Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rebeka …

Rebeka …

… če ti ni težko , mi prosim povej , kako se razvijajo stvari s sestro ?
Saj si mogoče o tem že kaj napisala , ampak mene mal preganjajo in nisem prebrala glih vsega , kar se je pisalo na forumu .

Nikita upa , da gre vse dobro …

Težko je, težko, ampak kaj bi tebi pravila, ko pa sama dobro veš. Prejšnji teden je imela operacijo velikih možganov, kjer so počistli, kar se je dalo. V četrtek bo še operacija malih možganov in prekleto bojim se, da ni za povedat. Upam, da je tudi izguba trenutnega spomina samo začasna (v eni uri te sprašuje ene in iste stvari in jih hkrati pozabi), ampak lahko so za to kriva zdravila, ki jih dobiva. Komaj se vlečem iz depresije, ko jo vidim takšno. Spomni se pa vse, kar se je zgodilo pred operacijo. Ko bo ta operacija mimo in če ne bo zapletov (infekcija, krvavitev), bo imela še operacijo, ko ji bodo vstavili cevke iz glave v telo, ker ji tekočina iz glave ne teče v telo tako kot nam “srečnežem”. Bojim se četrtka in potem naslednje 3 dni, ki so nevarni za infekcijo. Lep dan ti želim, sonček pa se je itak že spet prikazal!

No , takole ti povem – nam so rekli , da je izguba spomina po operaciji začasna , da se to počasi porihta. Lahko bi tudi pozabila besede , imena , sploh govorit … mislim , da ne bo tako hudo , če so le citološki izvidi v redu .
S tistimi cevkami so pa grozili tudi moji Maši. No , na srečo niso bile potrebne , ker je imela pretok likvorjev normalen ( ni bilo hematomov , ampak , če je pri tvoji sestri šlo za tako obsežno operacijo , no … ampak nam je kirurg razložil tudi to reč in je rekel , da ni tako strašno kot se sliši) Ma , kaj ti pravim ! Maška jo je srečno unesla , zato samo upam , da jo bo tudi tvoja sestra ! Vsak dan se spomnim nanjo , čeprav je ne poznam in zelo močno “držim pesti” !
Vsak poseg v glavo pa je hud.
Kdor tega ni videl , ne razume.
Je pa vseeno hudo , ker takih prizorov kot jih vidiš tam , si ne moreš predstavljat !

Kdo jo je pa operiral ?

… ja sonce je , upam , da se bo nekak obdržalo do jutri !

… he, he , Rebeka … peta ridota , kaj ?
Kolko greš stavit , da tega ni zastopu noben drug razen mene :)))

Nikita ti želi miren popoldan

Kar češ stavim, da ni nobeden zastopu pete ridote, ma nč hudega. Njen zdravnik je Prestor, vsak dan jo gre pogledat tudi Vranič. Jaz upam, da vedo kaj delajo, čeprav Prestor zgleda kot kak umetnik in ne kirurg. Tudi tebi in tvojim miren popoldne in jutri spet nov lep dan.

Sej bo , drži se !
Brez skrbi , da vejo , kaj delajo !
In še tako slabi niso , za povrh :)))

… Nikita ve , da je jutri še en dan ,potem pa še en , pa še en …..

New Report

Close