Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu RC – vabim te v “najino” sobo

RC – vabim te v “najino” sobo

:))
cmok

vstopam s počasnim a odločnim korakom 😉

mmmm, drugačen si kot sem si te predstavljala. Visok, temen, atletske postave,… sicer ne čisto po mojem okusu, ampak nekaj je v tvojem pogledu, kar me pritegne in obeta. Čakam te na udobnem kavču, z nogama spodvitima pod ritko….

očitno si jasnovidka 😉

pristopim, se usedem zraven tebe, pogledava si v oči, ki se počasi zapirajo, nežno te z roko primem za obraz, ustnice se pa vse bolj približujejo. vse do nežnega poljuba……

mmmmmmm, kakšne ustnice. Stopim se ob tvojem poljubu, te objamem okrog vratu in se vsa privijem k tebi,…..objameš me, v tvojem objemu se počutim tako varna. Poljub še kar traja, vedno bolj strasten je, počasi me nagibaš,…

.. na bok. leživa na boku, najin enoge so prepletene tako da sta medenici čisto blizu. moje roke so na tvojih lopaticah, saj te lahko tako stiskam med poljubljanjem k sebi, hkrati pa lahko z roko zdrsnem do ritke.

začenm poljubljati vrat, glavo daš nazaj in se prepustiš nežnim poljubom, tvoje roke pa potujejo po mojem telesu. ugaja nama trenutno samo ljubljenje, božanje. za kaj drugega trenutno nimava oči…..

raziskujeva se, poljubljava, liževa, nežno grizljava…. spustiš se do mojih prsi in jih ljubkuješ kot najlepši zaklad. Ližeš bradavičke, me nežno božaš, jaz pa te božam po hrbtu in te nežno vlečem k sebi,….

ližem te okoli bradavičk, po celih joškah. za ritko te vedno bolj stiskam k sebi, hočem dačutiš da se pri meni nekaj dogaja. ta občutek tudi tebe vzburja, najraje bi si ga takoj privoščila. začnem ti odpenjat gumbke in te počasi slačit do spodnjega perila. najine ustnice so še vedno kot zlepljene – ne premakneta se. na sebi imaš samo spodnje hlačke, ki so izjemno vroče. Tudi ti me slešeč do boksarc, ki so črne barve, material podoben satenu. tako se stiskava v spodnem peruli, drug drugega sedaj bolj intenzivno čutiva, predvsem ti nekaj v mojih boksarcah.

ko se hočeš skotaliti na mene ti ti preprečim. obrnem te na hrbet. mehko obložene lisice dobiš na roke, okoli oči dobiš svileno ruto…. Na uho ti zašepnem: “prepusti se mi in samo uživaj”….

Tako nežen si! Noro se poljubljaš in tvoje roke so tako tople. Moje telo je pogrešalo tako ljubkovanje…. tvoje roke so vedno nižje, uidejo ti v moje toplo vlažno mednožje,…pustim ti, da ti prsti zaidejo v mojo luknjico. poližeš si prste in se sladko nasmehneš,….mmmm, sladka si mala,….. tvoja črna glava se spusti do moje mokre muce in tvoj jeziček, ki je malo prej plesal z mojim jezičkom, se igra z nabreklim ščegetavčkom,mmmmm, potem se dvigneš, me poljubljaš naprej, tvoj korenjak najde pot v mojo utripajoči luknjico, počasi prodreš vame in oba zajame val naslade, v počasnem ritmu nadaljujeva ljubljenje, nežna sva, gledava se v oči in oba veva, da je to to in da sva se po dolgem iskanju našla.
cmok in papa

Ej srči, z največjim veseljem bi se ti prepustila, ker vidim da res znaš, ampak se mi na žalost mudi. Lupčka na tvoje tople ustnice!
papa

ja… našla……. mmmmm

dijo in cmok!!

še bo veliko priložnosti, da se prepustiš.

Vračam poljub!

.lahko pridem kukat izza vogala?
:))))

Bo Maja zavrnila ali dovolila 😉

ne vem……………….jaz je ne bom ubogala…..
:)))

Boma pa vrata zaklenila 😀

Maja še ima zaprte očke……

je zmantrana od včeraj………
:))

Maja nima več zaprtih učk. :)) Dobro jutro!
Vidva kar, če me bereta, vesta da nisem ljubosumna.
cmok

:))
dobro jutro!

Dobro jutro! :)) Tale “mulček” nas je pa pošteno zmešal. Hmmm, sem mislila, da mi kakšen mladec ne more zmešati glave.:)))) Mogoče je pa to zato, ker ima edini dovolj časa za nas, pa še sončka ni gor.:))

Mladi žrebci se učijo………..in dobro mu gre to od rok.
:))

😉 kakšen razlog si pa sedaj našla c-c-c

Sama sebe tolažim. Pismo, miško res si dober.

;P hitro si se popravila 😀

New Report

Close