekateri so zelo nizki, nekateri pa povprečne višine.(in jaz sem prav vesela in nič zakompleksana zaradi tega – nasprotno, prav uživam, ko gledam na določene sogovornike z “višine” – včasih tovrstna avtoriteta prav pride, ni kaj :)))

In še nekaj ti zaupam: z raziskavami je dokazano, da so visoki ljudje – tako moški, kot ženske – pri svojem delu, oz v poklicih uspešnejši in bistveno bolj zaželjeni pri posameznih delodajalcih, dosegajo boljše uspehe od svojih nižjih kolegov, pa tudi pri razgovorih za službo pri pogajanjih lahko dosežejo bistveno več. (tudi glede zaslužka!) To potrjujem tudi iz lastnih izkušenj…..

Pa še vprašanje za tvojo mamo, ki jo tako skrbi, kakšni bi bili potomci: ali bi raje videla, da bi imela dandanes, ko so generacije čedalje višje, ko ni več problem kupiti obutve in oblačil za visokorasle, in ko so npr. tudi avtomobili tako po udobju, kot po varnosti že prilagojeni visokoraslim, raje manjše vnuke od sebe? To bi pa bilo hecno, res! In ponavadi take mame in babice “napravijo” zakompleksane otroke in vnuke glede telesne višine s takim razmišljanjem. Naj bo raje vesela, da bo imela v družini potencialne košarkaše ali pa košarkašice – bo lahko dvojno ponosna na njih :)))

Pa lp iz višin!

Ne sekiraj se, tudi tvojim otrokom so namenjeni veliki čevlji. Upaj samo, da se bo čevljarska industrija do takrat skulirala, da ne boš za vsrane čevlje rabila davati 30 č.

In kako vrsto tamponov uporablja tvoja bodoča svakinja?

Velikokrat imajo nadpovprecno visoki ljudje povprecno visoke starse in povprecno visoke otroke.
V moji druzini so zenske bolj majhne in moski visoki, vendar se je pri mlajsih generacijah to pravilo malo obrnilo in so dekleta precej visoka, moski pa malo nad povprecjem. Jaz sem za 20 cm visja od moje mame. Pri mozevi druzini so vsi visoki. Tudi midva imava sina, ki je za glavo visji od svojih sosolcev. Kako visoke otroke bo pa on imel, ne vem. Mogoce si bo izbral kako majhno mamico za njih, ali pa se visjo od sebe. Upam le, da bo imela lepe noge, ker so te pri nas v druzini redkost :)))

New Report

Close