Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Rabljena bunda

Rabljena bunda

Proda kdo rabljeno bundo za štiriletnika (številka 104) za doma? Eno lepo že imamo, ampak tiste je škoda za ven, ker še nimamo urejene okolice. Če ima kdo doma kaj ponošenega, se priporočam.

Iz kje pa si? Jaz imam (upam, da je še nisme komu dala naprej, moram preveriti) eno ponošeno,sicer je bolj punčkasta, rjavordeče barve, in en sivordeči kombinezon in ti rade volje odstopim, če si kje iz ljubljanskega konca. Jaz sem z Vrhnike.

Mimika

Nisem mislila, da bi mi odstopila, saj vem, kako drage so te zadeve. Nisem iz tvojega konca, bi te pa prosila, če mi lahko pošlješ in seveda postaviš ceno. Rabim sicer za fantka, ampak če zadeva ni izrazito punčkasta, nismo občutljivi. Če mi daš zeleno luč, ti pišem na mail.

Mah sploh ni panike. Res ti jo podarim, ker drugače bo šla itak nekam zastonj. Le poštnino boš plačala pa bo. Tudi kombinezon ti podarim. Tega pa res ne bom prodajal, saj je rabljeno, ampak menim, da še dovolj uporabno za okoli hiše hodit, pa tudi konec koncev za v vrtec, če nisi preveč “ATLIH”.

Lahko mi brez problema pišeš na mail. Koliko je pa ta tvoj sin velik? Moji hčerki sta bili tam nekje srednje velikosti in mislim, da bi tvojemu 4 letniku moralo biti prav. Napiši naslov in dobiš.

LP
Mimika

Jaz sem pa prejšnji teden kupila eno v Leclercu za 2500 sit in je čist o. k.

in kaki metro oz moda in…se tudi najde za nizko ceno

New Report

Close