Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raka ima, mož pa že z novo

Raka ima, mož pa že z novo

Rak je posledica vsega poziranja sranja od drugih.. ce nad zensko izvaja sranje partner moz, se tezave/ rak kaze predvsem na rodilih, najbolj zenskem delu zenskega telesa..

Tko da tak tip ki jo je varal je tud razumljivo da z drugo skace naokol in ni svoji ob strani ob bolezni, saj ji nikoli ni bil.. ce bi bil je tudi varal nebi.. vsaka prevara je izdaja partnerke partnerja in podpira ljubice ljubceka..

S tem dripcem tud ljubica ne bo profitirala nic razen sranja.. tko da je skrajni cas da zena koncno zacne mislit nase in ne na te gnoje..

Malo je pravih moskih ki so z bolno zeno. Pickice od decu spizdijo raje stran pa si takoj najdejo drugo.

Glejte kako vase mamine sincke uzgajate.

Glej, sama je kriva. Za kaj hoče bit z njim? To da ima drugo je za žensko blagoslov. Sigurno ji ne paše, da se kdo spenja po njej? Vara jo? Verjetno ji nikoli ni bilo do sexa, bi si našla pa inpotentnega. Moških je ogromno, za kaj se je obesila na nedosegljivega? Če bi se jaz na Brada Pita, komu bi se smilila? Naj da oglas in naj si najde nekoga, da ima nekaj od tega da je z njim. Mogoce tudi kakšnega z rakom.

Karma velikokrat udari na drug način, kot mi mislimo. Recimo, če se jaz neskončno zaljubim v Brada Pitta, ta noče bit z mano, koga bo udarila karma? Ja mene, in ne njega. Za kaj ta ženska potrebuje tipa? Ne potrebuje ga. Ona potrebuje negovalko. Verjetno že v štartu nista bila za skupaj? Mogoče si ona preprosto ne želi več živet? In kaj ima od tega, če podjarmi nekega tipa, ki je ne mara?

Nekateri so brez morale in slabiči in jih zanima samo JAZ. Takšen moški zame ni vreden počenega groša. Da slišim kaj takšnega glede moških, res ni prvič, težje pa razumem, da bi bila normalna ženska v vezi z moškim, kateremu žena umira za rakom. Če ji ni jasno, da ima samo srečo, da ni ona tista z rakom …

Odgovor na objavo uporabnika
Banda pokvarjena, 11.04.2023 ob 07:52

Soseda ima raka, bliza se zadnjemu stadiju. Njen mož pa ze pol leta hodi po vasi z novo gospo. Soseda je sla sedaj ziveti k svojim staršem saj hoče umreti doma. Pa je se mlada, ima okoli 40 let. Njuni otroci pa vse to podpirajo. Rekla mi je, da se je to že navadila saj jo že celo življenje vara. Groza, kaj je s temi ljudmi, zakaj vse to prenašajo. Zaslužila si je mnogo boljše življenje.

In kar je najbolj žalostno pri temu je to, da starši, sestre tega moža še zagovarjajo. In pravijo, ja treba si hitro najt drugega, kaj cs pa cakat.

Upam, da tega hudiča enkrat karma udari. Toliko gorja je ljudjem povzročil. Krade jim. Pa se sin se je vrgel po njemu.

ah kaj je bo za enga bedaka sekirala.če jo ze cel lajf vara pa sploh.se mu bo vse vrnilo.verjemi.

Noro.

Sam so pa svinje, da ga podpirajo.

Ker človek ne more biti sam?

Vidite da je monogamija največkrat slaba stvar. Ker kao obvezno je treba nekoga met, ko ti pa nekdo umre, ali še huje umira, pa ga zamenjati.

Manj grozno bi bilo če bi se na skrivaj v mestu s kero dol dal če že rabi. Ampak da jo pa tako zamenja in si drugo najde kljub otrokom, pa je svinjsko.

No saj ni rečeno ,da bo umrla  pred možem.

gnilo do konca. ne nova baba ne on nimata grama empatije. prov bolno vse skupaj. normalen clovek bi vsaj iz spostovanja počakal.. se posvetil umirajocem cloveku. nimam besed. ampak ok to bi se prezivela da pa vzgojim sociopatske otroke ki se s tem gnojem strinjajo to je pa najhujsi udarec. jaz do smrti ne bi zelela nobenega vec videt.

Tako mlada , pa raka ? Kje ga ima ??? Odselila se je iz njunega skupnega stanovanja ??!  Sej ne morem verjet.

ja in ce ga ma? Kaj bi naj bil zdaj z njo do zadnjega preden pogine? Tudi moz moznost uzivati zivlenje, ona pa je tak ali tak svoje odsvirala 😂

Nič novega. V večini je tako, da tipi ne znajo biti samski in če ženska umre, si takoj novo najdejo ali pa total propadejo.

Tale ki ga ti opisuješ je očitno še bolj beden primerek. Samo ne reči, da ima ona raka na materničnem vratu, ker pol je s kurbanjem naokoli očitno tud za to poskrbel, da jo je s HPV okužil in je zbolela! Torej, če ima tega raka, je celo zelo sokriv za njeno bolezen 🙁

jackpot797, 12.04.2023 ob 11:02

ja in ce ga ma? Kaj bi naj bil zdaj z njo do zadnjega preden pogine? Tudi moz moznost uzivati zivlenje, ona pa je tak ali tak svoje odsvirala 😂

Avtor Jackpot797, ker si pustil tak komentar, bom nad te poslala črno magijo.

Dogajati se ti bodo začele zelo slabe stvari, vse tvoje ljubljene osebe te bodo zapustile, živel boš na beraški palici, vsi ti bodo obrnili hrbet, celo tisti za katerega si ne bi nikoli mislil. Umrl boš sam, v mukah, srečo boš imel, če boš imel vsaj spodoben pogreb.

Ko ti bo šlo v življenju kaj res narobe, se spomni name.

Naj ti črna magija uniči življenje.

Negativne sile imajo veliko moč

Mislim, enim tu gor se res rola v glavi. Taki komentarji, da lahko tečeš samo še srat!

Avtorica, zame je človek, ki drugega pusti samega v bolezni in misli le nase, totalna nula! Sram ga je lahko njega in svoje utrgance, ki ga podpirajo. Se pa te zadeve lahko hitro obrnejo in udarijo še koga. Življenje je nepredvidljivo. Ta reva bo umrla, kaj se ve, kako se bodo odvijali dogodki pri njih doma po njeni smrti?

Milka580, 12.04.2023 ob 11:32

Avtor Jackpot797, ker si pustil tak komentar, bom nad te poslala črno magijo.

Dogajati se ti bodo začele zelo slabe stvari, vse tvoje ljubljene osebe te bodo zapustile, živel boš na beraški palici, vsi ti bodo obrnili hrbet, celo tisti za katerega si ne bi nikoli mislil. Umrl boš sam, v mukah, srečo boš imel, če boš imel vsaj spodoben pogreb.

Ko ti bo šlo v življenju kaj res narobe, se spomni name.

Naj ti črna magija uniči življenje.

Negativne sile imajo veliko moč

kak lepooo, komaj cakam 😍

s temi bedarijami se tolazis? Zivljenje mores uzivat, pri tebi pa vidim da te strah ovira glede nato kake piše, bom zapalo se eno sveco za tebe 😘

za kozlat so ti tipi, 12.04.2023 ob 11:02

Nič novega. V večini je tako, da tipi ne znajo biti samski in če ženska umre, si takoj novo najdejo ali pa total propadejo.

Tale ki ga ti opisuješ je očitno še bolj beden primerek. Samo ne reči, da ima ona raka na materničnem vratu, ker pol je s kurbanjem naokoli očitno tud za to poskrbel, da jo je s HPV okužil in je zbolela! Torej, če ima tega raka, je celo zelo sokriv za njeno bolezen 🙁

Ja za moje pojme bi moralo biti kaznivo, tako kot je za aids. Ampak pac ne mores dokazati, da si bil zvest. Tudi sama sem bila okuzena, 2 spolna partnerja, dve dolgi zvezi, zvesta.  Zdaj pa vedi kateri je skakal cez zivo mejo k sosedi?!

Kakšna karma neki-to je le tolažba za šibke in take,ki se ne zmorejo sami maščevat.

V tej zgodbi je kristalno jasno za kaj gre, tipičen odnos narcisa in empat-inje. Žalostno a zelo pogosto. Lahko služi le v poduk tistim, ki še kar vztrajajo v takih zvezah in nespametno upajo, da bo boljše.

Fer610836, 12.04.2023 ob 15:14

Kakšna karma neki-to je le tolažba za šibke in take,ki se ne zmorejo sami maščevat.

V tej zgodbi je kristalno jasno za kaj gre, tipičen odnos narcisa in empat-inje. Žalostno a zelo pogosto. Lahko služi le v poduk tistim, ki še kar vztrajajo v takih zvezah in nespametno upajo, da bo boljše.

Se strinjam. Narcis lahko empata pokoplje.  Ženska verjetno ni bila sama dovolj močna, da bi zapustila narcisa in tudi podpore ni imela od nikogar, da bi jo malo porinil naprej in ji odprl oči.

Moj bivši je tudi pokazal svoj pravi obraz, ko sem zbolela. Ko sem videla kam pes taco moli, sem mu takoj predlagala sporazumno ločitev, pa ni hotel, da bi grdi izpadel pred okolico. Me  je pa začel še bolj podjebavat, da sem potem dala tožbo za ločitev, ker jaz da se borim z enimi velikimi zdravstvenimi težavami, ne potrebujem zraven sebe še enega narcističnega prasca, ki bo mi spil še zadnje atome moči, ki sem jih potrebovala za zdravljenje. Ob razhodu je naredil celo štalo in sebe prikazal pred okolico kot največjo žrtev, ki ga je ubogega  žena, ki vara vrgla iz hiše. Govoric nisem komentirala in niti čudilo me ni,kako je sposoben igrat, da so mu vsi nasedli razen  sina in njegove sestre. Se je tudi takoj, ko se je odselil začel kazat s tanovo. To je bil moj največji blagoslov, da nisem obžalovala ločitve in žalovala za njim, ker sem dokončno sprevidela in bila srečna, da sem se odrešila gnoja nespoštljivega. Danes sem zdrava in srečna in verjamem, da sem zbolela prav zaradi njega, ker sem predolgo prenašala vse njegove narcistične svinjarije.

Pišete neumnosti. Morala je iznad vsega.

Nimam besed za taksnega moža. 2021 septembra sem izvedela ,da sem zbolela za rakom. Imam super moža z mano v najslabših dneh po terapijah je bil dolge 3 meseca. Je kuhal ,pospravljal dobesedno opravljal delo namest mene .  V službi je  prosil za izredni dopust ,da mi je pomagal tako daleč kot sem zdaj. Moram pa povedat po 33  letih zakona. Tu se vidi ,da so dobri možje na svetu in ,da po tolkih letih se se vedno čuti ljubezen med nama . Hvala dragi moj Danijel.

Jackpot, spelji se nekam!!!

“Anonimno 6363”, kako lepo. Imet takšnega sopotnika je pravi blagoslov. Obema želim še veliko let vsega dobrega.

Sabi868, 13.04.2023 ob 09:29

Jackpot, spelji se nekam!!!

ne joci ker tebe tak caka isto bos pol morda razumel/a v cem je fora 😂

Sabi868 hvala🙏🙏🙏🤗🤗

jackpot797, 13.04.2023 ob 09:34

ne joci ker tebe tak caka isto bos pol morda razumel/a v cem je fora 😂

Sej si mi kar smilis, ker ti je tako tezko v lajfu. Se vid, da si zelo, zelo zafustrirana oseba, takih pa itak noben ne mara. No, to pa itak iz tega izhaja. Hehe

New Report

Close