Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Rogla poleti

Rogla poleti

Za nekaj dni se odpravljamo v apartma na Roglo, smo družina z majhnim dojenčkom. Ker še nismo bili tam, me zanima kaj vse se da početi, kaj priporočate itd.? Upam predvsem, da je dovolj možnosti za sprehajanje z vizičkom in da se vreme ne bo preveč ohladilo….

Ja, baje, da je super; lahko se greste kopat v Zreče. Moji starši gredo čez 1 teden in bodo vzeli mojo deklico zraven.
Lepe počitnice vam želim!

Rogla je poleti balzam v tej vročini,ki vlada spodaj.
Zna se pa resnično zelo shladiti v enem dnevu.Mi smo imeli pred par leti samo 5 nad nulo v začetku avgusta.

Ja, super…HM, če ne marate nič toplote. Mi smo bili gor včeraj; v dolini toplo, 30 stopinj. Gor pa mrzlo-imeli smo 15 stopinj, in deževalo je od 13 dalje…Tko da, jst ne grem rada v tako kislo vreme…
spakiraj veliko toplih oblačil!!!
Pa z vozičkom ne boš daleč prišla…Zreče pa so kar precej nižje…in verjetno se stari starši ne bodo hodili kopat tako daleč v dolino…po vseh ovinkih. Tko, da …držimpesti, da se vreme gor kaj izboljša.

Zaenkat hvala za vse odgovore! Me pa zanima še, koliko časa se vozi od Zreč do Rogle? Pa kje v bližini so kakšne dobre gostilne?

od zreč do rogle je 18 km ovinkaste ceste. Za jest Makarena (cesta na Roglo, predno se začneš vzpenjat), Hotel Smogavc nasproti parkirišča od term, gostišče Smogavc na poti na Roglo ampak ne po glavni cesti – je označeno. Morda tudi TK Urška, pa verjetno še kaj.

Z vozičkom si kaj dosti vsaj na rogli ne boste morali pomagati, morda če imate tistega z velikimi napihljivimi kolesi, imate pa veliko možnosti za izlete z nahrbtnikom. Zna biti pa precej hladno, tudi v tem letnem času.

Lepo se imejte.

Oprosti, sem zamenjala acjom in A-glede staršev…

zna biti 15 stopinj, zna pa biti tudi 25; da slucajno ne boste samih toplih stvari nosli zraven…
lahko greste z vozickom po cesti do koče na Pesku, tudi do stolpa lahko prides z vozickom; kaksen piknik pred koco, ali pa na piknik placih, ce boste v hotelu. na rogli je tudi notranji bazen v hotelu; pa sankaska proga je suuuper; seveda ne za dojencka:)
ni tolk vazno koliko je stopinj, ker tak ful mrzlo ni nikoli, je pa fino da se da diiiiiihat:)

Super in še enkrat super. Ravno smo se vrnili z Rogle in smo bili zelo zadovoljni. Moja sta stara sicer že 9 in 11 let, vendar brez skrbi. Še sama sem se čudila koliko je bilo družin z malimi otroki oz. celo dojenčki gor. Prav lepo so se imeli. Res je malo hladneje, vendar človek lahko vsaj diha. Če pa sonce malo bolj “zakuri” je pa že kar toplo. Po vrhu Rogle sigurno lahko greš z vozičkom, pa do koče na Pesku tudi. Drugače pa dojenčka v nahrbtnik in gremo. Imajo tudi nekaj gugalnic in tobogan in tudi igralnico v hotelu. Če vas še kaj zanima kar vprašaj.

Lep pozdrav

New Report

Close