punce o dolžini
ok,priznam,da mam samo enega spolnega partnerja že skoz (da ne bo kdo potem po men pluvu,da naj bom tih ker sem neizkušena pa tko naprej)
Ampak,da bi ga pustila,ker bi mel premajhnega!?! To mi je pa mal absurdno,mene je prepričal še preden sem sploh vidla kacga ma. In mi j všeč kljub temu da nima nobene zavidljive mere. Prej bi ga pustila,če bi gor po men skaku kot kak pes po psic, glih tuk da jajce sprazen. In dokler čutim da je to LJUBLJENJE in ne en *** me baš boli dolžina. Pa še to če se dva v spolnosti ne ujameta tud drgač ne gre, se prav da je ravno tehnika bitna pr seksu.
hm… zanimivo, jaz pa ne vem niti tega, koliko je povprečje, niti tega, koliko je dolg mooj…
Večkrat sem se o tem že pogovarjal s partnerkami in v bistvu je tako: ponavadi ženske vizuelno vzburi velik one, ker ga nekako povezujejo z razrajcanostjo moškega, kar pa ni čisto res…
Torej… vizuelno jim je všeč velikost, v praksi pa je dolžina lahko velik problem. Suvanje v maternično ustje je za moškega strašen užitek, za žensko pa precej boleče.