Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek rodili so se četvorčki

rodili so se četvorčki

22.10 v Ljubljani.
Srečno otročkom in staršem

Fajn. Ampak si ne predstavljam kako to izgleda ko imaš 4 hkrati…..

Bog jim pomagaj. 4 otroke imet??? Fak!!! Bogi so. Jaz še enega komaj (kvalitetno) zrihtam.

Ooo, lepo. Veliko zdravja malim štručkam, staršem pa moči 🙂

Kolikor meni izkušnje kažejo, sicer otroci iz mnogoštevilnih družin nimajo bolj kvalitetnih materialnih stvari, a z redkimi izjemami so lepše vzgojeni od našega slovenskega povprečja. Največ problemov je s sončki edinčki.

Glej, saj je jasno, da s 4 jim ne bo ravno lahko. Ampak, da pa že v naprej samo jamraš (namesto njih) pa tudi ni ravno primerno. In kaj je zate kvalitetno, lahko nekdo drug vidi drugače.

Srečno družini in želim jim, da bodo imeli na razpolago dovolj pomoči. Ker to rabijo, ne jamranje.

Kaj je kvalitetno?

Srecno druzini!
Sreca je itak v otrocih in starsih, dobrem partnerju in tistih nekaj zvestih prijateljih… :))

Hm,mislim,da taprave kvalitete ne koštajo.

Sem sama imela dvojčke in vem da ni lahko tko da si težko predstavljam da bi bla še dva zraven. Sicer pa jim želim vse najboljše in veliko parov rok za pomoč! Pa veliko zdravja seveda!

snaha

Kako lahko rečeš, da so bogi, če jih niti ne poznaš??? Ne sodi vnaprej. Otroci so se rodili zelo dobrima staršema in bodo rasli v super družini, kjer jim ničesar ne bo primanjkovalo!

Sem skor 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da je šlo z umetno oploditvijo.

Ma dej nehite..to ni naravno..

Ma bogi vsi..štiri otroke naenkrat….spanja za mamo ne bo:(

Ja,čestitke in čim več zdravja. A kdo ve, v katerem tednu so se rodili?
Sigurno jim ne bo nič primanjkovalo, prej staršem kakšen par rok :). So pa kakor vem, da iz Zasavja, kjer imamo že eno družino z četvorčki, pa poznam 2 družini z trojčki in noben nič ne manjka.
Pač, če si postavljen pred 4 otroke, boš za te naredil maksimalno kakor lahko ali pa še več, kakor lahko drugi naredijo za enega otroka.

Ti še enega ne zaslužiš. BOgi tvoj otrok.

Družini, ki se je ravno povečala za 4 člane pa želim zdravja, moči in veselja z otroki.

@mišluk & Zlatica: ne bit tok prepričane v svoj prav. 🙂


@cofka123
: kar precej prej so bli.

Škoda, da so se rodili tako pozno… so katrco zgrešili 🙂

Saj nismo v Ameriki!

niso iz zasavja

Saj nismo v Ameriki![/quote]

Ja, in kaj potem, če nismo v Ameriki? A misliš, da pri nas ni umetnih oploditev? Pa še kako rado se zgodi, da je več otrok, ravno pri umetnih oploditvah.

ne bo držalo

Jaz sem mamo spoznala pred nekaj tedni v čakalnici… in se mi je zdela tako neverjetno ‘skulirana’ ženska. Če bo tako še naprej, bo po moje super spedenala tudi svoje četverčke. Vsekakor ji pa želim veliko zdravja vseh in kakšno prespano noč!

Kje je ta lepa mamica? Grem k njej in se ji priklonim do tal. Tudi jaz si želim Slovenko, ki bi mi rodila 4 na en mah. To je dober izkoristek!

kdo bo pa to nafutral, kupil plenice, oblačila, plačal vrtec, kasneje knjige za šolo….že en froc stane, pri štirih naenkrat pa bankrotiraš. no ja ampak sej bodo itak imeli vse zastojn

Mislm, kako ti rata bit tok negativno nastrojen(-a). Kaj te briga, kdo jih bo futrov pa kdo bo plenice prav! Ti verjetno ne! Madona, sej to ni več normalno!!! Eni pa res ne znate ničesar vzet pozitivno, ampak vsako stvar gledate samo, kolko boste osebno oškodovani!

New Report

Close