Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Samo satanski starši boste to dovolili, zato zasujte šole množično!!

Samo satanski starši boste to dovolili, zato zasujte šole množično!!

Osnovna šola
……………
……………..
Ravnatelj/ica
Odgovorna Oseba
…………………….
Datum: ……………………

Spoštovani/na ravnatelj/ica!

Glede na sprejete ukrepe za »zaščito« pred domnevno kužnim virusom SARS-COV-2, ki jih je po priporočilu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje sprejela šola, ki jo zastopate, vam zaradi dolžnosti staršev za zaščito integritete in zdravja svojega otroka pošiljam naslednjo:

Izjavo o prepovedi poseganja v duševno in telesno integriteto Učenca/ke Dušice Primer

Na podlagi določil čl. 15., 21., 34., 35., 41., 53., 54., 56. in 57. Ustave RS, in na podlagi 6., 7., 135., 136., 137., 145., 151. in 154. člena Družinskega zakonika,
starša Marjetka in Janez Primer, kot zakonita zastopnika najinega mladoletnega otroka IME PRIIMEK OTROKA,

izjavljava,
da prepovedujeva kakršnokoli poseganje v duševno in telesno integriteto svojega mld. otroka. Brez pisnega soglasja obeh staršev ni dovoljen noben poseg v telesno ali duševno celovitost mld. otroka, še posebej pa ne npr. sledeči posegi:

– merjenje temperature s katerikolim tehničnim sredstvom ali načinom
– zdravniški ali drug medicinski pregled,
– odvzemanja vzorcev ali delcev telesnega tkiva, telesnih tekočin ali katerihkoli drugih snovi iz telesa, še posebej pa iz grla, nosu ali krvi,
– kakršenkoli poseg na telesu ali v telo, s katerikolim sredstvom, skozi telesno odprtino, koži, ali na katerkoli drug način, npr. s palčko skozi nos, usta, ušesa itd, z grgranjem, z iglo, itd…
– cepljenja
– zbiranje in/ali obdelovanje in/ali posredovanje osebnih podatkov kakršnekoli vrste, še posebej pa ne zdravstvenih oz. medicinskih, v katerikoli namen
– kakršnakoli omejitev osebne svobode ali gibanja, npr. zapiranje mld. otroka v izolacijsko sobo

Vsak tak poseg med drugim predstavlja protipraven škodni poseg, ki ima med drugim za posledico nastanek nepremoženjske škode, za povračilo katere storilec odškodninsko odgovarja.

Prav tako opozarjava, da bi bilo kakršnokoli diskriminiranje, sankcioniranje, neenakopravna obravnava, šikaniranje, ali podobna škodljiva protipravna ravnanja, ki bi bila posledica gornjih prepovedi posegov v telesno in duševno celovitost, kaznivo dejanje, ki bo imelo za posledico kazenski pregon in odškodninsko odgovornost storilca.

Oba starša bova vsakodnevno preverjala otrokovo duševno in telesno stanje in v primeru zlorabe pooblastil in morebitnega izvajanja kakršnekoli oblike duševnega ali telesnega nasilja bova sprožila proti odgovornim ustrezne sodne postopke ter otroka nemudoma izločila iz vzgojno-izobraževalnega programa.

Opozarjamo vas, da niti Vlada RS, niti Ministrstvo za zdravje, niti NIJZ, ali katerikoli drug državni organi, nima ustrezne strokovne in zakonske podlage za uveljavljanje tovrstnih zahtev ali ukrepov. Še posebej opozarjava, da so znanstvene inštitucije ugotovile, da PCR testi niso diagnostično orodje, da otroci niso prenašalci Covid-19, niso rizična skupina, niti ne predstavljajo nevarnosti za druge, in da ni nobene znanstvene ali strokovne podlage za testiranje s PCR, hitrimi ali drugimi testi.

Zato dajejo navedene inštitucije samo priporočila, ki so brez znanstvene podlage. Ustavno sodišče RS je s Sklepom U-I.83/20-10 z dne 16.4.2020 odločilo, da mora Vlada vsaj vsakih sedem dni na temelju mnenja stroke preverjati, ali so uvedeni ukrepi še potrebni za doseganje ciljev, in jih ob upoštevanju strokovnih razlogov podaljšati, spremeniti ali odpraviti. O tem mora Vlada obvestiti javnost. Vlada ni izvedla nobenega strokovnega preverjanja, sprejeti ukrepi pa so v nasprotju z mnenjem strokovne skupine, in so brez strokovne in znanstvene podlage, samovoljni, protiustavni in zato neveljavni – kar je razvidno iz zapisnikov strokovne skupine.

Državni organi na ta način spretno preusmerjajo odgovornost na vašo ustanovo in vas, ki takšne ukrepe brez zakonske podlage izvajate v škodo naših otrok. Vedite, da je zločin proti otrokom najhujši zločin, zato vas dobronamerno opozarjam, da še enkrat premislite o vseh zdravju škodljivih ukrepih, ker se »nahajajo na zelo tankem ledu«.

Nadalje še izpostavljam, vezano na dopis Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, št. 6030-1/2021-27, z dne 25. 2. 2021, iz katerega jasno izhaja, da se morate ravnati skladno z navodili NIJZ, ki so javno dostopna na njihovi spletni strani https://www.nijz.si/vzgojainizobrazevanje, da izrecno prepovedujem prisiljevanje mladoletnih otrok ………………. v nošenje obrazne maske in kemično razkuževanje rok.

V Poostrenih higienskih priporočilih za izvajanje pouka v osnovni šoli za preprečevanje širjenja SARS-Cov-2, z dne 10. 02. 2021 (NIJZ) je v poglavju Osebje in učenci, na strani 5 in 6, glede splošnih higienskih ukrepov navedeno, da razkuževanje rok nikakor ni obvezno in celo, da se, zlasti pri mlajših učencih, uporaba kemičnega razkuževanja izvede le v izrednih primerih, ko ni na voljo tople vode in mila.

NIJZ zgolj priporoča umivanje rok ali razkuževanje, iz česar izhaja, da ni nobene podlage, da je kemično razkuževanje obvezno. Prav tako v tem dokumentu ni nikjer zapisano, da je nošenje obrazne maske obvezno.

Poudarjam tudi, da Zakon o nalezljivih boleznih (Uradni list RS, št. 33/06 – uradno prečiščeno besedilo, 49/20 – ZIUZEOP, 142/20, 175/20 – ZIUOPDVE in 15/21 – ZDUOP) v svojih določbah nikjer ne določa obveznega nošenja mask. Po drugi strani pa je človeško telo nedotakljivo skladno s 35. členom Ustave RS.

Spoštovana ravnateljica, spoštovana učiteljica obveščam vas, da v takem eksperimentu žal, ne bomo sodelovali, ker sem odgovoren starš in imam po zakonu dolžnost poskrbeti za svojega otroka. Navodila za ukrepe, ki ste jih pripravili in jih očitno izvajate, so zastrašujoči in po nobenem zakonu ne sodijo v šolski prostor. Od obveznega nošenja mask, za katere neodvisna stroka soglasno potrjuje, da so skrajno škodljive, do razkuževanja rok s kemični razkužili, v katerih so škodljive substance. O tem se je javno opredelil tudi varuh človekovih pravic.

V kolikor menite drugače, mi lahko v vaši pisni povratni informaciji posredujete konkretne pravne podlage in zakonska določila za uvajanje vaših strogih ukrepov, ki jih NIJZ zgolj priporoča.

Svoj dopis zaključujem, in sicer izrecno prepovedujem vodstvu šole oziroma drugi osebi, ki deluje v okviru dejavnosti in odgovornosti šole, da kakorkoli posega v telo mojega otroka brez mojega izrecnega pisnega soglasja. To vključuje predvsem uvodoma navedene posege, ki so našteti v začetnem delu dopisa oziroma kakršne koli druge posege v telesno celovitost in nedotakljivost mojega otroka.

Za dodatne informacije me lahko kadarkoli kontaktirate na GSM: ……………….
Lepo pozdravljeni,

Ime in piimek
…………………….
Podpis obeh staršev:

Noben problem. Šole so dobile navodila, da ravnatelj te starše prijavi inšpektoratu, potem naj se pa naprej bodejo. Šole lahko komot roke dvignejo od tega. Je malo drugače kot spomladi.

Zavijte svoje otroke v vatko, da se jim slučajno ne bo zgodila kakšna krivica.

Groza da je tako daleč prišlo,da se morajo take zadeve pisno obrazložiti. Med tem ko bi si nekateri dovolili vse nad drugim telesom pa sami ne bi dopustili niti da se jim dotakneš nosu.
Me zanima če kdo od vseh politikov skupaj dovoli, da bi se mu denimo jaz samo dotaknil nosu ali ušes brez njegovega soglasja in da me pri tem ne bi usekal po rokah ali me nadrl ali pretepel ali prijavil kot kriminalca kot napad na njegovo telo. Prekleta dvojna merila hinavščina in satanizem če je to satanizem, ker besede lahko varajo. Satanizem jemljemo kot hudičevo delo, kot nekaj slabega nekaj nasprotnega življenju in za naše dobro. lahkos e glede imena motimo in to krivično poimenujemo ampak razume se pa kakor nam je poznano ravno po tem in takih izrazih. Barabe nagnusne.


Kja je motenec, oba z darwinom sta defektni suhi veji, sta pedofila, da bi se vtikovala v otroke?


Kja je motenec, oba z darwinom sta defektni suhi veji, sta pedofila, da bi se vtikovala v otroke?
[/quote]

Kva je defekt a misliš, da si samo ti ploden lahko bil drugi pa ne? Res tist piskr ki ga nosiš na ramenih mal prepucej no. Prav veš kaj bi ti napisal da si ampak je že brez veze vse skup.

Kva je defekt a misliš, da si samo ti ploden lahko bil drugi pa ne? Res tist piskr ki ga nosiš na ramenih mal prepucej no. Prav veš kaj bi ti napisal da si ampak je že brez veze vse skup.
[/quote]KaJ si resnično tudi pedofil spaka frdamana, da kot suha veja kar naprej blodiš o otrocih in se vtikuješ v otroke?

KaJ si resnično tudi pedofil spaka frdamana, da kot suha veja kar naprej blodiš o otrocih in se vtikuješ v otroke?
[/quote]

Kaj se jst vtikam v otroke ti psihopat? A ščitenje otrok je zate vtikanje v otroke? Marš psihič.

Če tebe ne briga za otroke se pa svojmu odpovej. Ker obnašaš se kot da jst svojih ne bi smel ščititi ali pa tujega če se mu krivica dogaja. Gnus si, ki morda samo hoče dobiti potrditev ali sem oče ali nisem. Kaj te briga ali sem ali nisem. Brigaj se zase v tem smislu. In če odrekaš otrokom svobodo in da se njih svoboda ščiti naj se že najdejo nekateri da se še tebi svoboda vzame pa da vsi mi s tvojim telesom počnemo kar hočemo, kdo pa si ti, da boš imel izključno pravo nad svojim telesom drugim boš pa to odrekal. Plunem ti v fac..gn*j

Kaj se jst vtikam v otroke ti psihopat? A ščitenje otrok je zate vtikanje v otroke? Marš psihič.

Če tebe ne briga za otroke se pa svojmu odpovej. Ker obnašaš se kot da jst svojih ne bi smel ščititi ali pa tujega če se mu krivica dogaja. Gnus si, ki morda samo hoče dobiti potrditev ali sem oče ali nisem. Kaj te briga ali sem ali nisem. Brigaj se zase v tem smislu. In če odrekaš otrokom svobodo in da se njih svoboda ščiti naj se že najdejo nekateri da se še tebi svoboda vzame pa da vsi mi s tvojim telesom počnemo kar hočemo, kdo pa si ti, da boš imel izključno pravo nad svojim telesom drugim boš pa to odrekal. Plunem ti v fac..gn*j
[/quote]

Seveda se v vsaki temni vtikuješ v otroke spaka. Kaj se imaš ti za vtikovat v otroke in te kar naprej otroc srbijo, če jih nimaš in jih ne boš imelo. Rvno ti boš ščitilo bolnik bipšolarni shizofreni koga, še zlasti otroke, namesto da bi šlo na psihiatrijo in redno jemat zdravila……mrš gnida bolna sprevžena.

Treba zasukat rokave in se BORIT.
Samo deli, daji na vsa zvona v živo in po internetu, nič nas ne ustavi več.

Seveda se v vsaki temni vtikuješ v otroke spaka. Kaj se imaš ti za vtikovat v otroke in te kar naprej otroc srbijo, če jih nimaš in jih ne boš imelo. Rvno ti boš ščitilo bolnik bipšolarni shizofreni koga, še zlasti otroke, namesto da bi šlo na psihiatrijo in redno jemat zdravila……mrš gnida bolna sprevžena.
[/quote]

Ti si psihični bolnik pa še pokvarjen povrhu, tako se kažeš s svojim pisanjem. Namerno dražiš . Kva te briga sm ti že povedal. Si zame manj kot nič da bi tebi razlagal podrobnosti o moji družini. Po gobcu svojmu pa lahko dobiš če želiš od naše familije.

Ti si psihični bolnik pa še pokvarjen povrhu, tako se kažeš s svojim pisanjem. Namerno dražiš . Kva te briga sm ti že povedal. Si zame manj kot nič da bi tebi razlagal podrobnosti o moji družini. Po gobcu svojmu pa lahko dobiš če želiš od naše familije.
[/quote]Spaka atce stran od otrok. Ni dost da si nadležen shizofrenik, ki zavrača zdravljenje in zdravila?

Ave Satanas, dominus noster!

Spaka atce stran od otrok. Ni dost da si nadležen shizofrenik, ki zavrača zdravljenje in zdravila?
[/quote]

Rezgetač kok si fajni. A boš kaj lepega povedu? Buci buc buc. P. S. Full nimaš prav. Je.bat ga😁 eni ste pač gnusni😝

Treba zasukat rokave in se BORIT.
Samo deli, daji na vsa zvona v živo in po internetu, nič nas ne ustavi več.
[/quote]
Proti kom bi se pa spet ti borilo klošar pritepeni delikventni, lenuharski, zanemarjeni, nepismeni? Proti tistim, ki ti socialno podporo dajejo?


Proti kom bi se pa spet ti borilo klošar pritepeni delikventni, lenuharski, zanemarjeni, nepismeni? Proti tistim, ki ti socialno podporo dajejo?
[/quote]

Kaj maš ti s to socijalno podporo?
Tudi če bi je imel, je daješ ti iz žepa?
Ne daješ.
Torej?
Kak si močen na tipkovnici mali lulček bogi.
To mora bit bedno, dejstvo da se le tu upaš biti pogumen skrit za tipkovnico?
Grozno ne?
Hinavec.

Spaka atce stran od otrok. Ni dost da si nadležen shizofrenik, ki zavrača zdravljenje in zdravila?
[/quote]

Zdravilo potrebujejo bolni ne zdravi ljudje. Recimo ti bi ga potreboval, kot si jaz prestavljam in tudi zdravilo, ki si ga jaz predstavljam.

Glede na to kako si vztrajen pri svojih nebulozah sklepam, da te tudi plačujejo ti,ki počnejo spletke in se na podlagi tega okoriščajo s tujimi življenji. Sramota , da napadaš zaščitnika v živem telesu, maski,stvari pa prikimavaš, da ona naj ščiti zdravega otroka pred zdravim otrokom in mu zapira dihalne poti z neko cunjo ali umetnim materialom brez prave potrebe in za katero sam proizvajalec trdi da ni zaščita v tak namen zaradi katerega naj bi nosili maske.

Kaj maš ti s to socijalno podporo?
Tudi če bi je imel, je daješ ti iz žepa?
Ne daješ.
Torej?
Kak si močen na tipkovnici mali lulček bogi.
To mora bit bedno, dejstvo da se le tu upaš biti pogumen skrit za tipkovnico?
Grozno ne?
Hinavec.
[/quote]

Ne ga tk grdo no…. Že tk je bogi, nima jajc, ne kulture, rok mu bo potekel.. Svašta… 😁😁😁

Zdravilo potrebujejo bolni ne zdravi ljudje. Recimo ti bi ga potreboval, kot si jaz prestavljam in tudi zdravilo, ki si ga jaz predstavljam.

Glede na to kako si vztrajen pri svojih nebulozah sklepam, da te tudi plačujejo ti,ki počnejo spletke in se na podlagi tega okoriščajo s tujimi življenji. Sramota , da napadaš zaščitnika v živem telesu, maski,stvari pa prikimavaš, da ona naj ščiti zdravega otroka pred zdravim otrokom in mu zapira dihalne poti z neko cunjo ali umetnim materialom brez prave potrebe in za katero sam proizvajalec trdi da ni zaščita v tak namen zaradi katerega naj bi nosili maske.
[/quote]

S tabose velikokrat strinjam, tokrat pa ne. Rezgetač res ne rabi še več zdravil.. Tak je od zdravil, pol jih še jemlje ne dosledno, malo po svoje.. In um gre tud.. Po svoje..
Plačan za provokacije? Spet.. Wroong.. Ta je tok bedn, da podari svojo dušo. Sam da mu rečejo😉

S tabose velikokrat strinjam, tokrat pa ne. Rezgetač res ne rabi še več zdravil.. Tak je od zdravil, pol jih še jemlje ne dosledno, malo po svoje.. In um gre tud.. Po svoje..
Plačan za provokacije? Spet.. Wroong.. Ta je tok bedn, da podari svojo dušo. Sam da mu rečejo😉
[/quote]

Smatram, da se malo hecaš ampak Oh, verjemi, da imajo plačane trole, bote itd za širjenje svoje propagande. In to, da jih je samo ene par je še malo. Obstaja ogromno zadev v katere je vključenih veliko ljudi z istim ciljem in se prikazuje, kot da je to spontano, kot naravno. Ni.

Že iz vojnih časov je poznano, da so bili nekateri prodani in so sovražniku pomagali iz nasprotne strani. Volk med ovcami, ki se kaže kot ovčka. Ne glede na to katera stran je sovražnik.Vsakemu je sovražnik nasprotje.

Smatram, da se malo hecaš ampak Oh, verjemi, da imajo plačane trole, bote itd za širjenje svoje propagande. In to, da jih je samo ene par je še malo. Obstaja ogromno zadev v katere je vključenih veliko ljudi z istim ciljem in se prikazuje, kot da je to spontano, kot naravno. Ni.

Že iz vojnih časov je poznano, da so bili nekateri prodani in so sovražniku pomagali iz nasprotne strani. Volk med ovcami, ki se kaže kot ovčka. Ne glede na to katera stran je sovražnik.Vsakemu je sovražnik nasprotje.
[/quote]

Hecam se ja. Kako pak. 😁 A se ti nisi navelčal njegovih enih in istih budalarščin. Se zavedam ja, da so plačani tud, sam ta tepec mi res deluje tk tup, da ni 2x rečt, da moj zapis ne drži😁😁😁😁😁

Hecam se ja. Kako pak. 😁 A se ti nisi navelčal njegovih enih in istih budalarščin. Se zavedam ja, da so plačani tud, sam ta tepec mi res deluje tk tup, da ni 2x rečt, da moj zapis ne drži😁😁😁😁😁
[/quote]

Časi za hece so že zdavnaj mimo. In tudi on se že dolgo ne heca več To ni hec.

Očitno bi morale bombe padati, da bi se ljudje streznili in začeli dojemati, kaj se dogaja. Ker da jim je tako vseeno kot bi bili vsi prizadeti bodo še zanamci čutili. Zanamci so pa te isti ljudje, ki nosijo kri lastnih prednikov. Tok več heca danes toliko več joka jutri.

Obstaja še dopis, da ravnatelj nosi odgovornost za posledice nošenja nagobčnikov na otroku.
Ne najdem. A ima kdo link dopis, da šola in ravnatelj prevzame odgovornost, če ima otrok posledice zaradi siljenja v nošenje mask.

Imate veliko obiskov iz csdja?


Kja je motenec, oba z darwinom sta defektni suhi veji, sta pedofila, da bi se vtikovala v otroke?
[/quote]

Torej on je v resnici moški ,ki se izdaja ,da je ženska ,da bi lažje pedofiliral ,sem te prav razumel?

New Report

Close