Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raka ima, mož pa že z novo

Raka ima, mož pa že z novo

Odgovor na objavo uporabnika
I hugh, 16.04.2023 ob 11:30

Tak moski je navaden gnoj. Zenske, ki pa se druzijo z moskim, ki ima doma (bolano) zeno, so pa itak k…

Atikin …. se tako malo spostujes? Ko je nekdo v paru bolan je ta center sveta. Ne pa drugi … ti tudi moz daje proste roke, a je to enostransko, da ne bo boscek za kaj prikrajsan?

Zakaj ti meni moralno pridigaš, da če se ne cenim? Ne poznaš me, ne gledaš mi v oči; kaj in kakšna bo v kakšni taki življenski situaicji odločitev,  je moja osebna odločitev – če pa tukaj podelim svoje mnenje, glede tega pa me nimaš  nobene pravice obsojati, tako kot jaz tebe ne  obsojam za tvojo nasprotno odločitev.

Zato pa imate probleme z moškimi tudi v takih primerih in vam moški uhajajo k drugim, če že druge obsojate za njihove odločtve, ker menite, da je samo vaša odločitev pravilna, in edino moralno sprejemljiva. Ste s tem v hudi zmoti.

Jaz se z nbenim moškim, s katerim sem bila, nisem razšla zato, ker bi me prevaral z drugo, mi ušel z drugo.  Zveze sem razdrla  jaz, iz drugih razlogov.   Tudi zato lahko brez težav sprejmem tudi takšno odločitev, kot je bila zapisana. Ker vem, kako je treba z moškimi in kaj moški tudi v dani šivljenski situaciji potrebuje. Da tudi on potrebuje marsikaj, ne samo  druga oseba s smrtnim rakavim obolenjem – tudi tisto, česar mu obolela oseba ne more več nuditi.

Kako pa je s tem bilo v tvoji zgodovini in sedaj pri tebi,  glede varanje tebe in moških s katerimi si bila, si lahko sama sebi tudi kašno moralno podariš, veš pa sama.

Pomisli torej malo, preden drugim moralne lekcije deliš.

Je pa res, da nimam za seboj cerkvenega poročnega obreda -morda tudi zaradi tega svobodneje, neobremenjeno in lažje sprejmem tako odločitev, kot sem jo.

atikin, 16.04.2023 ob 12:55

Zakaj ti meni moralno pridigaš, da če se ne cenim? Ne poznaš me, ne gledaš mi v oči; kaj in kakšna bo v kakšni taki življenski situaicji odločitev,  je moja osebna odločitev – če pa tukaj podelim svoje mnenje, glede tega pa me nimaš  nobene pravice obsojati, tako kot jaz tebe ne  obsojam za tvojo nasprotno odločitev.

Zato pa imate probleme z moškimi tudi v takih primerih in vam moški uhajajo k drugim, če že druge obsojate za njihove odločtve, ker menite, da je samo vaša odločitev pravilna, in edino moralno sprejemljiva. Ste s tem v hudi zmoti.

Jaz se z nbenim moškim, s katerim sem bila, nisem razšla zato, ker bi me prevaral z drugo, mi ušel z drugo.  Zveze sem razdrla  jaz, iz drugih razlogov.   Tudi zato lahko brez težav sprejmem tudi takšno odločitev, kot je bila zapisana. Ker vem, kako je treba z moškimi in kaj moški tudi v dani šivljenski situaciji potrebuje. Da tudi on potrebuje marsikaj, ne samo  druga oseba s smrtnim rakavim obolenjem – tudi tisto, česar mu obolela oseba ne more več nuditi.

Kako pa je s tem bilo v tvoji zgodovini in sedaj pri tebi,  glede varanje tebe in moških s katerimi si bila, si lahko sama sebi tudi kašno moralno podariš, veš pa sama.

Pomisli torej malo, preden drugim moralne lekcije deliš.

Je pa res, da nimam za seboj cerkvenega poročnega obreda -morda tudi zaradi tega svobodneje, neobremenjeno in lažje sprejmem tako odločitev, kot sem jo.

Bistvenega odgovora ni, ali tudi on tebi daje prosto pot? Saj ni moja stvar, ampak odgovor je o vse drugem samo o tem ne. Imas pa prav, da nimam pravice sodit, in se opravicujem, bi lahko napisala isto drugace.

Sicer pa ne rabim cerkve za karkoli v zivljenju. Eno govorijo, drugo delajo.  Niso moralna avtoriteta.

I hugh, 16.04.2023 ob 13:23

Bistvenega odgovora ni, ali tudi on tebi daje prosto pot? Saj ni moja stvar, ampak odgovor je o vse drugem samo o tem ne. Imas pa prav, da nimam pravice sodit, in se opravicujem, bi lahko napisala isto drugace.

Sicer pa ne rabim cerkve za karkoli v zivljenju. Eno govorijo, drugo delajo.  Niso moralna avtoriteta.

Moj bistveni odgovor je že na prejšnjih straneh. Če bi si prebrala celo temo, ne bi pisala zajedljivih odgovorov.  Vsak pa naj pometa pred svojim pragom -žal tudi ti, predno deliš drugim svoje moralne mislice 🙂

Kaksen clovek ste? Ne clovek, žival  tudi ne, ker živali so bolj humane kot vi.

kaki komenti pa so tu gor a ne …a res nimate nic ljubezni v sebi, da bi lahko delili z drugimi?

Banda pokvarjena, 11.04.2023 ob 07:52

Soseda ima raka, bliza se zadnjemu stadiju. Njen mož pa ze pol leta hodi po vasi z novo gospo. Soseda je sla sedaj ziveti k svojim staršem saj hoče umreti doma. Pa je se mlada, ima okoli 40 let. Njuni otroci pa vse to podpirajo. Rekla mi je, da se je to že navadila saj jo že celo življenje vara. Groza, kaj je s temi ljudmi, zakaj vse to prenašajo. Zaslužila si je mnogo boljše življenje.

In kar je najbolj žalostno pri temu je to, da starši, sestre tega moža še zagovarjajo. In pravijo, ja treba si hitro najt drugega, kaj cs pa cakat.

Upam, da tega hudiča enkrat karma udari. Toliko gorja je ljudjem povzročil. Krade jim. Pa se sin se je vrgel po njemu.

Kaj pa, če sta se tako dogovorila ker je hotela umirajoča mati spoznati žensko, ki bo skrbela in vzgajala njene otroke in vnuke? Tudi takšni primeri so. Ni za obsojati. Sicer pa naj se vsak briga zase in pometa pred svojim pragom. Grdo je obrekovati in se vtikati v tuje zadeve, ki se te ne tičejo. Naj se drugi štimajo kot sami hočejo, če se s tem ne vpletajo v moje življenje.

Včasih me je sram, da sem moški. Resnično. Nobenega spoštovanja do ženske, nobene empatije do sočloveka, kaj šele do bolne ženske.

Žal mi je gospe, ki je zbolela za rakom. Na žalost se bolniki prehitro vdajo, misleč, da rak ni ozdravljiv. Pa je, tudi v četrtem štadiju. Le da ni ozdravljiv s terapijami, ki nam jih ponuja medicina in medicinskimi tretmaji, ampak s korenito spremembo prehrane, v pH alkalno prehrano.

Leta 1931 je znanstvenik Otto Warburg dobil Nobelovo nagrado za odkritje osnovnega vzroka za nastanek rakave celice. Dokazal je, da se zaradi načina prehrane in fizične nedejavnosti telesa, ustvarja za nas pogubno, pH kislo okolje. Dejal je: “Nobena bolezen, vključno z rakom, ne more obstajati v alkalnem okolju!”
Le medicina je na to ‘pozabila’. Le zakaj? Seveda. Ker od zdravega človeka ni denarja, ni dobička. Od zdravega človeka nima nič ne medicina in ne farmakomafija.

Bi bilo lepo, da gospe kdo to sporočilo prenese. Naj ozdravi in zaživi brez tega moža, ki je ni vreden.

Mesec po smrti že z novo babo na FB. Za bruhat.

Moški so prenašalci HPV virusa. A enake tega ne vedo? Ma kakšne čustvene rane, začne se na telesni ravni.

Strinjam se. Hpv je tisti, zaradi katerega ogromno žensk že pri 25. hodij po onkologiji. Traja cca od 10 let 20 let, da se razvije rak.  Okrog 20 vrst Hpv je kancerogenih. Moškim se fučka zanje, mislijo da so na varni strani. A niso, dobijo po kapsli na drug način. Njih žene slo, nas pa onkologija od terapije do terapije.

Meni je predvsem nenavadno kakšna ženska bi se sploh zapletla z moškim, ki ima ženo, ki umira od raka in zanjo ne skrbi?! Če bi bile vse ženske moralne, dobre, razumevajoče … potem bi ta moški ostal sam. Tako pa si je itak našel takšno, ki je v osnovi ista kot on.

Jaz sem tudi prepričana, da se je izognil usodi, ki mu je namenjena. Ali bo delal popravni izpit ali pa otroci namesto njena, ampak bodo v šibkejšem položaju.

Sem imela moškega, pa ni bil tako napačen, ampak ko sem šla v bolnico, me je v šestih dneh prišel obiskat enkrat. Sem vedela vse o njem, kar sem hotela vedeti in sicer, da s takšnim človekom ne želim preživeti življenja.

Jan726, 10.04.2024 ob 12:28

Včasih me je sram, da sem moški. Resnično. Nobenega spoštovanja do ženske, nobene empatije do sočloveka, kaj šele do bolne ženske.

Žal mi je gospe, ki je zbolela za rakom. Na žalost se bolniki prehitro vdajo, misleč, da rak ni ozdravljiv. Pa je, tudi v četrtem štadiju. Le da ni ozdravljiv s terapijami, ki nam jih ponuja medicina in medicinskimi tretmaji, ampak s korenito spremembo prehrane, v pH alkalno prehrano.

Leta 1931 je znanstvenik Otto Warburg dobil Nobelovo nagrado za odkritje osnovnega vzroka za nastanek rakave celice. Dokazal je, da se zaradi načina prehrane in fizične nedejavnosti telesa, ustvarja za nas pogubno, pH kislo okolje. Dejal je: “Nobena bolezen, vključno z rakom, ne more obstajati v alkalnem okolju!”
Le medicina je na to ‘pozabila’. Le zakaj? Seveda. Ker od zdravega človeka ni denarja, ni dobička. Od zdravega človeka nima nič ne medicina in ne farmakomafija.

Bi bilo lepo, da gospe kdo to sporočilo prenese. Naj ozdravi in zaživi brez tega moža, ki je ni vreden.

bravo, koncno nek moski, ki je normalen. Groza kaki osebki hodijo po tem svetu. Upam, da tale moz dobi svojo karmo.

Koza, bi mislil, da se zaj…

pa očitno tako misliš! Sramota,bedni ljudje! !

Nej crkne dec od muk, kaksen odvratnez, nej se mu vse povrne, govno eno, fuj, da taki zivijo sploh

crkn v mukah ,pa tvoja kurba fuj govno

Kaj pa si ti? Navadna prasička

Bi si pa našla poštenega človeka, taksnih je polno, ki so samski, in si ne najdejo nobene ženske, ker le-te iscejo prevarante. In ne bi bila prevarana.

A niste ve tiste, ki same izberete. Izbire imate na pretek, a se znova in znova pritozujete, kaj ste dobile. Kaj izberete, to tudi same ste, zato se ne pritoževati.

Kakšen odgovor! Njegova dolžnost je, da ji stoji ob strani in ji pomaga! Kaj bi ti rekla, če bi bila na njenem mestu.

Zate zgoraj Anonimno. Če bi katerakoli oseba vedela, da bo njen partner ob bolezni, namesto skrbel in pomagal, se pričel gonit naokoli, VERJEMI, verjemi, nobena ne bi pristala na to. No, razen uporabnica ‘Atikin’, ki pa je več kot očitno malo bolna.

Ampak seveda, najlažje je s prstom pokazat na žensko, tako kot kompas pokaže proti severu, kajne? Tudi tiste zadavljene, zaklane in zažgane so same krive, ker so pač tako izbrale kajne? Le glej, da boš naučil svojo hčer kako se izbira moške, ker jih je na pretek poštenih, zvestih, podpirajočih. Pa srečno.

Ne. Ne razumem takšnega moškega. In verjetno nisem edina. V dobrem in slabem , v zdravlju in bolezni…

Atikin kje ti špiš , da te ne ukradejo lol 😂😂😂.  Razmišljanje na nivoju 18 letnice 🤦‍♀️.  Vse gledas , samo skozi seks omb.

[/quote]

ŽALOSTNA ZGODBA

Pač tako imajo, sto ljudi, sto čudi. Če to naredi moški je “normalno”, saj je znano, da so večinoma nedonošenčki, ki si ne znajo niti gat oprat. Ko so pa še otroci zraven pa sploh, kdo pa bo skrbel zanje, če je dec en kmetavzarski houdre z mentaliteto 19.stoletja? Če bi ženska kaj takega naredila, bi bila pa verjetno prva kurba v državi. Dvojna merila so to, zato se tudi starši in celo žena strinjajo, saj so vsi istega mišljenja. Sigurno pa ženo to tako boli, da je od vsega zbolela, zdaj pa pač reče nekaj v svojo obrambo in ji je tudi že gladko vseeno.

Anonimno 6580, 12.04.2023 ob 08:20

gnilo do konca. ne nova baba ne on nimata grama empatije. prov bolno vse skupaj. normalen clovek bi vsaj iz spostovanja počakal.. se posvetil umirajocem cloveku. nimam besed. ampak ok to bi se prezivela da pa vzgojim sociopatske otroke ki se s tem gnojem strinjajo to je pa najhujsi udarec. jaz do smrti ne bi zelela nobenega vec videt.

Vzgoja otrok ni samo od enega starša, kaj vam je? Če ves čas gleda kaj dela foter, mu lahko mama govori kar hoče, njemu bo foter vzor. Pa še okolica je tukaj, lahko se na glavo postaviš in otrok ne bo tak, kot si ti želiš….

REALIST, 12.04.2023 ob 10:39

Tako mlada , pa raka ? Kje ga ima ??? Odselila se je iz njunega skupnega stanovanja ??!  Sej ne morem verjet.

Rak te pa res vpraša, koliko si star?! Pa kje imate mozgane? Zakaj imajo otroci raka? Aja, prvič slišite… Jaz sem ga prebolela pri 22ih letih! Zdaj sem pa 50!

Mogoče pa si ona to želi in mu je dovolila, predlagala, nikoli ne sodi brez, da preveriš resnico. Ni vse črno in obratno.

Ženska, ki boleha za rakom ji že zeloooo dolgo ni do sexa, torej…saj ni nora, samo Raka ima in ve kako se svet vrti…

New Report

Close