Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek rad bi odprl temo

rad bi odprl temo

No, rad bi odprl temo

Temo O Jajotu in njegovih bednih poskusih, da uniči Reporter.

 

 

In Jajotovi obsedenosti z mediji. Ima jajca Veselinoviću očitati, da je ubil novinarja Meška, ima jajca pomislit koliko novinarjev bo šele on ubil s svojimi medijskimi mahinacijami in samovoljnim  odrekanjem financiranja medijem?

 

Ljudje so na robu živčnega zloma, bolni. Upam,d a ga kdo od njih toži!

 

Zdaj  bo pa še prek  dobro sfinanciranega zavoda Iskreni in portala domovina lansiral še en tednik, da bi ja uničil Reporter!  Za urednika je psotavil Tina Mamića, kar že po defoltu ne more biti nič desno sredinskega, ker za te ljudi sredina ne obstaja.

 

Požar, Jajotov pribočnik, danes piše, da poznavalci pravijo, da bo ta domovina pokopala Reporter. O, norci obsedeni!

Naj se jim pozlatijo vse besede in vse sovraštvo, ki ga  sejejo naokoli.

Morda ne veste, a tudi zaradi Jajota ljudje umirajo! Uničil je že veliko ljudi! Hvalisa se pa z že mrtvimi ljudmi, ki so ga javno označevali za lažnivca.

Zdravo!

Sem udeleženec izobraževanja odraslih in v koncu maja se mi začne poklicna matura. Za maturo moram izdelati projektno nalogo na temo Vpliv turizma na gospodarstvo, katera zajema tudi najkrajšo anketo katero ste kdaj koli reševali (3 min). Problem je, da mora anketo reševati razširjena in balancirana populacija. Primankuje mi populacija nad 40. letom starosti in populacija žensk. Zelo lepo bi vas prosil, če si vzamete 3 minutke in rešite anketo, če ste stari nad 40 let in ste ženskega spola. Hvala vam že vnaprej!

Link za anketo: https://1ka.arnes.si/a/23195

Pata, odpri svojo temo. tukaj te ženske nad 40 ne bodo opazile. LOL

hahahahaha…….

Zakaj se ne da odpreti nove teme in zakaj podvaja objave.

Imajo na SČ-ju neke čudne ure.

Niso prave in nove teme se ne da odpreti pa tudi odgovorov ni.

New Report

Close