Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sam neki …

sam neki …

Meni itak ni bilo nič jasno, zdaj pa ugibam, ali se nista mogoče Žalostna in Dejan rodila približno isti dan in sta torej skupaj bila že v porodnišnici…

Punce, po mojem je Dejan to pismo na spletne strani dal sam. Sem malo pobrskala po internetu – ukvarjal se je pač z računalništvom in očitno urejal spletno stran svoje hčerke Pie, saj je na tej strani tudi link na njegovo poslovilno pismo. Sem skoraj prepričana, da ga je objavil sam… In ker pač ne more kar vsakdo šariti po spletnih straneh druge osebe, ga žena ne more zbrisati, tudi če bi hotela…

Jaz se opravičujem, ker sem se zmotila v imenu 🙁

Jaz pa mislim, da sploh ni pomembno, kdo je dal to na internet. Dejstvo je, da je pretresljiva vsaka zgodba, ko si nekdo vzame življenje.

Naj bo NAM v poduk, da se bomo bolj trudili pri odnosih s tistimi, ki jih imamo radi.

Res ne vem, če je to provokacija; ali pa resnica. Ampak v vsakem primeru – žalostno!

A kdo ve s katerega konca je Dejan, deluje mi poznano?lp

Z Dejanom sva se rodila na isti dan in najini mami sta ležali skupaj v porodnišnici.
Dejan je pismo dal na internet, ker je očitno želel, da pride med ljudi.
Jaz sem nas vse samo želela opomniti, da negujmo odnose, dokler ne zabredemo predaleč.

v tem primeru sočustvujem.
vedno moram vrtat, če mi kaj ni jasno – takšen karakter pač.
no, pred kratkim je tudi naš družinski prijatelj naredil samomor.
ne vem, kaj je to z nami, Slovenci,
že tako nas je malo, pa se takole iztrebljamo …
kdo bi razumel.
res žalostno.

Če prav razumem, se je Dejan ubil zato, ker ga je žena zapustila.
A se vam ne zdi, da je vse skupaj mal čudno?

Čudno??
Zakaj ljudje delajo samomore, je bilo narejenih že veliko raziskav. Vsem je skupno, da človek ne vidi drugega izhoda in da je bil v tistem trenutku zelo obupan. Krivit kogarkoli za njegovo dejanje bi bilo zelo kruto. Vem, da je imel Dejan zelo rad svojo hčerkico in da je bil zelo uredu fant.

dosegla si pa, da brskamo po njegovem življenju,
pa gledamo Piine fotke in praskamo kjer nas ne srbi…..
Dejan je dal pismo na Piin homepage, pa najbrž ne zato, de
bi zanj izvedel med.over.net
tole glih ni blo najbolj etično, veš.
ne morš objavit nečesa takega, pol pa rečt, da nej ga pustimo pr miru.
Vsi zdej vemo, kdo je bil ta atek, od kod je, kako je ime ženi, pa punčki – ni glih fajno tole. zarad familije sploh ne.

To je egoizem, ker drugače bi pomislil na hčerko, kako bo odraščala ob misli, da je njen oče ena reva…Mah sej je res brezveze. Vsak ima pravico do življenja in tudi do tega da ga prekine! Naj počiva v miru!

Če bi imel svojo hčerkico res tako rad; ne bi dal poslovilnega pisma na internet in zako zaznamoval njo in celo družino za vse življenje!

Žalostno; kako bo Pii za 10 let, ko bo……….

Paramecij-zamisli se malo nad tem tvojim postom.
Kaj pa če je vse to resnično?Jaz verjamem v to,ker takšne stvari se v naši mali deželici dogajajo.Namesto,da bi pri tem čutili neko čustvovanje z svojci,se tu gor ugotavlja,če je to res ali je le potegavščina.Če dvomiš-pusti stvar pri miru!

Tisit,ki je objavil to pismo, njegove osebnosti ne poznamo-ljudje smo različni in to je potrebno spoštovat.Mogoče,si je želela le lepo besedo in opozorilo,da se to res dogaja!

lep pozdrav,pa brez zamere

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

Bolj bi jo zaznamoval, če bi bil slab oče, pijanec, ki bi ju z mamico zvečer namesto pravljice pretepel.

ne vem,
ampak moj občutek-
kot da bi dal pismo gor zato, da bodo ljudje obtoževali njegovo bivšo, češ saj se tu vidi, da se je ubil zaradi tebe. kot, da bi hotel za svojo smrt okrivit druge,…..

klavdija

A potem misliš, da pijanec postane pijanec zaradi svoje žene?
Ne, žre ga zato, ker mu paše!!

Ja o tem bi mogoče lahko govoril nekdo ki je kaj podobnega že doživel , upam da je nejgova punca tudi prisotna . Dejana sem poznala , sama pa sem podobno doživela že pred leti . Brez veze je ugibati zakaj , tako se je pać odločil in nihče ne more biti kriv . Očitni mu je bilo v otroštvu marsikaj prizanešeno v življenju pa žal ni tako , njegovi problemi so se mu zdeli ogromni , kar za marsikoga ne bi bili, namreč nekateri imajo oz. imamo še hujše težave. Škoda da ni imel več zaupnikov in samo pogovor veliko pomaga.Mati njegovega otroka pa bo morala biti sedaj zelo močna ,ker jo njun otrok potrebuje.Ko bo zrasla bo lahko ponosna , da jo je vzgojila v čudovito punco , ki bo imela njegove in njene lastnosti.

Mislim , da o tem lahko govorijo tisti , ki so že nekaj podobnega doživeli.
Dejana sem poznala in res je bil uredu fant , a očitno ni nikomur pokazal , kaj vse ga mori , njegovi problemi so se njemu zdeli ogromni a če bi se odprl večim prijateljem bi mogoče sprevidel , da imajo nekateri še večje težave in se zaradi tega ne odločajo za takšno rešitev.Nekateri so pač hudobni ,če vejo kaj se ti dogaja ali pa če tudi ne vejo , pač sklepajo , najde pa se tudi lepa beseda ,ki ti daje moči.Sedaj pa je pomembno samo to , da bo mamica njegovega otroka zmogla toliko moči in vzgojila njuno hčerkico v čudovito punco , ki bo imela njene in njegove lastnosti in ga bo ohranila v lepem spominu.Naj počiva v miru

Ločitev je za moški ego velik neuspeh v življenju. Resni se s tem zelo težko spoprimejo, seveda pa je drugače s tistimi, ki zakona ne jemljejo resno oz. zanj niso dorasli. Dodatno poleno na ogenj je še “izguba” otrok, na katere je močno navezan…

Nesmiselno je razglabljati o dejanju preminulega. Z besedami ne bomo rešili nikogar, kvečjemu še dodatno prizadeli.

Glede problemov pa – vsakemu se njegovi problemi zdijo navečji… sama o tujih ne morem razglabljati, ker njihovih problemov ne morem občutiti v njihovi koži.

Paramecij, pa kdo ti daje pravico soditi o normalnosti in nenormalnosti drugih. Mrtvi so mrtvi, živi pa živi. Na čigava čustva se je treba bolj ozirati? Po tvoje na mrtve. Pa mislim da se motiš. Če ti tega ne bi nikoli objavil, zakaj pa ne bi smel nekdo drug. Žalovanja so različna. Koliko bližnjih je že tebi umrlo, pa si strokovnjak za pravilno žalovanje, ali to obvaladaš teoretično? Pomoje si eden tistih, ki jim je grozno pomembna fasada pa vaške čenče, kaj pa ljudi res muči, pa tebe ne zanima. Samo da se dostojno vedejo, a ne?

Tudi meni se zdi še dodatno tragično, da se ni poskušal lotiti tega problema, saj se tudi meni ne zdi nerešljiv. Sploh po sprejetju novega zakona, po katerem se skrbništvo sploh ne bo več dodeljevalo. In srčno upam, da ji je bila tale debata prihranjena.

Nemoreš jih občutiti , lahko pa kot neodvisni opazovalec bolj razumno ramišljaš in njadeš tudi kakšen pameten nasvet. Men verjamte , da vsaka beseda svoje mesto najde.

Draga moja Jaz,
kdo pa tebi daje pravico, da sodiš meni … potemtakem?
Dvoličnost ni lepa čednost.
“Mrtvi so mrtvi, živi pa živi.” Tale poved pa ima težo. Ni za večerjo :)))

Koliko bližnjih je že meni umrlo? Naj ti povem, da precej (čeprav bi ti najraje rekla KAJ TE BRIGA, ampak bom vljudna).

Da te še enkrat citiram: Pomoje (se NE PIŠE SKUPAJ!) si eden tistih, ki jim je grozno pomembna fasada pa vaške čenče, kaj pa ljudi res muči, pa tebe ne zanima. Samo da se dostojno vedejo, a ne?

Morda je teza, da je LJ vas, pravilna, mi je pa žal, da si me predstavljaš kot človeka, ki da veliko na to, kar si mislijo drugi, še bolj pa si me spravila v smeh s fasado (še dobro, da me ne poznaš, hi-hi). Uglajenost in obzirnost je moje drugo ime (če prevedem iz an.). Pa ne me spet preveč resno jemat.

Žaluje pa vsak po svoje: eni jočejo, si pulijo lase, prižigajo svečo, pijejo žganje, plešejo, pojejo …

Bom končala, da te ne mine (vkolikor te že ni), akoravno mi je bilo v veselje kramljati s tabo 😉

ti moj jaz :)))

New Report

Close