Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Rajcanje

Rajcanje

Kaj vas dekleta pri moškem najbolj zrajca,ko ugledate dobrega tipa?Kaj vam najprej pasde v oči na njem?Jaz recimo prvo pogledam sexi žensko,če je v krilu v noge,gležnje in zadnjico,še prej pa v obraz seveda in prsi,a sledi potem pogled takoj na sexi izzivalno mini krilo-zadnjico,prsi in dekolte,pa seveda na visoke pete.Ja moški v nekaj sekundah prečekiramo celo žensko,denimo na ulici pred prehodom za pešce, ali kje v čakalnici oz.trgovini.Pa ve?

Seciranje žensk na principu razstavnih eksponatov – češ, ženska mora imeti dekolte, krilo, visoke pete, da izgleda najbolj prepričljivo – se mi zdi kot izpostavljanje žensk za največje kurbe.

Sweet simplicity je najbolj univerzalna oblika ženske. Ker konec koncev vseeno živiš z njeno pametjo in ne dekoltejem, ki ga razkazuje po ulici.
Če ženska ni lepa v “casual wear”, to pomeni v pet let stari trenirki in dve številki preveliki majici, in to v njenem domačem okolju, ji prav nobene pozitivne točke ne nabije dejstvo, da se zna poštimat, če gre na ulico.

Mogoče sem edini, ampak na preveč poštimane peroksidne kmetice z belimi plastičnimi špičaki jaz preprosto ne padam.

🙂 Všeč. Zelo!:)))

Res ja!……..že dolgo nisem kaj takega “slišala” iz ust moškega.

To si pa tak dobro napisal. Popolnoma se strinjam s tabo. Moram mailat link moji boljši polovici, da vidi kako razmišljam. Saj itak ve ampak vseeno… 😉

… zelo blizu mojega sloga. Dodal bi, da le pri vsaki ženski le najprej pogledam – oči, potem pa ustnice, sledi način hoje – seveda, če gre samo za vizualen vtis. Sicer pa je barva glasu zelo visoko na lestvici. Ostalo – minice, tangice, silikon boobies, dekolteji in ostali pripomočki me ne ganejo preveč.

Wow:))).

Kapo dol, stari!
100 lubčkov od mene za tole, res!

….aaaammmmmmeeeeeennnnnn ….. bravoooo..

******************************* ne vabi mi solz na oči, ker jokati hočem sam. Le srečo hočem deliti, polno naročje,tebi jo dati. *******************************

evo ti ruku;-) sem mislu, da mam sam jest tako mišljenje..pa sem se imeu za kmeta…..;-)
š***** zgoraj ali spodaj me prej odbijajo kot vse drugo…
l.p.

Lepo.
Upam, da je več takšnih, ki tako mislijo.

In kaj pri dobrem tipu prvo pogledaš ti?

Možgani.

Seksapilnost se začne tam ….

Si tako napisal, kot bi bili vsi tipi dobri. Najprej ga moram pogledat in šele potem vidim ali je “dober” :)))))

Prvi pogled je pogled na celostno podobo človeka kot silhueto in na njegovo urejenost in to je zame le delček. Dober je relativen pojem, vsaj zame. Moški me bolj prepriča s svojo karizmo in tistim, “nekaj” kar mora imeti, da me privlači. Čeprav…..me je prvi vtis že nekajkrat prevaral….dolg jezik in ne vem kakšno šarmiranje tja v tri dni me že nekaj časa odbijajo.

BRAVO!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Če se gre samo kar se tiče sexa,mi je dovolj da vem ,da je urejen tip in mi je na pogled všeč,seveda pogovor je važen ,ampak saj pravim pri sexu ga ne rabiš razen daj šeee itn.Pa seveda dober fukač mora biti.
Tipa pa drugače tudi pogledam ampak ne vsakega ,če mi v obraz ni zanimiv in ni postaven ,sory moje očke raje počivajo kje drugje ,hi hi hi.

Aja,aja pa še to, če je z spodobo vse ok,potem seveda prečekiram postavo in seveda postavo med stegenčki seveda,ja itak a ne.Potem me pa še kaj prime ,jao jao,me že prijemlje,brez tega da koga pogledam .

Se opravičujem za besedo z spodobo-s podobo.

Kapo dol… res presenečena nad izjavami 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Točno to sem hotel slišati.končno en pravi odgovor.

Vauu.Moss dolgo te že ni bilo tu gor.Tako zelo te pogrešam.

ja tud jaz sem se včasih motil “s podobo” je pravilno ….
…. “s teboj” bi blo pa še bolje! 🙂

A misliš, hi hi hi.

Me res ,no ja mal sem prišla pogledat ,pomojem me je mal luna vrgla ha ha ha.

New Report

Close