rabljeni vozički
V trgovini Mulc na celovški je veliko izbire in boš sigurno kaj našla. Tudi mi smo se odločili za nakup rabljenega saj so kot novi in za cca60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cenejši. In zakaj bi ga rabila samo pol leta. Naš tavelik bo star skoraj 4 leta pa nam še velikokrat pride prav zlasti na morju ko smo takooo utrujeni, da ne moremo sami do plaže in nočne sprehode.
To, pa ni fer. S svojim vprašanjem nisem hotela sprožiti nobenega prerekanja. Zanima me samo, kje bi dobila kakšen dober, po ugodni ceni, rabljen voziček.
Tudi moj starejši bo kmalu star 4 leta in ogromnoooo prehodi vsak dan. Kadar pa je utrujen, pa se rad povzpne na voziček (na “štango”) in se pogovarja z malim bratcem (1 leto).
Zaradi tega pa še ni ne invalid, ne lenuh. Če bi vsi toliko prehodili…
Torej, a mi lahko poveste, kje je točno Mulc in če mogoče veste, kdaj imajo odrto.
Hvala!
Tudi naš takrat štiriletnik se je včasih “švercal” na vozičku, sploh, če se je mudilo, sem ga postavila gor…
Imela pa sem Peg Perego Plico Matic, ki ima to stopničko namenjeno ravno starejšim sestricam oz. bratcem.
Sicer pišeš o velikih kolesih in “štangi”, če se premisliš, ti jaz mojega lahko prodam… cca. 17.000 Sit.
Pozdravček!
Vladka
Pozdravljena, Mulc je na Celovški, skoraj nasproti šišenske tržnice, malo bolj proti Tivoliju. V sklopu kje je tudi lekarna, pa NLB. Se pa s Celovške nekoliko težje opazi, ker nimajo izobešenega kakšnega velikega napisa. Žal točnega naslova ne vem, ampak upam, da boš našla.
Poskusi poiskati njihovo tel. številko, pa ti bodo sami povedali, kako so odprti.
Srečno!
SUzana
draga XYZ!
Ne hvala bogu ni invelid in ne vem zakaj se moraš v vsako besedo spotikati.
Ima sestrico staro skoraj dve leti on pa je bil poleti star dobre tri leta in kaj je s tem narobe če se je hotel peljati. Tako majhni ali pa tudi malo večji so utrujeni in zakaj se ne bi peljali. Pa nismo ne lenuhi ne ne vem kaj. Čisto povprečen nadbudnež s občasnimi sindromi crkljivosti. In pomojem tudi drugo leto ne bo dosti drugače. Ko sta dva hočta početi oba isto. In ker bo pupa še vedno “majhna” in se bo občasno vozila sem prepričana da se bo tudi fant kljub temu da bo star skoraj pet let. Meni pa bo tudi lažje oba naložiti in odpeljati iz plaže kot poslušati in prositi da naj gre pa ….
Skratka vsak ve za sebe…