Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Razumeti ženske …

Razumeti ženske …

Kje so razlogi za toplo – hladni odnos žensk do spolnosti.

Z ženo sva poročena 18 let, hčerka je že v srednji šoli. Imamo urejen dom z malo večjimi težavami z financami, ki ga obvladujeva. Čez leto naberemo več kot tri tedna različnega dopusta od smučanja, izletov po gorah in potepanju po morju. Hčerka nama ne dela nekih večjih težav. Se pravi smo nekje v normalah.

Problem pa imam ker je več ne morem razumeti. Prvih nekaj dni po mesečnem perilu imava divji spolni odnos. Nato pa ji želja po spolnosti pade in tudi, če sem ves teden kavalir jo ne pripravim na spolni odnos.

Problem pa je v moji glavi … saj to zavračanje razumem kot da ji ni da bi bila več skupaj. Na drugi strani pa me pri mojih letih (nekaj čez 40) razganja tako kot da sem star 18 let (če sem odkrit me je vedno).

… kako rešujete takšne težave pri vas doma …
… ne želim jih reševat pri »sosedi« …

Poglej, kakorkoli obrneš, boš odgovor našel pri njej. Po 18-ih letih skupnega sožitja, bosta menda ja znala priti do dna tudi temu problemu. Prepričana sem, da sta se čez vso to skupno obdobje dotolkla čez marsiktero težavo in še bolj verjamem, da vaju bo iz te rešil odkrit pogovor.
Ker to, zakaj je njej do sexa prvih nekaj dni po perilu in potem ne več….to ti pa res ne morem jaz razložit, in dvomim, da to razume La Luna… tudi -JAZ, ljubic@, pik*ica….po moje ne poznajo odgovora….

Lunca bi pa že poznala odgovor, še vedno ga je. Samo počak da to vidi, pa boš videla kaj bo napisala. Saj jo vendar poznaš!

Ja, v zvezo je potrebno vedno znova vlagat, sicer pride do monotonije in sčasoma do naveličanosti v spolnosti. Poizkušaj nekaj novega, raziskuj kaj ji paše, odpelji jo v savno, kopanje v dvoje…

UF, tole se ne more napisat v parih stavkih…kaj je krivo, da je tako…če mene vprašaš, bi se odkrito pogovorila, naj ti lepo iskreno pove, zakaj se ji to dogaja, mogoče še sama en ve, tudi to je možno.Ampak želim ti povedati, da ji moraš povedati, kako se ti počutiš ob vsem tem, kako trpiš, to mora izvedeti!

Tudi mene v času menstruacije in malo prej razganja kot ne vem kaj…tudi meni se ne ljubi kdaj seksat, tudi jaz sem kakšen teden lena , se ne počutim vredu, so tu neke težave in takrat enostavno ne moreš misliti na seks, vi moški lažje potisnete naš dan,nekam tja stran in hopa gremo seksat, me ženske pa vse to nosimo v glavi in nam je težko uživat, če vemo, da imamo kup težav in skrbi nad sabo.
Redke so ženske, ki se zavedajo, kaj pomeni moža odrivat stran in seksajo tudi ko se jim ne da, ne ljubi, ko ni želje, le zaradi ljubega miru.

Mogoče je v letih, ko se ji dogaja, da se ne počuti več seksi, mogoče se je zanemarila, mogoče so krive tabletke, mogoče je v meni,mogoče ima ljubimca;))…mogoče jo na tebi kaj odbija… ma ej toliko čejev je lahko in zato brez veze, odkrit pogovor bo rešil vse, saj nista več otroka in za seboj imata toliko let zakona, da si to enostavno morata povedati, kaj se dogaja z vama in se nato odločiti kako naprej. Zavedati se mora predvsem, kako ti pri vsej stvari trpiš in v kaj te tera s tem, ko te odriva stran, nekega dne boš vsega sit in iskal vse to drugje, ne ravno pri sosedi…no vsaj upam;))…nekje drugje pa sigurno, tako je na žalost, kajti vsi smo krvavi pod kožo, pa lahko še tako ljubimo in smo lahko še tako zvesti…
Želim ti, da kmalu rešita vajine težave, povabi jo nekam, mogoče kakšen vikend užitka nekje in odkrit pogovor…držim pesti!

Lunca lahko sfilozofira enega možnih odgovorov KIR, vendar ne bo s tem rešila njunih težav. Se ti ne zdi?
Predvsem to sem hotla povedat, da bosta (v dvoje) onadva sama najlažje rešila problem !

Tudi to je res, če zakon rata monoton, ena rutina, ena navada vsak dan enaka, se je človek lepega dne naveliča…se začne življenje en mimo drugega…brez vode, brez zalivanja vsaka roža umre, brez niča ni nič…seveda pa morata na tem delati oba, ne le eden.

Točno tako draga maxi in saj Kir tudi ve, ampak samo mal zeza, ne zna brez tega;)), le onadva in odkrit pogovor, bo rešil njune težave, me lahko filozofiramo, ampak ona bosta dala piko na i tej zgodbi.

aha maxica, razumem

hahahahaha, a moraš vse kar direkt?
Jutro draga!

Hja, problem je tole, ja…. 18 lepih let…. vse štima…
Sčasoma se tudi dobrega naveličaš.

Se mi pa zdi, da bi ona zdaj morala bit v tistih letih, ko je ženski najlepše seksat. Če sodim po sebi…

To, da ji je nekaj dni po menstruaciji libido na plafonu, ni nič novega… takrat je telo nabito s hormoni, ker se bliža nova ovulacija…. potem pa je čisto naravno, da želja upade…
Ampak to naravno nihanje se da prav fino prelisičit s kakimi popopranimi in fajn domislicami… ženski je zlo fajn, če se že cel dan počuti tvoja kraljica. Kadar so tvoje hlače še posebej nemirne, ji že cel dan posvečaj več pozornosti. NE BODI OSLADEN!!!!! Pač pa ji večkrat namigni na to, da je seksi. Sladko jo prisloni na steno za kakimi vrati in ji pocmokaj vrat. Prinesi ji kako malenkost – ne vem, en cvet, pa ji zraven kaj poželjivega povej….
Ma kaj se zdaj delam pametno, no…. boš pa že vedel, na kaj tvoja pikica vkurbla motorje….

Pa ven jo pelji…. v avtu jo začni božat…. pa v kinu v zadnji vrsti…. naj se spet hihita tvojim oslarijam kot pred 20 leti, ko sta bila še smrkava pod nosom…..

Ma kaka soseda, ne seri!

…. saj sem maxici povedal da boš znala svetovat! Očitno te bolje razumem o vseh ki te poznajo

Sem kasneje videla, kaj sta o meni kvačkala, bučmana vidva….
Vaju mam pa rada. Ravno zato, ker sta bučmana.

jaz pa tebe, ker si ena lučka tle gor!! CMOKECA!

Cmok, cmok.
Si preživel lepe tri dni????
Seveda si…

Sem Lunči, v glavnem pa hrana, pijača, kavč. Pa spet vse od začetka. Ja, pa seks sem in tja… haha
Danes sem prišel še nekaj postorit, pol pa šele v 2006-tem!
In ti? Počitnice so uživaš, ne? Saj ti privoščim, tako prijazno in zanimivo žernšče si… No, ne privoščim ti tipčka, privoščil bi ti samega sebe, le zakaj???hahaha

Počitnice imam, počitnice…
In snega, da se ven ne vidim!
Fajn silvestruj!
Pa ful uspešno štartaj v novo leto!

hvala enako! Čim manj skrbi, bolečin in tipčkov!

:)))) Hormoni in nič drugega kot hormoni hihii

Čim manj tipčkov?????
Prekleti egoist! Kar zase bi me imel….

ja….

Heeeeeeej, zdravo, bučman!
A si spet malo prilezel okoli????

Ja, bučica moja, ampak samo za 30 min, pa letim!

Poljubček!

Potem pa te samo na hitro pocmokam.
Lepo preživi praznike!!!!

Tudi tebi želim enako! Cmokkkkkkkkkkkkkkkk!

New Report

Close