Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek sam neki …

sam neki …

na forumu starši in otroci piše ŽALOSTNA in zraven je link, kjer si lahko prebereš poslovilno pismo. njenega moža ali kaj. in potem ji nekatere izrekajo sožalje.

veste kaj, ne vem, če je etično, da objaviš tako stvar. opravičljivo bi bilo le, da je tisti, ki je to napisal objavil sam (iz kakšnih razlogov?).
poleg tega se mi zdi malo sumljivo. da ni to kakšen hec.
poslovilno pismo navadno ni tako urejeno napisano.

kaj pa mislite ve??
in če bi se vaš partner obesil, prej pa napisal poslovilno pismo vam ali vašim otrokom, bi ga dale na net, da ga lahko vsi preberejo???
in vas tolažijo, kako bogi ste???

če je pismo resnično (kar pa močno dvomim), ni napisano za nas in nima kaj početi na forumu. moje skromno mnenje,

Joooj, a veš, da sem o tem tudi jaz razmišljala, pa si nisem upala nič rečt.

Meni se pa čudno zdi, da je Žalostna napisala, da so pokopali tistega, s katerim sta skupaj ležala v porodnišnici. Potem pa objavi poslovilno pismo svojega moža. ?????? Še zdaj ne vem, koga naj bi pokopali????

Ja, katera normalna ženska bi nekaj tako intimnega in tragičnega dala na net? Oziroma – kateri samomorilec bi napisal poslovilno pismo na spletno stran? Po e-mailu mogoče že, ampak takole….

Čudno, čudno…..

no, sem že misla, da sem edina. 😉
sem dala še na forum Starši in otroci,
me zanima, kaj menijo tam …

in ja, kot ti sem seveda sprva mislila, da je izgubila otroka in me je cisto presunilo, potem pa …

Ko sem včeraj prebirala tisto poslovilno pismo in nasploh temo mi ni bilo nič jasno. Kot je napisala Kleopatra tudi meni ni jasno kako je s svojim možem ležala v porodnišnici. In kako je poslovilno pismo objavljeno na spletni strani. Bah … čudno čudno. Ne vem, no. Tudi jaz močno dvomim, da je kaj resnice v tem.

Spet se nekomu da pisat blesarije:-(

Čeprav tale zadnja je že mal psihopatska (na sosednjem forumu).

Se strinjam s tabo paramecij!

Mi ni dalo tole poslovilno pismo miru, ker tudi jaz dvomim o pristnosti.
Pa sem malo po netu šnofala in sem naletela na tole stran te družinice :

Zdaj pa še manj štekam ! Avgusta so bili v Arboretumu videti tako luškani, zdaj pa ….

Ne znam pogledat.

jaz tut NE.
Prosim pomoč.

Sem prebrala…..malo čudno je vse-skupaj res….

Stran ni več dostopna, zato ne gre več.

A samo jaz ne najdem več na starši in otroci tega posta?

Zbrisan je.

Osebno poznam fanta in njegovo družino in povem vam
; žalostno je ,vendar na žalost resnično:((((

ne, ni ga vec, pa tudi mojega, kjer se podobno napisala, ni vec!!
to lahko naredi samo moderator (beri Primož), mar ne?
upam :/

Zakaj neki?

Jaz po branju njenega sporočila nisem dobila občutka, da bi bil to njen mož. Ko je napisala, da sta ležala skupaj v porodnišnici, sem sklepala, da se je zmotila in mislila na bolnišnico (saj veste – šok, zmedenost…).

Morda res ni storila najbolje, da je pismo objavila tule, zagotovo pa bi lahko trdila, da ni bilo izmišljeno. Ob prebiranju Andrejevega pisma me je spreletel srh, saj so bile njegove besede tako iskrene. Prepričana sem, da bi moj napisal kaj zelo podobnega, če bi se znašel v usodi, v kakršni je se je Andrej.

Tudi sama ne verujem v Boga, pa vseeno upam, da je njegovi poslednji želji uslišano… želel si je srečnega posmrtnega življenja…

Ne vem kdo bi objavil takole pismo sirnemu svetu…tudi ce bi ze blo kej na tem,je to stvar druzine…

Bil je baje Dejan.
In po mojem mnenju je tisto napisala njegova mama??

Joj punce pa naj zdaj ena pove zakaj se gre, ker jaz nikjer nil ne nejdem me pa ful zanima.

Kaj je bilo? Kaj je pisalo v pismu? Zakaj ga je Primož izbrisal?

ja, ni ga več…..

Na žalost je v Sloveniji preveč samomorov in tudi Dejan se ni mogel sprijazniti z nekaterimi dejstvi zato se je odločil; kakor se ne bi smel:((

Škoda je bilo fejst fanta , ki je bil v najlepših letih.
Toliko da vsi potešite svoj “firbec” in zdaj ga prosim pustite počivati v miru!

veš kaj, žalostno je (kakor vsaka smrt), vendar pa se še vedno čudim, da tudi tisti, ki ga oz. ste ga imeli radi oglašujete to njegovo poslednje pismo.
je bila mar to njegova poslednja želja???
pa naj počiva v miru!

No ja, kdo je pa firbec sprožil?

Vprašanja so čist na mestu, jaz sem ga izrazila ob sožalju. Kaj se mora zgodit človeku, da si vzame življenje? Težko me bo kdo prepričal, da je to “samo” ločitev, ker potem bi morali živet danes vsaj pol manj Slovencev, kot jih živi.

In zakaj nekdo dela zdaj iz tega pomp?

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Očitno ni hec in se je žalosten razplet v resnici zgodil. Še ena izmed mnogih klavrnih zgodb. Ne vem, zakaj sedaj nekatere vzganjate takšen cirkus okoli tega. Svojci ali kdorkoli so se odločili kot so se. Soditi o moralni, etični in forumski primernosti takšnega ravnanja se mi resnično zdi popolnoma odveč. In popolnoma nesmiselno je spraševati, kako bi ob takšni priložnosti ravnal kdo od nas. Ob takšni tragediji privrejo iz človeka vsa čustva, večinoma negativna, ki nimajo nikakršne zveze s premišljenostjo ali spraševanjem o etičnosti. Prav tako se mi v tem trenutku zdi še najmanj pomembno, če je to poslovilno pismo koga prepričalo ali ne. Prepričan v svojo odločitev, je bil v danem trenutku tisti, ki ga je napisal. Žal, šteje edino to.

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

New Report

Close