Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu s e x

s e x

oila, lep puzdravček usem. no zdj pa js rabm mal pomoči…tko kšn nasvet od vs! mam tipa s katerim se mislem dt dol u kratkem sam se full obremenjujem s tem, bojim se, da mu ne bom uredu, da mu ne bo prišlo in take stvari. sj to ne bo prvič zame sam prej je blo zmerom tko na hitro. djte kakšen predlog, kaj vam je (tipom) najbol ušeč, sj vem da usakemu kaj drugega ampak useno bi rada mal slišala. hočm da bo uživav in da kšno svojo pomanklivost nadomestim s čim drugim:))).

no vrjetn mal kompliciram sam bi usen rada d kdo kej pove:)…
neiskušena:))))

če si se zmerom dala dol bl na hitro pol se daj pa še sedaj.
groza da obstajajo take picke kot si ti.
sori ampaK NISI VREDNA NIČ ČE SE KAR NA HITRO DOL DAJEŠ=BREZVEZE.

res je, pončo ima prav, ne hiti, skupaj odkrivajta kaj je komu všeč, če je kaj čustev med vama, bo spontano prišlo, ni ti treba delati scenarijev vnaprej, prepustita se občutkom…

lp

ej pončo ne ti men da je brezveze…prej ni blo drugje možnost kot u avtu kjer se mi pa zdi da ni lih primerno za kšno hudo romantiko pa če ni velik časa,sj da se ampak je le drugač kot pa da si v stanovanju in imaš celo noč časa!! no in to je men neznano,a zdj kej bol štekaš kaj mislem?

potrdila si točno tisto kar sem predideval.
normalna punca ne izgubi nedolžnosti na hitro v avtu.
beda od bede, lahko te je sram da si tako razuzdana.pol boš pa jamrala kakšni so fantje pa da te imajo sam za *** itd. normalno sej take kot si ti za kej druzga sploh ne moreš imeti. sam še to mi reč da maš 16 let pa pridem tja in te brcnem v pizdico.

na kakšnem posvečenem mestu si pa ti izgubil nedolžnost? če si jo seveda že izgubil….

Pa tudi s slovenščino si bolj na hitro.

:))))

dj pončo s pa pametn ej!!! ti s pa en romantik ane…dj dj ne nabiji, če te pač mot kar sm napisala pač ne ber ne pa svoje jeze,razočaranosti in podobnih stvari tle gor spravlat…čt ni prov kar delam bod pač tiho!!! aja no to mi pa povj glede sexa u avtu pa izgube nedolžnosti, ke nj bi jo če so doma (bli) zlo strogi in fant ni smev h men…pr njemu ni blo možnosti, uglavnem nikjer razen u avtu!!! en ne ti men d me bojo mel tipi za kurbo al krkol kr sm sexala sam še z enmu pa dovg sva bla skupi sam pač u avtu kjer ni navada d so svečke zravn itd kot zgleda d si ti predstavlaš??! a ti še kj ni jasn?? zj pa pjd u svoj sanski svet kjer ni nobene razuzdanosti in podobnih stvari…sama romantika ane…ti si pa itak popoln…PA NE TI MEN D ME ZA KEJ DRUZGA NEMOREŠ MET PA NKAMOR ME NAUŠ BRCU…pjd nekam pa ne govor mi tko k blage nimaš…neki pametuješ pa pojma nimaš kako pa kaj…sj problem preveč domišlije ja…

P.S…glede slovenščine,tut sleng obstaja pa to nj bi biu forum za mlade tko da…nism vedla da vas to moti…

nisem še tebe čakam ha ha .
sploh če si čefurka ej.

ti si čist zgubljena .
in takele pol pametujejo ha ha .
maš stroge starše kaj pa če bodo zahtevali potrdilo da si junfr ha ha

ja zih bojo to zahteval ja, jo bedak!!! pač jih skrbi za mene in mi takrat niso dovolil imet fanta oz. kej več z njemu!! to pa ne pomen d niso pr seb veš!!

nč pametnejši odneha…

LP

Bog te nesi, če bo to res.

predvsem sprosti se in prepusti trenutkom…

Pončo,

malo lepše izraženje prosim, saj vem, da te razp….ampak vseeno,

lepo prosim.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

🙂

joj ma zmerom pozabim sej kar zbriši tiste poste z grdimi besedami.
če me pa raz…..:)))
hvala čau.

manj se bos obremenjevala z tem bolje bo, uzivajta in ko bo cas za ljubljenje uzivajta tudi v tem, vprasaj ga kaj mu paše..naj govori, pokaze in potem se ti njemu, naj vama ne bo nerodno, uzivajta v vsemu kar vama pase in seks bo enkraten in cim manj premsiljevat kaj ce mu nism vsec, kaj ce to ne delam dobr, ker potem res ne bo dobr,saj bos vec na mozganih kot v njemu;)
In ce se res kje zalomi, nc hudga, vaja dela mojstra, nasmejta se temu, naj vama to dela iskriv dan…ne pa zaradi ene zmote, napake bit ves zamorjen, skoda casa,drugic bo bolje;)

New Report

Close