Raka ima, mož pa že z novo
Ja, seveda, praktično vsak bi rekel: groza, kakšen človek, naj ga strela zadene…
Po drugi pa: kako zeloooo tipično slovensko. Dajmo se ukvarjat s sosedi, bližnjim in daljnimi, sodelavci, soridniki. Kažimo s prstom, kako obupno grozni so…
Kaj pa vi? Ste brez napak? Je kaj, kar imate pri sebi za uredir, popravit, izboljšat?
Ne pozabite: ko pokažemo s kazalcem na nekoga, trije prsti kažejo nazaj na nas.
Ne kritizirajte, zgolj za to, da imate kaj govorit. Če lahko kaj pomagate, delajte to, sicer se ukvarjajte s sabo.
Velja skoraj za vse na tem forumu!!!
Skrajno grdo. Takemu človeku in njegovi cipi privoščim, da se mu vrne pomnoženo. Nekaj empatije in spoštovanja do sočloveka, s katerim živiš, je treba imeti. Ni opravičila za tako ponižujoče odnos. Lahko v stiski sicer iščeš tolažbo in vzpodbudo tudi pri prijatelju nasprotnega spola, a biti mora jasno začrtana meja z obeh strani.
Tudi sama verjamem, da vzrok težkih bolezni temelji v psihi. Marsikaj je potlačeno v podzavesti in udari ven skozi telo. Tudi globoko nezadovoljstvo s partnerjem.
Anonimno58487569258555, 11.04.2024 ob 07:34
Banda pokvarjena, 11.04.2023 ob 07:52
Soseda ima raka, bliza se zadnjemu stadiju. Njen mož pa ze pol leta hodi po vasi z novo gospo. Soseda je sla sedaj ziveti k svojim staršem saj hoče umreti doma. Pa je se mlada, ima okoli 40 let. Njuni otroci pa vse to podpirajo. Rekla mi je, da se je to že navadila saj jo že celo življenje vara. Groza, kaj je s temi ljudmi, zakaj vse to prenašajo. Zaslužila si je mnogo boljše življenje.
In kar je najbolj žalostno pri temu je to, da starši, sestre tega moža še zagovarjajo. In pravijo, ja treba si hitro najt drugega, kaj cs pa cakat.
Upam, da tega hudiča enkrat karma udari. Toliko gorja je ljudjem povzročil. Krade jim. Pa se sin se je vrgel po njemu.
Mogoče pa si ona to želi in mu je dovolila, predlagala, nikoli ne sodi brez, da preveriš resnico. Ni vse črno in obratno.
Ženska, ki boleha za rakom ji že zeloooo dolgo ni do sexa, torej…saj ni nora, samo Raka ima in ve kako se svet vrti…
Anonimno58487569258555..samo rak ima?! Taki,kot si ti in ta atikin,ne vem kje imasta pamet.
SAmo rak ima in ne mora sexat. Moški,ki živite samo skoz sex in samo sex je vodilo življenja. Ko boste na mestu teh-nas,ki imamo samo rak( to je za tebe samo navaden prehlad) . Takrat boste vedeli,kaj se dogaja v ljudeh,ki doživljajo samo rak. In ja..samo rak je. In mi rakasti nimamo čustev,potreb in želja,bolečin,travm,zapuščenosti,zavrženi,pozabljeni..je samo rak.
…jaz sem imela moža z možganskim tumorjem. Zanj skrbela do konca, ravno tako tudi za ostale družinske člane poskrbela in ob tem še skrbela za obnovo hiše. Skratka ko se je mož poslovil, sem ostala z dvemi otroki, kreditom in nedokončano hišo. Za spravit samo sebe nazaj na noge, sem začela hodit v hribe in tam spoznala novega partnerja. Dve leti kasneje mi je tašča očitala da sem prehitro si našla drugega. No toliko o tem, kdaj je primerno in kdaj ne….kakor za koga ane.
Anonimno 5730, 11.04.2024 ob 09:49
Anonimno58487569258555..samo rak ima?! Taki,kot si ti in ta atikin,ne vem kje imasta pamet.
SAmo rak ima in ne mora sexat. Moški,ki živite samo skoz sex in samo sex je vodilo življenja. Ko boste na mestu teh-nas,ki imamo samo rak( to je za tebe samo navaden prehlad) . Takrat boste vedeli,kaj se dogaja v ljudeh,ki doživljajo samo rak. In ja..samo rak je. In mi rakasti nimamo čustev,potreb in želja,bolečin,travm,zapuščenosti,zavrženi,pozabljeni..je samo rak.
Vse dobro vam želim in čimprejšnje okrevanje.
Slabe odločitve, 11.04.2023 ob 08:06
Če bi se ga odkrižala takoj ko jo je prvič prevaral, verjetno tudi ne bi zbolela. Leta in leta čustvenih ran se mnogokrat razvije v fizično rano. Ženske, delajte na sebi in ne oklepajte se materialnega udobja za ceno svojega življenja. Tale je slabo odločala o svojem življenju. Še zmeraj so razlike med moškimi in ženskami na trgu dela, vendar toliko možnosti kot imamo ženske danes, pri nas, tudi ena ne bi smela v sebi gojiti strahu, da sama ne bi zmogla, ker to ni res!
- Ene se tudi bojijo ostati same, še posebej z otroci. Ni vse samo v financah. Se pa strinjam, da nam tega res ni treba. Jaz bi ga brcnila vn takoj.
Upam, da so zapisane besede produkt nenasitnega idiota in ne neke povprečno razgledane ženske. Torej, ko zbolite vi, pričakujte, da vas odložijo za plot in čakajte konec. V boju s tako težko boleznijo in v tako hudih bolečinah, psihičnih in fizičnih, zapustiti in zanemariti človeka je skrajno perverzno. Tudi tista gospa mora biti “kaliber”, vključno z možem. Verjamem v karmo.