Najdi forum

Robin

A rižolino je različica od čokolina? A se lahko to daje po žlički… A pride to zelo gosta zadeva?
A se steklenička zamaši, če daš to kar med mleko?

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Vzemi raje navadne riževe kosmiče ali riževo sluz. Načeloma naj ne bi nobenih kosmičev dajali po steklenički. Raje jih zmešaj z mlekom in daj par žličk, pa potem po vrhu stekleničko. Jaz sem delala tako. Večina cuckov ima premajhno luknjico, skoz gre le pri “tribrzinskem” aventu in pri enem nuku. pa ne vem katerem, ker ga nisem imela.

Čokolino je šele od 8. mes dalje!!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

to ja, sam da je čokolino za starejše. Jaz sem sfrizirala eno dudo sam za to, in je super vn teklo. Jaz nisem za nič nikoli komplicirala in poslušala, brala, kaj bi in nebi. Sicer pa sem 1 pupo imela pred 10leti in takrat je blo itak vse drgač, jaz pa stara 19 let. No pa sem pri naslednjih dveh enako ravnala in so vse tri super zadovoljne punce. (samo moje mnenje)

Jaz moji pupi dam tudi te razne kosmiče na flaško, drugače sploh ne zaspi zvečer. Sem jo tak “razvadla”.

ja priznam, jaz sem tud razvadla punce in sebe in atija in nobenmu nč ne manjka.
Uau, Slonček ima pa kr tri teme v špici :-)))))

Ma sej ne odpiram glih namenoma novih tem, no :))))

Sem pa dons čist notr padla v prehrano našega juniorja… Je bilo vseeno zelo fino naspat se po dolgem času…

Zdej pa mal cvikam, da se ne bo naš pikec prehitro navadil na novo ponudbo in večje in bolj kalorične zadevščine … Temu primerna so vsa vprašanaja in podvprašanja… Pa še komentarji in opombe (na tem forumu poleg vprašanj oddam še opombe, ker smo na čveku)… ;)))

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

ne, sej je bil hec, zato smo pa tuki. Naša tazadnja je res kr zagrabla, sploh pol k je še žličko srečala, sem ji pa pol mešala sadje z mojim mlekom, pa keksolino, pa tud polento… če ne drugega ni blo nobenih problemov z odvajanjem dojenja. Pa tud naspana mami = zadovoljen dojenček!

Ja se strinjam… Počutje mamice se ponavadi odraža na dojenčku… Dons sploh… (mami – deževni lenušček, pikec – takisto)

Drgač sem pa opazila, da sem zgleda ta dražje mleko pobasala v lekarni… 400g (1 škatlica) pa 1700 SIT…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Mojemu jaz od 4 mes dajem zvečer adapt mleko in notri rižota .Zadnje čase tj od 7,5 mes naprej -pa ne popije več vseh 280 ml ampak okoli 200-250ml ,kar ostane mu pa še malo zgostim in poje po žlički.Drugače pa postane ponoči lačen,če mu ne dam dodatka.Tako pa zdrži do zjutraj.
lp

New Report

Close