Naslovnica Forum Starševski čvek res žive sanje

res žive sanje

Velikokrat se mi sanja, da sem z bivšim fantom, s katerim sva se razšla že nekaj časa nazaj spet skupaj. To so res žive sanje, v katerih se prikazuje on, kako me hoče nazaj, ter da zaradi mene pusti punco. Mi je prijateljica rekla, da če se ti sanja tako živo, tudi on misli nate. Te sanje se pojavijo od časa do časa. Mogoče katera ve razlago

Očitno je bivši boljši, kot sedanji.

Tvoje sanje nič ne povedo o bivšem, ampak le o tem, da si ga ti močno želiš nazaj. To pa itak veš brez sanj.

Tudi jaz sanjam bivšega, pa si ga prav nič ne želim nazaj. Komajda se ga še spomnim v reali.

Tudi meni se je pred nekaj časa stalno pojavljal prvi fant v sanjah. Podnevi nikoli nisem pomislila nanj, nikoli. Vem tudi, da nisva za skupaj. Imam dobrega moža, ki je bistveno boljši od prvega.

Vsakič (recimo 3 x letno), ko sem sanjala o njem, sem bila ful slabe volje. Nisem razumela zakaj bi sanjala o njem. To sem povedala eni bivši sošolki in ona je rekla, da si mogoče želim tiste čase (ko sem bila mlada, samska, še v šoli, brez skrbi) nazaj.

Potem sva se en dan slučajno srečala. Želela sem, da izmenjava maile. Zdaj se dobiva 3 x letno in si piševa po mailu. Zdaj nikoli več ne sanjam o njem.

Sanje o bivšem lahko res izražajo tvojo (lahko tudi podzavestno) željo, da bi bila še vedno z njim. Morda je vajin odnos ostal nedorečen oz.nerazčiščen.
Lahko pa sprejmeš tudi možno razlago, da še vedno ostajamo energetsko povezani z ljudmi,s katerimi smo si bili nekoč blizu. Ostajamo na isti frekvenci,se še vedno čutimo. V budnem stanju običajno tega ne zaznamo. Lahko se mu kaj posebnega dogaja ali misli nate.