Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Rupel protestira?!

Rupel protestira?!

No, pa smo spet tam, kjer ne vemo, kdo (v)pije kdo plača. Na slovenski zemlji nas lahko aretira in odpelje na zaslišanje hrvaški policaj, slovenski pa to mirno opazuje in molči. To se je danes pripetilo novinarjem nacionalke.
Minister Rupel bo seveda poslal protestno noto. Moral bi poslati dve – drugo še slovenski policiji, ki ni sposobna zaščiti svojih državljanov proti samovolji hrvaških policajev.
Sprenevedanje slovenske vlade nima meja. Kacin je ob obisku Hotize lepo pojasnil javnosti, kaj se na tem območju dogaja, a so njegova opozorila bolj ali manj naletela na gluha ušesa in celo na zanikanje predsednika Janše.

Pa saj je minister poklical namestnika podsekretarja MUP-a in mu zažugal: ti, ti, ti, ti. Kaj več pa ob podobnih dogodkih (in teh ni bilo tako malo) pa tudi prejšnja vlada ni storila.
Kacinu pa bi morali po umiku JLA iz Slovenije postaviti spomenik in ga upokojiti, vse kar je počel kasneje je bilo v škodo države.

zakaj se ne oglasi predsednik vlade? čakamo!

Hopla, v celoti se strinjam, ni kaj dodati.
L.p.

Mešane patrulje naj nebi delovale proti državljanom ene ali druge države ( razen če gre za kazniva dejanja). Torej je v tem primeru kršil dogovor hrvaški policist. Naš je to gledal…a bi ga moral mogoče aretirati..ali pa kar po zobeh???? Kakšna kolobocija bi šele potem bila….imam občutek, da se potem specialci obeh držav samo grdo gledali preko spornega območja….

WildWind

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Mar ni maloobmejni prehod namenjen le okoličanom, ki živijo v obmejnem pasu. Vsaj včasih je bilo tako. Novinarji so dandanes res uprti le v iskanje senzacij in jih prav malo briga, kako pridejo do njih. V bližini meja je pač gibanje omejeno, tega se pa ja vsak zaveda. Ker so odnosi med državama ta hip malce bolj napeti, je hrvaški policaj to izkoristil. Med našimi je pa itak velika večina policajev, ki niso pravi Slovenci. Žal.

New Report

Close