Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raka ima, mož pa že z novo

Raka ima, mož pa že z novo

Odgovor na objavo uporabnika
Joj prejoj, 13.04.2023 ob 14:08

jackpot797, 13.04.2023 ob 09:34

Sabi868, 13.04.2023 ob 09:29

Jackpot, spelji se nekam!!!

ne joci ker tebe tak caka isto bos pol morda razumel/a v cem je fora 😂

Sej si mi kar smilis, ker ti je tako tezko v lajfu. Se vid, da si zelo, zelo zafustrirana oseba, takih pa itak noben ne mara. No, to pa itak iz tega izhaja. Hehe

tezko bi mi blo da razmisljal tak kot ti omejeno 😂 tak ko si ti planet ne mara, ko vas mamice morejo drzat za roko ali nekdo drug ker ste čustveno nestabilni 😂 verjetno si res najvecja katastrofa v zgodovini clovestva 🤭 ti lepo uzivaj se par minut svobode preden se vrnejo demoni iz tvoje paralize sanj 😘

jackpot797, 12.04.2023 ob 14:03

Milka580, 12.04.2023 ob 11:32

jackpot797, 12.04.2023 ob 11:02

Banda pokvarjena, 11.04.2023 ob 07:52

Soseda ima raka, bliza se zadnjemu stadiju. Njen mož pa ze pol leta hodi po vasi z novo gospo. Soseda je sla sedaj ziveti k svojim staršem saj hoče umreti doma. Pa je se mlada, ima okoli 40 let. Njuni otroci pa vse to podpirajo. Rekla mi je, da se je to že navadila saj jo že celo življenje vara. Groza, kaj je s temi ljudmi, zakaj vse to prenašajo. Zaslužila si je mnogo boljše življenje.

In kar je najbolj žalostno pri temu je to, da starši, sestre tega moža še zagovarjajo. In pravijo, ja treba si hitro najt drugega, kaj cs pa cakat.

Upam, da tega hudiča enkrat karma udari. Toliko gorja je ljudjem povzročil. Krade jim. Pa se sin se je vrgel po njemu.

ja in ce ga ma? Kaj bi naj bil zdaj z njo do zadnjega preden pogine? Tudi moz moznost uzivati zivlenje, ona pa je tak ali tak svoje odsvirala 😂

Avtor Jackpot797, ker si pustil tak komentar, bom nad te poslala črno magijo.

Dogajati se ti bodo začele zelo slabe stvari, vse tvoje ljubljene osebe te bodo zapustile, živel boš na beraški palici, vsi ti bodo obrnili hrbet, celo tisti za katerega si ne bi nikoli mislil. Umrl boš sam, v mukah, srečo boš imel, če boš imel vsaj spodoben pogreb.

Ko ti bo šlo v življenju kaj res narobe, se spomni name.

Naj ti črna magija uniči življenje.

Negativne sile imajo veliko moč

kak lepooo, komaj cakam 😍

s temi bedarijami se tolazis? Zivljenje mores uzivat, pri tebi pa vidim da te strah ovira glede nato kake piše, bom zapalo se eno sveco za tebe 😘

Malo mi razloži. Kaj to pomeni, da uživaš oz moraš uživati življenje?

Ni težko kracati te budalščine na čveku, v realnosti se vam sesuje svet neglede na leta. Dragec, nikomur tega ne privoščim, zato se ne igrajte s temi besedami. Še največji “uživač” klecne na kolena.

jackpot797 kolikokrat si že kliknil na temo, da kar naprej odgovarjaš? a dobis kaksno obvestilo al kaj? al te tako rajcajo take stvari a? neki bo na tem, mar ne?

zanimivo tole.

Hm, 13.04.2023 ob 17:50

Malo mi razloži. Kaj to pomeni, da uživaš oz moraš uživati življenje?

Ni težko kracati te budalščine na čveku, v realnosti se vam sesuje svet neglede na leta. Dragec, nikomur tega ne privoščim, zato se ne igrajte s temi besedami. Še največji “uživač” klecne na kolena.

To ti pravis, ne pade vsak na kolena ko zve da ma nekega raka ali pa da mu umira nekdo, ker to bomo vi en dan 😘 kaj pomeni da mores uzivat? Pa ze celi cas razlagam pa ocitno ne vidis celotne slike 🤭 ponavadi se z takmi res tolazite samo tisti, katerim se svet sesuje enkrat konkretno pa ne znate nikoli iz tega ven prit, ker pac raje trpite preprosto napisano. To da ti ne privoscis nobenemu je pa tudi ni kaj novega, kar se nebi slisal 😂 Probaj kdaj izkljucit custva mogoce ti bo pol kaj lazje 😆

Mah…

Jaz sem možu  že v 10 em letu zakona rekla, da če zbolim za  neozdravljivo obliko bolezni ( npr. rak), da mu dovolim, da si še v času, ko sem živa, lahko zrihta  in ima novo  intimno partnerico. Ampak samo intimno. Ker nikoli ne veš, kako dolgo to lahko traja. Pogoj pa je bil, da je ob meni,  da ostaneva poročena do moje smrti v tem primeru in da poskrbi za pogreb po mojih željah.

Ker “rakavo” stanje lahko traja tudi več let. Tukaj ni bilo dileme. Nobene.  In tukaj nima smisla, da taka oseba je egoistična, do konca. Nima smisla. Ker vem, kaj moškim pomeni intima, tudi v takih situacijah, pa tudi iz videnih primerov – malo se jih lahko spolno vzdrži v takem prisilnem celibatu, v takih situacijah. Je šok na začetku, ampak če traja let, dve tri….to je kastracija moškega.  Ker veš, da si obsojen na smrt.  Kar pa kot rakavi blnik, z omejenim časom preživetja  ne smeš in ne moreš obsojati.   Pozor: za obliko blezni, ki nima prognoze ozdravite in ima posledico smrt. Odvisno tudi, kako na to gledaš.  YOLO.

Saj ti tako ali tako veš, da nimaš več veliko časa;

jackpot797, 13.04.2023 ob 18:33

To ti pravis, ne pade vsak na kolena ko zve da ma nekega raka ali pa da mu umira nekdo, ker to bomo vi en dan 😘 kaj pomeni da mores uzivat? Pa ze celi cas razlagam pa ocitno ne vidis celotne slike 🤭 ponavadi se z takmi res tolazite samo tisti, katerim se svet sesuje enkrat konkretno pa ne znate nikoli iz tega ven prit, ker pac raje trpite preprosto napisano. To da ti ne privoscis nobenemu je pa tudi ni kaj novega, kar se nebi slisal 😂 Probaj kdaj izkljucit custva mogoce ti bo pol kaj lazje 😆

kok morš met ti brezvezen lajf, da pišeš cele romane vsakemu. Dej zaposli se, mona. Al si kak klošar da druzga dela nimaš?

ahja967, 13.04.2023 ob 18:43

kok morš met ti brezvezen lajf, da pišeš cele romane vsakemu. Dej zaposli se, mona. Al si kak klošar da druzga dela nimaš?

niti eno niti drugo, ampak sem na dopustu par tednov 😀

atikin, 13.04.2023 ob 18:39

Mah…

Jaz sem možu  že v 10 em letu zakona rekla, da če zbolim za  neozdravljivo obliko bolezni ( npr. rak), da mu dovolim, da si še v času, ko sem živa, lahko zrihta  in ima novo  intimno partnerico. Ampak samo intimno. Ker nikoli ne veš, kako dolgo to lahko traja. Pogoj pa je bil, da je ob meni,  da ostaneva poročena do moje smrti v tem primeru in da poskrbi za pogreb po mojih željah.

Ker “rakavo” stanje lahko traja tudi več let. Tukaj ni bilo dileme. Nobene.  In tukaj nima smisla, da taka oseba je egoistična, do konca. Nima smisla. Ker vem, kaj moškim pomeni intima, tudi v takih situacijah, pa tudi iz videnih primerov – malo se jih lahko spolno vzdrži v takem prisilnem celibatu, v takih situacijah. Je šok na začetku, ampak če traja let, dve tri….to je kastracija moškega.  Ker veš, da si obsojen na smrt.  Kar pa kot rakavi blnik, z omejenim časom preživetja  ne smeš in ne moreš obsojati.   Pozor: za obliko blezni, ki nima prognoze ozdravite in ima posledico smrt. Odvisno tudi, kako na to gledaš.  YOLO.

Saj ti tako ali tako veš, da nimaš več veliko časa;

tak moški te nima rad.ne rabi zenske.lahko sam opravi…

Zanimive zgodbe. Tudi jaz imam raka v 3 stadiju in mož ne želi od mene, čeprav sem mu dovolila svobodo.

Še sama sem presenečena, kako včasih deluje karma. Mlado dekle je zbolelo za rakom, bila že podpisana, resen fant jo je pustil po prvi kemoterapiji. Danes je zdrava babica trem vnučkom, njen bivši fant pa se je pred 30. letom ponesrečil z motorjem in bil iznakažen in komaj pokreten, dokler ni nekaj zatem umrl.

Druga z rakom, ki jo je mož tudi varal, med njenim zdravljenjem v bolnišnici šel z drugo na morje, je med boleznijo sprevidela situacijo, se še vsa slabotna ločila in kmalu zatem nepričakovano hitro ozdravela. Kasneje je tudi drugače kar zacvetela. Njen bivši je kar zapit in blizu socialnega dna končal precej bedno.

Anonimno 5514, 13.04.2023 ob 19:41

tak moški te nima rad.ne rabi zenske.lahko sam opravi…

Ne, ni isto. . Seveda te ima rad tak moški rad in še vedno rad – samo olajšaš mu  hudo breme situacije, ki ga doleti – moški razmišljajo s spodnjo glavo,  imajo v prvi vrsti tudi nagonsko potrebo po intimi, ženske razmišljamo z gornjo glavo in je velikokrat prioritetna čuistvena potreba po intimi. Zatgo je velikokrat tudi nemožen tak dogovor pri mnogih.

A ti misliš, da taki, ki imajo na smrt bolne parntnerice, pa traja po 2, 3 leta, ne varajo intimno potem?Pa še kako…. Vem za dva primera, da je bilo tako.  Ker delujejo nekateri: kar se ne ve, se ni zgodilo? No, to je zame grda prevara, ne pa da sta se zmožna dogovoriti  glede nadaljnje intime, če eden ve, da je ne bo mogel n ikoli več nuditi, pa imata oba mirno vest. Če si zmožen seveda takega dogovora v taki situaciji.  Ne pa da ga obsodiš na 3 letni intimni celibat ročnega dela.  To je zame sebično. Ker tudi tako dokažeš, da ga imaš rad, da ti je mar zanj, mar za njegove potrebe, – ja telesna intima je  potreba, zadovoljitev potrebe, v prvi vrsti, v užitek,  prej pred označitvijo, da je intima zakonska obveznost. Zakaj torej partnerja prikrajšat za tak užitek za toliko let, poleg vsega stresa? Vsaj nekaj mu pa moreš dati v taki situaciji, kar mu tudi veliko pomeni.  Če en zakonec torej ne more več izpolniti drugemu te zakonske obveznosti, mu  v taki situaciji z dogovorom omogoči, da si jo drugje…. Fair play.Hand job ni nikoli nadomestek  v takem primeru. Obosojenost na mehaniko samozadovoljevanja  Ne moreš pa tako npr. dve, tri leta početi. Ni to pošteno do partnerja, niti človeško. To je moje mišljenje, v takem primeru. Ker se zavedam, da ljudje živimo v taki obliki, kot smo, samo enkrat. Človek pa ni bil ustvarjen za monogamno vezo.  Till death take us apart. Ne. – to je lepa fraza, ki se lepo sliši, na koncu poročnega obreda. Sploh pa ne v takih primerih. Nikoli.

Anonimne, 13.04.2023 ob 19:44

Zanimive zgodbe. Tudi jaz imam raka v 3 stadiju in mož ne želi od mene, čeprav sem mu dovolila svobodo.

Bravo, lepo – vse dobro!

…to pisanje je lahko samo od moskega..atikin

Moja prijateljica je na enakem,kot avtorica opisuje sosedo…ne cist…ker moja prijateljica se spostuje,se bori,se ima rada.

Njen partner je poden od podna,njegova ljubica enako…

Takrat,ko je izvedela za diagnozo si je moz takoj nasel drugo. Sicer sta jo oba poznala,ker je bila zaposlena pri njem…denar privlaci marsikatero. Se najbolj taksne cvetke,ki so obsedene z denarjem. Moski so bedaki,nasedejo…ljubicam odplacajo vse dolgove in jim nudijo lagodno zivljenja. Se prodajo za denar..so pac podni.

Prijateljica vse to izvedela..se locila…pobrala otroke in sla. Se tisti dan so se vselili ona in njeni otroci.

Bivsi moz z njo ni sel niti 1x z njo na pregled,ne da bi jo peljal v bolnico ali jo sel iskat..je imela bolnisko samo na papirju…

Z otroki nima stikov,ne poklice,ne pride po nje,ce jih kje sreca se odmakne….

Moski gledajo samo nase in na spodnji del telesa…dolocene podlasice samo na denar…

Se ne zavedajo,da ce one zbolijo…bodo na istem kot prva partnerka…

Besedicenje folka …ja saj reves ne mora bit sam…je pa za bruhat

Poden od podna, 13.04.2023 ob 23:16

…to pisanje je lahko samo od moskega..atikin

Moja prijateljica je na enakem,kot avtorica opisuje sosedo…ne cist…ker moja prijateljica se spostuje,se bori,se ima rada.

Njen partner je poden od podna,njegova ljubica enako…

Takrat,ko je izvedela za diagnozo si je moz takoj nasel drugo. Sicer sta jo oba poznala,ker je bila zaposlena pri njem…denar privlaci marsikatero. Se najbolj taksne cvetke,ki so obsedene z denarjem. Moski so bedaki,nasedejo…ljubicam odplacajo vse dolgove in jim nudijo lagodno zivljenja. Se prodajo za denar..so pac podni.

Prijateljica vse to izvedela..se locila…pobrala otroke in sla. Se tisti dan so se vselili ona in njeni otroci.

Bivsi moz z njo ni sel niti 1x z njo na pregled,ne da bi jo peljal v bolnico ali jo sel iskat..je imela bolnisko samo na papirju…

Z otroki nima stikov,ne poklice,ne pride po nje,ce jih kje sreca se odmakne….

Moski gledajo samo nase in na spodnji del telesa…dolocene podlasice samo na denar…

Se ne zavedajo,da ce one zbolijo…bodo na istem kot prva partnerka…

Besedicenje folka …ja saj reves ne mora bit sam…je pa za bruhat

očitno si preveč posesivna in egoistična v življenju na določenih področjih.

Naučiti se moraš še marsikaj. Tudi dopuščati in omogočati tisto, kar ti morda v določeni zdravstveni oz. bolezenski situaciji predstavlja dodatno egoistično bariero . Boš šla z lažjim srcem na drugi svet v takem primeru.

atikin, 14.04.2023 ob 03:25

očitno si preveč posesivna in egoistična v življenju na določenih področjih.

Naučiti se moraš še marsikaj. Tudi dopuščati in omogočati tisto, kar ti morda v določeni zdravstveni oz. bolezenski situaciji predstavlja dodatno egoistično bariero . Boš šla z lažjim srcem na drugi svet v takem primeru.

…atkin..ne skrbi za mojo pot na drugi svet…samo umres in te vec ni…posesivnost…tezka….v zivljenju vec spustil,kot obdrzal…v zivljenju videl vec trpljenja,kot srece…

Ljudje radi pametujete,ko se ne gre za vas…ko boste na mestu te sosede ali prijateljice..takrat pametujte,ko dobesedno vse izgubis…takrat se sirokoustite na tak nacin…ljudje ste podni-ne vsi,ampak vecina. Glavna vam je lastna rit.

kera bedna tema, vsak naj dela kaj mu pac pase

Ne vem, meni ne bi bilo po godu, da medtem ko bi imela takšno bolezen, on meni nič tebi nič, namaka kurca v drugo in doživlja orgazme, KOT DA NI NIČ. Poznam primer, ko je ženski najboljša prijateljica umrla v prometni nesreči in njen nemarni dec je zvečer pričakoval sex. Takemu bi z veseljem preuredila njegov čeljustni sklep pa še kaj drugega. Ej ženske, dajte še ve veselo poskakovat po tujih tičih in doživljat orgazme, medtem ko bo vaš moški sam ležal in poskušal prebrodit bolezen. TOLIKO O VAŠH VEZAH IN TOLIKO O TEM, KAKO VEZANI NE UMREJO SAMI. 2x bolj osamljeni umrejo, kot samski. Ker jim življenjski partner v času, ko potrebujejo največ opore, ne samo obrne hrbet, temveč vanj zarije nož in ga obrne za 180 stopinj. Nizkotno, podlo, zvito, sramotno.

Dolgonoga, 14.04.2023 ob 07:57

…atkin..ne skrbi za mojo pot na drugi svet…samo umres in te vec ni…posesivnost…tezka….v zivljenju vec spustil,kot obdrzal…v zivljenju videl vec trpljenja,kot srece…

Ljudje radi pametujete,ko se ne gre za vas…ko boste na mestu te sosede ali prijateljice..takrat pametujte,ko dobesedno vse izgubis…takrat se sirokoustite na tak nacin…ljudje ste podni-ne vsi,ampak vecina. Glavna vam je lastna rit.

Kdo si torej – “Poden od podna” ali “Dolgonoga” ? 2 in 1 ? Kinder surpirse?

Moja replika je bila na Poden od Podna, ti mi pa potem nazaj odgovarjaš še kot “Dolgonoga” ?

Hja, smrt je lepa in hitra, samo če je kap ali infarkt.  Umirajoči z rakavim obolenjem pa lahko še kako trpi ob umiranju. Ne pametujem, poznam, videno in doživeto…prisotnost – 2 osebi, na paliativni oskrbi, rakavo obolenje, zadnji stadij, umrle v moji prisotnosti, v bolnišnici. Problem je, če ima rakavi bolnik bistre, neprizadete z rakavimi celicami in  dojemajoče možgane do zadnjega. Tudi opiati kot protibolečinska Th v zadnjem stadiju ne pomagajo toliko omrtvičit možganov.

Hmm584, 14.04.2023 ob 14:02

Ne vem, meni ne bi bilo po godu, da medtem ko bi imela takšno bolezen, on meni nič tebi nič, namaka kurca v drugo in doživlja orgazme, KOT DA NI NIČ. Poznam primer, ko je ženski najboljša prijateljica umrla v prometni nesreči in njen nemarni dec je zvečer pričakoval sex. Takemu bi z veseljem preuredila njegov čeljustni sklep pa še kaj drugega. Ej ženske, dajte še ve veselo poskakovat po tujih tičih in doživljat orgazme, medtem ko bo vaš moški sam ležal in poskušal prebrodit bolezen. TOLIKO O VAŠH VEZAH IN TOLIKO O TEM, KAKO VEZANI NE UMREJO SAMI. 2x bolj osamljeni umrejo, kot samski. Ker jim življenjski partner v času, ko potrebujejo največ opore, ne samo obrne hrbet, temveč vanj zarije nož in ga obrne za 180 stopinj. Nizkotno, podlo, zvito, sramotno.

ma ja tebe bo vprasal v kero ga bo porival rodis se sam umres sam

REDNA, 15.04.2023 ob 01:43

ma ja tebe bo vprasal v kero ga bo porival rodis se sam umres sam

Še kar rineš na forum debel sod zlobe?

Se kar rineš, 15.04.2023 ob 02:38

Še kar rineš na forum debel sod zlobe?

ze lep cas se nisem oglasila tukaj

Saj me ne rabi ničesar vprašat. Seveda da tak ne bo vprašal tega 😀 Kdaj pa je kdo še vprašal Ej draga, ali ga lahko porivam v drugo. Lol, kake imaš. Prave nebuloze. Pokaže pa tak ‘moški’ o sebi to, kar sem že zgoraj napisala, in sicer, da je NIZKOTEN, PODEL, ZVIT in SRAMOTEN. Predvsem pa suženj svojemu kurcu, nesposoben prave ljubezni in podpore drugi osebi, življenjski partnerici. Tak si ne zasluži pol pičke mrzle vode, da se mu jo pljune v ksiht.

Hmm584, 15.04.2023 ob 12:34

Saj me ne rabi ničesar vprašat. Seveda da tak ne bo vprašal tega 😀 Kdaj pa je kdo še vprašal Ej draga, ali ga lahko porivam v drugo. Lol, kake imaš. Prave nebuloze. Pokaže pa tak ‘moški’ o sebi to, kar sem že zgoraj napisala, in sicer, da je NIZKOTEN, PODEL, ZVIT in SRAMOTEN. Predvsem pa suženj svojemu kurcu, nesposoben prave ljubezni in podpore drugi osebi, življenjski partnerici. Tak si ne zasluži pol pičke mrzle vode, da se mu jo pljune v ksiht.

Groza…

kdo je tebi tako priskutil intimo, da se tako vulgarno izražaš in imaš tak odklonilni pristop do intime?

ti si verjetno neposobna razumet koncpet zivljenja, ko vidis da ti druga oseba ne more nudit enakoej gres naprej zakaj bi bil sebičen do sebe 😀

atikin, 14.04.2023 ob 14:10

Kdo si torej – “Poden od podna” ali “Dolgonoga” ? 2 in 1 ? Kinder surpirse?

Moja replika je bila na Poden od Podna, ti mi pa potem nazaj odgovarjaš še kot “Dolgonoga” ?

Hja, smrt je lepa in hitra, samo če je kap ali infarkt.  Umirajoči z rakavim obolenjem pa lahko še kako trpi ob umiranju. Ne pametujem, poznam, videno in doživeto…prisotnost – 2 osebi, na paliativni oskrbi, rakavo obolenje, zadnji stadij, umrle v moji prisotnosti, v bolnišnici. Problem je, če ima rakavi bolnik bistre, neprizadete z rakavimi celicami in  dojemajoče možgane do zadnjega. Tudi opiati kot protibolečinska Th v zadnjem stadiju ne pomagajo toliko omrtvičit možganov.

Nisem ,,kinder supirse” ,,ne poden od podna”ce kdo pisari tukaj pod ,,dolgonogo” mi dol ….saj ves. Nisem registrirana

Se strinjam z napisanim in ne odobravam tega. Naj se loci in ne vara. Sem,kot otrok zivela s tem in se mi to zdi podlo,ter res sebicno.

Da mene v tem casu partner prevara,ga zbrcam ven kot navadnega cucka,ker tega osebno nisem sposobna. Haha..sicer ni straha,sem samska.

New Report

Close