Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu SAJ NI RES, PA JE!

SAJ NI RES, PA JE!

Eva 1 je najverjetneje tudi modelator, administrator ali kakorkoli že sebe imenuje na MED.OVER.NET.. Je skratka Primožica in ne Primož. Tista pojasnila, ki jih sestavlja, pa so prava skropucala.

Pa se pojdimo prvič, drugič,….,stotič. Njene žaljivke do sedaj niso nikoli bile izbrisane, vse njene besede na F nikoli ne nadomeščene s pikami, ima lahko takojšen vpogled v to, kar zapisujete na forumih, lahko poljubno briše ali vnaša tekste, se podpisuje s stotimi različnimi vzdevki, uporablja že uporabljene vzdevke. Posebno pomenljive so tiste oznake (naj bi izražale “ha,v ha”), ki jih najdete v pojasnilu preden odprete forum Sex v mestu.

Pa da ne dolgovezim. Ne izgubljati preveč časa tukaj na forumih (so menda tudi drugi načini). Naj se pogovarja sama s sabo in si dela promet.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ta pa je močna,

adam , ti mi samo pošlji linke, kjer je Eva pisala in to grdo, pa bom uredil. PA brez skrbi, že tako imam preveč dela, da bi pa še pisal kot nekdo drug :-))))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Saj veš tisto: osel gre samo enkrat na led.

Mene sploh ne zanima kdo je ta EVA1 in njej podobni osebki…pa tudi dol mi visi…, kaj imata, imajo eni z drugim…naj le forum bo to kar je…forum in ne nek pljuvalnik, je že bolje bilo brat “nas”, ko smo neki flafzali-se zezali…u tri dni, kot take nore babe!
Da pa ni časa moderatorja, da bi take sproti odstranjeval,čas pa je za moraliziranje besed in to na takem forumu… je pa žalost…pa okej, saj mi je jasno da ni časa ob vseh teh forumih…

Koliko pooblastil ima taka nora zenska,na teh “Primoževih forumih”…pa v to ne verjamem, kajti toliko pa že poznam “politiko njegovega portala”.

New Report

Close