Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Samo Hajdinjak

Samo Hajdinjak

Kaj je to en učitelj matematike na SŠ JJ kateri dijakom izreka skoraj same enke in ne upošteva nikogar? Kako si lahko to privošči in v šolskem sistemu ni nikogar, ki bi ga zaustavil? O njegovem značaju dovolj pove tudi to, da se seli iz šole na šolo. Namesto učenja razlaga o svojem sinu brez šole, varilcu in po njegovih besedah zelo pametni hčeri na gimnaziji. Koga to zanima? Naj opravi delo za katerega ga plačujemo davkoplačevalci!

Očitno uči v šoli, kjer so bolj slabi učenci, z nizkim IQ.  Verjamem, da mu tam ni prijetno in bi bilo bolje, če bi učil na gimnaziji, kamor hodijo le pametni.

Res, kaj je narobe z njim, da ga tam nočejo?

Ta prof je prej poučeval na gimnaziji v Lj. Bil je dober ‘fox’, dajal je veliko primerov nalog, tudi za DN. Če si znal naloge iz DN, si bil uspešen.

Ja, glede njegovih otrok in zasebnega življ pa je bila popestritev. Saj so to dijaki radi poslušali

Od desetih razredov imajo cveke le v tistih ki jih on uči. Verjetno so res učenci krivi. Tip je totalno zafrustriran in uveljavlja svoj ego na šibkejšimi od sebe – otrocih, v življenju pa ni nihče.

Na gimnaziji je bil moj profesor in ne bi rekel da se je izživljal nad dijaki. Če si sledil pri pouku in delal naloge, si skoraj avtomatsko znal za 2-3. Prijazen sicer ni, pošten pa je vedno bil.

New Report

Close