Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Quelle – jedilni pribor

Quelle – jedilni pribor

Me zanima, če je katera mogoče že naročila kdaj kakšen jed. pribor iz kataloga in kako je zadovoljna z njim. Katalogu Q….e je znižan za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa bi ga naročila samo ne vem kakšna je kaj kvaliteta. Če ima katera izkušnje prosim, če mi jih lahko napiše.

Hvala.

Navsezadnje lahko stvar brezplačno tudi vrneš, če ti ne ustreza. Saj veš, osel gre samo enkrat na led 🙂

Kupila sem ga že kakšno leto nazaj in ti povem, da se ne izplača. Mi ga sicer uporabljamo, možu je všeč, ker je precej lahek, noži pri rezilu rjavijo, kar se ne bi smelo dogajat pri sestavi jekla, kot ga oglašujejo .Stari je bil WMF, ki pa je res precej težek. V kompletu je en cel kup stvari, za katere ne vem, zakaj se uporabljajo.

Zdajle ima Spar akcijo s točkami za WMF jedilni pribor Boston, sicer je samo za 4 osebe. Ta je precej lažji in niti ne tako drag.

LP

Sparov jedilni pribor ni za 4 osebe, ampak 4-delni če sem prav razumela.

Jana 11 ali si kupila prav takšnega, ki ga zdaj ponujajo v katalogu ali kakšnega drugačnega?
Saj vem da za takšen denar ne more bit ne vem kaj, ampak če pa ti začne rja ven sekat po dveh letih pol je pa res slab in se ga verjetno ne splača kupit. Aja pa še to a ga pomivaš v pomivalnem stroju?

Smrečica, sem šla gledat v glavni katalog, na strani 736, to je ta. Sem si zdajle malo bolj ogledala stvari, ki jih imamo v uporabi. Svetijo se še zmeraj kot prvi dan, če pogledaš bolj od daleč, od blizu je pa že vse precej odrgnjeno. Skoraj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem, da je vse skupaj pokromano, ker je napis npr. na žlici zabrisan, ker je bil narejen pred kromanjem. Noži pa pri rezilu rjavijo, ker je brušen in osnovni material “ven pogleda”, ne vem, kako bi drugače povedala. Na nožih sem opazila tudi čisto majhne motne flekce, kateri se ne dajo spolirat s pasto za rostfrei. Mogoče je to nastalo tudi od agresivnih pomivalnih sredstev v pomivalnem stroju, ampak to ni opravičilo.

Se splača dati kakšen tolar več, ker ga ne menjaš tako kot vse ostalo v kuhinji. Sestra ima WMF že trideset let, pa vem, da ga še lep čas ne bo menjala, če ga bo sploh kdaj.Moj je star caa 20 let, kot sem že zgoraj napisala je precej težek. Bom enkrat kupila od iste firme, samo kakšnega lažjega.

Hvala, jana 11 za informacije, ja bom res šla v akcijo za boljšim priborom, bom ga pa verjetno kupila kar od WMF ker je očitno med najboljšimi.

Hvala.

New Report

Close