Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek S.O.S. – srbec anus

S.O.S. – srbec anus

Pozdravljeni!

Ze priblizno 2 meseca me grozno srbi analna odprtina – vecinoma ponoci. Vcasih je tako hudo, da se bojim, da se bom spraskala do krvi. Svetovali so mi, naj poskusim mazilo CANESTEN, a ni pomagalo. Odprtino sem si po priporocilu poskusila mazati tudi z olivnim oljem in sentjanzevko, a mi na zalost tudi to ni pomagalo. Zdaj se obracam na Vas in Vas prosim, ce mi lahko svetujete, s cim bi se lahko poskusila in kaj bi lahko bil vzrok te neznosne srbecice?

Hvala za Vas trud in vse dobro zelim,

Tjara

Priporočam ti, da takšno vprašanje vprašaj forum družinska medicina, ki ti pošiljam link. Tam boš zelo hitro in strokovno dobila odgovor.

http://med.over.net/phorum/list.php?f=4

lp,

Vprasaj pri Zeliscni galeriji Trebnik Slovenske Konjice, kjer se dobijo izdelki pri tezavah s kozo in za hemeroide. Naroci katalog, tel. 03/758-04-80, fax 03/758-04-92 e-mail: [email protected] spletna trgovina: http://www.trebnik.com
Posljejo po povzetju, menda imajo trgovino tudi v Ljubljani nasproti stolnice.

Doroteja in Silva,

obema hvala za prijazno pomoc.
Topel pozdrav,
Tjara

Živjo!

Priporočam ti, da obiščeš spletno stran http://www.24ur.com rubriko popovi zdravniki, kjer boš našla strokovno pomoč. Lep pozdravček, pa čimprejšnje okrevanje ti želim.

Joj, to pa ne. Predolgo boš čakala na odgovor, nisi anonimna, pa še tvoj mail naslov lahko zlorabijo. Vprašaj raje dr. Kersnika.

lahko so gliste…cesen jest

soncica napisal:

> lahko so gliste…cesen jest

New Report

Close