Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Razočaran nad Pahorjem Boško Šrot izstopa iz SD

Razočaran nad Pahorjem Boško Šrot izstopa iz SD

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=158524

Kako je lahko razočaran nad Pahorjem? On je ja “rešitelj”, “mesija” in sploh svetla luča za slovenski narod.


Kakšno bebavo razmišljanje…

Našteješ morda lahko tri osebke v SD, ki bi lahko vsi trije skupaj segli Pahorju do kolen?

V treh točkah:

1. Šrot predstavlja Laško kot kulminacijo tajkunstva in nadzora nad mediji in je napačne barve,

2. Ljudje zdaj to vejo in Pahor mora ukrepati, da zaščiti svoj “lik i dijelo” (da bi ostal zmeren centristični politik in ne manipulant, ki skupaj z Golobičem iz ozadja ves čas vleče niti, manipulira sindikate kot poulične divizije SD, pošilja bivšega LDSovca Cvikla v parlament delati delo nekdanjega poslanca Hvalice z nekoliko več ekonomskimi besedami, vendar za poznavalce na istem nivoju, kontrolira medije, itn.)

3. Šrot in Pahor izvedeta medijsko farso z dopisovanjem “strpnega proti nestrpnemu”, da bi
a) lahko Pahor iz dejstva, da so tajkuni njegova opcija celo nekaj pridobil in
b) da ne bi slučajno kdo pomislil, da so tajkuni resnično leva opcija (glejte jih, saj izstopajo; samo zato, ker so ves čas hodili okoli kurnika še ne pomeni, da so kure, ne).

That’s about it. Cela zgodba je dobro premišljen piar, ki naj “loči tajkunstvo in SD”, “loči nadzor nad mediji in SD”, itn.

Da pa ne bi bil vsega kriv SD – še bistveno močnejše podtalne niti vleče Zares.

Manjka še četrta točka.
V kateri nastopa en drug šrot…

Drži. Z združitvijo gospodarskih elit (prestopom ključnih ljudi na levo) so levi prevzeli SLS (zato je bil Podobnik odpihnjen, opazujte v katero podjetje / nadzorc ga bodo po volitvah postavili in bo vse jasno) – razdelitev ministrstev med SD, LDS in SLS pa je neformalno že dogovorjena.

Seveda pa je treba še omeniti, da bi bil šrot v SD rahlo nekompatibilen z volilno bazo stranke, ki jih predseduje en drug šrot. Kar bi se znalo poznati na volilnem rezultatu…

Ah, jaz sem pa mislil, da je to (pogojno rečeno) razmišljanje na tvojem zeljniku zrastlo, zdaj pa vidim, da so ti ukazali kaj je napisat.

http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=2&article_id=12071129154229107&cid=100&pgn=1

Boom, za razliko od tebe, Tomaž ne skriva kdo in kaj je.
Torej je obtožba, da mu kdo ukazuje, kaj naj piše, zgolj ostudna levičarska diskvalifikacija, kakršnih smo pa itak že vajeni s tvoje strani.

Po drugi strani pa lahko zate samo ugibam ali si plačan agitator ali pa si tako teslo, da propagando zganjaš popolnoma brezplačno?

Sem tisto drugo (po tvojem prepričanju). Ne vem pa kaj si ti. Če je tvoja propaganda plačana, potem pričakujem, da boš po zamenjavi oblasti zaigral(a) na druge strune. Denar je le denar. Glede skrivanja pod nicki, sva si pa nekje na istem. Pa tudi Tomaž je bil za časa prejšnje vlade precej bolj zakrit, ko je pisal sem.

(moj blog postreže 60.000 člankov na mesec, bere me pol slovenskega novinarstva in ni vrag, da me ne berejo tudi politiki)

Obstaja ena mičkena razlika…

Jaz tule čvekam, ti pa agitiraš – in to tako, da zavestno širiš laži in diskvalifikacije. Za razliko od recimo kakšne Žogce, ki pač v preobilici časa stresa neumnosti ali pa kakšnega drugega aPsolutno nepismenega osebka.

ti pa očitno ne znaš argumentirano komunicirati, in se spravljaš na pravopisne napake, kako znano za politike in njihove podpornike, ki ostajajo brez argumentov.

ohohoho, dobivam občutek, da postajam nevaren element alias unutarnji neprijatelj. Ma sem kar malo počaščen. Let me see: očitno je, da imajo libertarci alias Liberalna stranka namen kandidirati na naslednjih volitvah. Kljub vsemu pa se mi zdi še malo preuranjeno, da bi se ti že zdaj potegoval(a) za direktorja Sove.

Kar pa se tiče ostalega: kje si videl, da agitiram in za koga naj sploh ta trenutek agitiram? Diskvalifikacij ne širim prav nič vel kot kak drug uporabnik foruma, ne glede na njegovo prepričanje. Moje diskvalifikacije pa ne sežejo niti do kolen tistim, ki se nahajajo na http://libertarec.blogspot.com/. Tisto o širjenju laži boš moral(a) bit pa že malo bolj konkreten(na), če ne gre le za še eno diskvalifikacijo.

Tole je recimo že ena.

Pahor je ok.Če bi še malo spucal stranko starih kadrov tipa Potrč, bi jaz bil hitro kandidat za njegovega volilca.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pahor je v opoziciji, nima velikega vpliva na stanje. Kaj pa mutijo bratje Šrot je pa druga stvar.

Bomo videli, zdaj, ko je eden od Šrotov predsednik SLS. SLS je pa najboljša in najmočnješa stranka kar jih je v vsej zgodovini imela naša država – je kot vladni inventar. Je lahko leva lai pa desna. Še ni bilo nobene vlade, ki bi zmogla vladati brez SLS.

Mostograditelji pač..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Slovnično je lahko laž le trditev torej ne more biti napisana v pogojniku. Ne predstavljam si direktorja Sove s tako slabo zmožnostjo sprejemanja zaključkov.

Še ena.
Diskvalifikacija, namreč.

Ok. Ne bom te več oviral na poti k tvoji karieri.

3/3

Dobr si, ni kej.

Pahor je Ropa s kompanijo sprejel in blagoslovil s šampancem.
Počakaj, da pride ta podoba H……. do besede.

Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si.

Pahor je en VELIK slepar za slovensko javnost.

New Report

Close