Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Revoz zaposluje 270 novih delavcev…

Revoz zaposluje 270 novih delavcev…

Ravno berem…

http://avto.over.net/clanek/revoz-napoved-zaposlovanja/#.UvOKRLTmbIU

Ima kdo izkušnje z delom v Revozu? Kakšne so plače, delovnik…?

Plača minimalc, delaš pa v treh izmenah, ko norc. Za ta denar ti je bolje iti za varnostnika. Če fašeš kako nočno recepcijo, za šesto evrov spiš, pir piješ in smrdiš. Ne splača se ti za kapitaliste hrbtenice lomit. Pri štiridesetih boš že ves bolan in zjeban, potem te bodo pa vsi pljuvali kot simulanta.

Tole pa ni čisto res, skozi leta se lepo naberejo procenti in imajo tudi navadni delavci okoli 1000 eur plače + prevoz in malica:)
Če so vsaj kakšno stopničko višje, je tudi plača zelo lepa.
Začne se pa z minimalcem ja, če si dober delavec pa imaš super možnosti za napredovanja in izboljšanja plače. Kolikor poznam delavcev so večina zadovoljni, nergači pa so povsod, ki niso z ničemer nikoli zadovoljni!
Toliko iz druge roke:)))))

Mi lahko nekdo tole pojasni: http://www.revoz.si/sl/inside.cp2?cid=E1AF5F0F-6625-388C-598E-62803C684596 ??!!??

Ponavadi je Revoz dodatne delavce zaposlil le preko agencij.

twin no go
Najbrž ni treba biti jedrski znanstvenik da ugotoviš, da se Revoz bolj ukvarja s čem drugim, kot pa z refreširanjem internetne strani. So pa zato mediji polni podatkov o novih zapioslitvah. Ne bodo vse preko agencij, kar nekaj jih bo za nedoločen čas.

Nergači
Tvoji podatki o plači so neumnost. Imam tam sorodnike, zato vem iz prve roke. Je pa res, da se delomrznežev hitro rešijo in da ti nikoli ne napredujejo. Vem da bi ti raje že prvi mesec dva jurja plače, ampak glej, v vseh državah je tako, da začneš od spodaj. Poleg tega dobijo delavci zelo konkreten tovarniški popust pri nakupu novega avtomobila, tako da se jim zadeva orng splača.

Ravno zaradi tega, ker se mediji toliko ukvarjajo s tem bi bilo korektno z njihove strani, če so resni seveda, da imajo to objavljeno. Zakaj pa drugim velikim firmam to ni problem? Kot je Krka na primer…
Kaj dela kadrovska?

Ti pa nebi dva jurja plače prvi mesec? Bi raje deset let minimalca? Sicer so pa želje eno in realnost drugo. Ti, kam pa deloljubneži napredujejo, ko se delomrznežev rešijo? V upravno stavbo, ali kam? A tovarniške popuste za renojeve tovornjake tudi dajo, če cliote not šraufaš? To bi bilo pa sploh ugodno.

Ali Revoz še zaposluje? jaz sem pred dobrim mesecom poslala prošnjo, ampak nisem dobila nobenega odgovora.

Zaposlujejo samo preko zaposlitvene agencije Kariera….

Če imate možnost delat drugje,ste mladi,perspektivni in ambiciozni niti pod točko razno ne boste razmišljali da boste šli delat tlako v to tovarno. Odnosi med zaposlenimi so ( še bolj kot drugje) popolnoma na dnu, če nisi iz Dolenjske pa delaš tam-se do takšnih obnašajo kot da si “kužen”.
Sploh pa ne drži,da se ti nabirajo neki procenti…japajade.
Ti si lahko ekstra priden, vse ukaze nadrejenih lahko spoštuješ, si nekonflikten; skratka,delaš,kar od tebe pričakujejo; ampak iz nekih smešnih okoliščin; si zanje “čuden”.

Npr, Preko agencije Kariera nekdo dela 1 leto in v tem času se podjetje odloči da bo postopoma za nedoločen čas začelo preko matičnega podjetja zaposlovati, kar torej pomeni,da delavci delajo po njihovi pogodbi za ned.čas.
Problem nastane,ko pogodbo za nedol.čas dobi delavec,ki dela preko agencije Kariera -3 mesece; kar je skrajno nedopustno in se imenuje MOBINGG.
Poleg tega delavec dela manj pomembne delovne procese, a ker je po nekem nenapisanem pravilu, simpatičen in prijeten ter bolj všečen kot nekdo, ki dela že 1 leto- bo zadnji (pač) grdo izvisel.

Tako. Da ne bo slučajno kdo imel kakršna koli pričakovanja v zvezi z Revozom.
Kar se plače tiče je pa tako: Delaš kot nor; imajo obdobja,ko morajo ljudje ( skoraj) vsakodnevno z delom pričenjati (namesto ob 6h) ob 5h ali 4.30 zjutraj.
Mislite,da vodilni vejo,kako je tem ljudem,ki se poleg tega,da tam delajo- v tovarno Revoz tudi vozijo? Ti možje in žene imajo družine. Majhne otroke.
Pa da ne boste mislili,da je bogve kakšna plača?!
Bodite resni!
Še to;
Revoz vam bo povrnil vse stroške ipd; a za to vsoto se boste morali dobesedno “preklati na pol”.
Agencija/Agencije so druga plat zgodbe. Domov dobiš plačilni list,in ti ni nič jasno. Na začetku delovnega razmerja ti dajo kolektivno pogodbo in v njej je zapisano( skoraj) vse.
Ni napisano npr.na kakšen način je obračunana plača,kaj vse vsebuje; in tako se npr dogaja,da zaposleni na teh agencijah,ki posojajo delovno silo Revozu- pogostokrat ( namerno ali ne) določenega zneska sploh ne nakažejo,oz. ne navedejo,zakaj je obračunana plača za (npr) mesec maj- manjša kot bi po predpisih morala biti.

Delavci,ki preko zap.agenij delajo v podjetju Revoz so v letošnjem letu bili že nekajkrat nat…
Šele vodja financ v Revozu je neljube zaplete uredila tako,da so agencijski delavci končno dobili svoj pridelan denar.

Agencije so pobirale svoj delež, zadnja leta pa ga še bolj in stanje se bo stopnjevalo.
ČE BI RADI OHRANILI ZDRAVO,MOČNO IN TRPEŽNO HRBTENICO,POZABITE NA REVOZ.
RAZMISLITE KATERA ZNANJA VSE IMATE,AKTIVIRAJTE SE V PODJETJA,KI SO PREVERJENO NAJBOLJŠA NA VSEH PODROČJIH, IN KJER BODO NA VAS GLEDALI KOT NA SVOJ POTENCIAL, NE PA DA IZ VAS NESPAMETNO IZROPAJO ZADNJI ATOM MOČI.
Imejte se radi in delajte v urejenih kolektivih,kjer je delo z znanjem edina prioriteta( ne da so bolj pomembne lokalne navade in poznanstva med ljudmi) , kjer podjetje stavi na urejene delovne odnose tako med starejšimi kot mlajšimi delavci in kjer je bolj pomembno iskanje rešiteve,kakor koliko let že nekdo( zgolj ) dela v proizvodnjem obratu.

Nekateri ste res črnogledi in predvsem niste navajeni dela. V Revozu je plačana vsaka nadura, dodatek na nočno delo, povrnjeni so stroški za malico in prevoz. Dela se res pošteno, vendar pa so ostale stvari zelo dobro poštimane. Sem iz primorske in so me novomeščani zelo dobro sprejeli.

Zanima me,koliko je točno bruto plača v revozu?.Delo se mi ponuja prek agencije in do zdaj nisem še delal nikjer.To pomeni;nič delovne dobe.



Najbolje, da vprašaš na agenciji.

Da skrajšamo: Revoz zaposluje preko agencij in to samo za delo v nočni izmeni, katero so zagnali pred kratkim in jo bodo v nekaj mesecih (kot so jo že prejšnja leta), ob upadu prodaje, ukinili.

Agencijski delavci NIKOLI ne bodo imeli možnosti zaposlitve v Revozu, čeprav se jim na Zavodu referenti lažejo in jim govorijo, da bodo “morda” čez kakšno leto ali dve, imeli možnost direktne zaposlitve in plače, kot jo imajo zaposleni pri Revozu.
Oni bodo delali nekaj mesecev in to preko agencij, za minimalno plačo, brez plačanega prevoza in malice. Torej za golega minimalca. Pika.

Tole pa ni čisto res, skozi leta se lepo naberejo procenti in imajo tudi navadni delavci okoli 1000 eur plače + prevoz in malica:)
Če so vsaj kakšno stopničko višje, je tudi plača zelo lepa.
Začne se pa z minimalcem ja, če si dober delavec pa imaš super možnosti za napredovanja in izboljšanja plače. Kolikor poznam delavcev so večina zadovoljni, nergači pa so povsod, ki niso z ničemer nikoli zadovoljni!
Toliko iz druge roke:)))))[/quote]

Pa ne morš delavcu, ki ti dela na tri izmene plačati minimalno plačo. Da vas ni sram. Samo to.

Tole pa ni čisto res, skozi leta se lepo naberejo procenti in imajo tudi navadni delavci okoli 1000 eur plače + prevoz in malica:)
Če so vsaj kakšno stopničko višje, je tudi plača zelo lepa.
Začne se pa z minimalcem ja, če si dober delavec pa imaš super možnosti za napredovanja in izboljšanja plače. Kolikor poznam delavcev so večina zadovoljni, nergači pa so povsod, ki niso z ničemer nikoli zadovoljni!
Toliko iz druge roke:)))))[/quote]

Pa ne morš delavcu, ki ti dela na tri izmene plačati minimalno plačo. Da vas ni sram. Samo to.[/quote]
Kako, da ne, varnostne službe ( recimo Sintal, poznam možakarja), delo samo ponoči, svetek in petek, plača, z malco vred in vožnjo 600€, pa ti zdej razum njihovo obračuvanje minimalne plače.

Pa ne morš delavcu, ki ti dela na tri izmene plačati minimalno plačo. Da vas ni sram. Samo to.[/quote]
Kako, da ne, varnostne službe ( recimo Sintal, poznam možakarja), delo samo ponoči, svetek in petek, plača, z malco vred in vožnjo 600€, pa ti zdej razum njihovo obračuvanje minimalne plače.[/quote]

To je kriminal.

Malo friško iz Revoza 2024

Malce novih izkušenj v Revozu leta 2024 – če želite preizkusiti svoje fizične in psihične meje ter moderno suženjstvo, je Revoz idealno mesto. Brala sem po forumih, kakšni so pogoji v Revozu, in resnično nisem mogla verjeti, da bi takšni pogoji lahko obstajali, vendar po moji izkušnji – Dolenci imajo prav, ko pravijo, da beži iz Revoza kot hudič od tamjana. Res je, da primanjkuje ljudi, vendar zdaj razumem tudi zakaj. Bila sem agencijska delavka in pretrpela sem tiste 2 mesece. Če sem agencijska delavka, na žalost sem končala na traku, kjer je tempo uničujoč, a tudi če imaš idiota za šefa, ki te, če ugotovi, da imaš malo pameti, zagotovo prepriča, da si neumen.

Glede Revoza, ki to je znano podjetje, da lahko takšni pogoji preprosto obstajajo, res nimam besed. Sicer sem občutljiva na nepravde, kot nova sem vedela, da moram malo potrpeti, na kar me je njihov nadzornik spravil, sem vzela na znanje prvi dan .Na srečo spomin precej dober,in sam delo brž navčila vendar se je nadzornik vztrajno držal vsake napake, ki po mojem mnenju preprosto ni bila tam, in odločila sem se, da bom označila vsako svoje del kaj sam sestavila in pošraufala Naslednji teden sem izvedela, da so bile po končnem pregledu(100% kontrola fertig) nekatere komponente in šraufi niso zategnjeni ali pa jih preprosto ni bilo.Glavni šef je našel krivca, vendar mi ni hotel povedati, ker “ta” oseba je in Revozu že dela 25 let – “koji kurac????”.”-vprašala sam šefa. Slobodni dan v Revozu enostavno pozabite. Na srečo sem našla novo službo in po 2 mesecih sama odstopila. Tako da, kot kaže, je vse isto kot prej je takoj z majhno spremembo, ko Bosanec ne vidi več prihodnosti-ni dobro… to pomeni, da čaka to nesrečno vizo 2 leti, v mesecu dni pobegne iz Revoza.

Lepo napisano,sam če bi bil mlad nebi rekel nič, tako pa 1000 eurov nazalost v Sloveniji ni nekaj velik denar, oziroma je kot plača, ampak je vse tako drago v Sloveniji,da za ta denar skoraj nič ne dobiš. Primer ja za 15 tehničnih svinčnikov plačam 1,2 eurov to bi stalo v Sloveniji 37,35 eurov. Vse je tukaj poceni.

Vem, 1000 evrov ni več neka velka vsota, a podjetja kot je Revoz bodo zagotovo izgubila desetkrat več vsakega delavca, na enega ki zapusti to podjetje. Ko sem prvič zapustila Revoz (dobila sem odpoved v prvem valu 2017), nikoli ne bi rekla, da so tako popolnoma propadli glede pristopa do ljudi, toda zdaj od februarja do aprila, ko sem delala, ne vem… Leta 2017, ko sem bila zaposlena neposredno preko podjetja, je bila mantra ‘ljudje, imamo dovolj’, toda leta 2024, ob mojem odhodu, mi je agencija rekla, da je dost ljudi zapustilo Revoz. Kaj se dogaja? Plača in pogoji in nič več

A to govorite o Revoz/u  Novo mesto?

1. še nihče tukaj v SLO ni izpustil duše zaradi preobremenjenosti  (pustimo ob strani samooklicane umetnike in razne fantaste, ki so največ trpeli, ko jim je bila še žlica v faflo pretežka)

2. takoj zaposlit vse Cigane!  Če ne sprejme, ukinit socialo.

(je pa to spet labavo, ker bo hiphop ustanovljena komisija – spet kraja denarja)  in smo tam, kjer ni muh.  V Dolenjske cigote si pa nihče ne upa posegat – nimam pojma zakaj. DolenJci so predobri in to jih tepe!

Ker so se naselili tudi na Gorenjskem – ma so jih naši dedi zrihtali u nulo!!!  VSI DELAT, OTROC V ŠOLO,  domačini pomagali – če NE pa tepežka in zgin!!!  Dons imajo najlepše hiše na vasi.

Sicer je pa res vseeeeee eno sranje!!!  Jaz npr. čakam na en jeben potrdil že 10 dni…. pa bi ga morala dobit v sredo, četrtek nič……… bom vidla dons.

New Report

Close