Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Samopostrežne črpalke NUJNO Info

Samopostrežne črpalke NUJNO Info

A obstaja kje v sloveniji, ta črpalka, ki je v Avstriji – Nemčiji kjer plačas z kartico zgolj na avtomatu in ne rabiš hodit notri v trgovino plačevat po starem 90 leta sistemu.
Kje in Hvala

Tudi mene zanima.

Seveda da so. Vsaj ena na večjih črpalkah po Lj. Malo poglej, kje je ekranček. Imajo jih pa še hofer in mol, tam pa sploh ni nikogar, navadno stojijo ob cesti ali robu parkirišča tudi po drugih večjih krajih.

petrol ima prek aplikacije možno plačilo, po skeniraš qr kodo na glavi in potem plačaš prek aplikacije in gre direktno iz kartice

Maxen od Mercatorja v Ljubljani je v BTCju. Logatec, Koper, Ajdovščina, pa še drugje…. Še nekaj pik dobiš.

Skoraj na vsakem petrolu je tudi samopostrezna pumpa.

Spoštovani,

za omejevanje širitev okužb s koronavirusom vsem svojim kupcem priporočamo plačevanje goriva prek mobilne aplikacije Na poti, ki se je v teh dneh izkazala za najbolj priročen način plačevanja, saj omogoča plačilo brez obiska blagajne. Poleg tega vam aplikacija omogoča tudi plačilo avtopranja, Kave na poti in HipShop izdelkov, ki jih lahko naročite vnaprej in na prodajnem mestu le prevzamete. Na spletni strani si lahko ogledate tudi video z navodili, kako se aplikacija uporablja.

Poleg tega vas prosimo, da predvsem na manjših servisih, v prodajne prostore vstopate posamezno in upoštevate vsa ostala navodila pristojnih institucij.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi preko sistema Povej Petrolu.

Andreja Lukež
Trženje
Petrol d.d., Ljubljana

Je samopostrežen avtomat. Črpalka je na isti strani kot Hofer.

New Report

Close