Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Sanjarije

Sanjarije

Pozdravček,

sem čisto nova med vami in upam, da me boste sprejeli…
Niti ne rabim nasveta, mogoče samo mnenja, predvsem pa moram tole ven dati. Noben ne ve tega kar bom zdej napisala. So čisto moje male skrivne sanjarije.
Spoznala sem fanta. Ja, fanta. Starega 18 let. Jaz pa 10 (!) let starejša. Vezana v odnosu, ki me zadovoljuje tako čustveno – seksualno kot intelektualno. V vseh pogledih pač. Svojega moža ljubim in o tem ni debate.
Tale pobalin pa…zgleda vsaj ene 5,6 let starejši, umsko je nad nivojem, sploh, če pomislim koliko je v resnici star. Nekaj na njem me neznansko in neznosno privlači. Način kako se smeje in kako me gleda. Gleda naravnost v oči in mi lepega dne, ko je bil malo pijan, reče, da bi lahko njegovo pijanost izkoristla (???). Zraven je potem zamahnil z roko in dejal: “Ampak to je tebi tako in tako vseeno, saj praviš, da si prestara.” Ufff!!!! V tistem momentu bi ga najraje podrla na tla in ga potem…podrla. 🙂 🙂
Predrzen je. In noro noro noro privlačen. Tega se zavedajo tudi njegove sošolke, kolegice, ki ga kar naprej klicarijo in obletavajo. On je seksualni naboj na dveh nogah. Način, kako hodi…Res je seksi in, če bi bila njegove starosti, se mu po vsej verjetnosti ne bi mogla upret. Danes, ko sem proti njemu zrela ženska, se mu, seveda bom.
Ampak občasne sanjarije ne škodijo, kajne?
Njemu bi bilo najbrž enkratno seksati z osemindvajsetletnico, meni pa z njim verjetno ne tako zelo ;-), saj se dejansko stanje vedno izkaže za drugačnega od fantazij.
Ah ah ah…

Lep dan, pol sanj, ki se zvečer uresničijo, vam želi
vaša nova
Barabca

Sedaj samo še povej, da si svetlolaska, da učiš na šoli (po možnosti telovadbo), da si zelo seksi in, kar je najpomembnejše, da imaš očala s črnim okvirjem. E, potem pa padeš naravnost v sivo območje, kjer se začenjajo tudi moje skrite fantazije…:-))))

barabca, ni kaj sprejemat, si že naša in sprejeta!:-)))

Ja, velikokrat slišim kako si zrele ženske zaželite mladega mesa. In to so včasih trdili za moške… Emancipacija je pač naredila svoje.

Zdaj si lahko razlagam tvoje pisanje na več načinov:
– da si mu dala vedet kako zelo te on privlači in mu to neznansko godi
– preiskuša svojo moč
– da tako hudičevo dobro izgledaš, da se ti tudi mulček ne more upreti

Sicer pa: si želiš en tak sex, ko je v treh minutah že vsega konec?

Dobrodošla.Kar se pa tvojega mladega ljubimca tiče.nič uživaj z njim še naprej.Le zakaj bi tajila čustva do njega in jih zatirala.

Hi hi,

potemtakem bi bil ti tudi v resnici SREČKO, kajne?
Zal te moram razočarati.
Sem vedno nasmejana rjavolaska s premočno domišljijo in močnim seksualnim nagonom,ki ga teši moj mož. Uspešno. Moje domišljije se žal ne da ukrotiti. Res pa se ogromno ukvarjam s športom, a ga ne poučujem.
Me prav zanima, če bo tale, recimo mu kar Peter, tako privlačen čez ene 10 let?????

Pa ti? Razen oboževanja blondink? Ki učijo telovadbo? :-)))

Mmmm, pozdravljen ondi, mislim, da si me narobe razumel… Gre samo in striktno za fantazijo. No way, da bi v resnici šla z njim…Moža ne bi nikdar prevarala. Držim se svojih načel. Fantaziram pa vseeno…;-)

Potem pa zamiži ko sexaš z možem in misli na mladega princa.

Kir,
ne, ne, niti slučajno mu nisem dala vedet. Upam vsaj, da ni dojel, da se mi mal šibijo kolena, ko si predstavljam kakšen sočen zalogaj ima med nogami in, kako se mu nastavim…ah ah…, da ne bom zašla…

Če hudičevo dobro izgledam? Menda bo že držalo ;-))))

Dobra bejba,mljask:-)Črnolaska?

Srečko spet šarmira…..:)))
Ta je tudi naboj na dveh nogah:))))

Barabca
Sicer pa …dokler fantaziraš….fantaziraj in se zavedaj, da so fantazije vedno boljše od realnosti:)
skoraj vedno:))))

in:) kremšnita je najbolj slastna v vitrini:)
na polovici razmišljamo, da smo siti
ko pojemo celo…pa imamo slabo vest..ker je redilna;)

Uživaj v izživljanju fantazij s svojim dragim:)

aja….js sem pa mislila, da je z mano kaj narobe, ker pr 18 mi sošolci niso bli všeč….zdaj pa me kak pobalin kar malo preseneti, kako..lahko izgleda sexy:) in odrasel:)

V resnici so mi všeč prav vse ženske, ki imajo svoj stil, svoj smisel za humor, ki so tople in imajo rade življenje.
Sicer pa sem čisto zares SREČKO, ki ima doma svojo ljubečo ženkico, ki jo predano ljubim. Imava pa tudi to srečo (kot vidim, si tudi ti taka SREČKICA s SREČKOTOM), da se v spolnosti in libidu enkratno ujemava.
Ampak, brez fantazij pa ne gre, a ne?

lp,
Sreč

Aneda res, no?

Tale pa sploh. Je profesionalen športnik in razbacan na pravih mestih. Večji od mene (že jaz sem 175),…, popoln. Noro seksi je to, ker daje videz “boli me k…..za cel svet”, ima razmršeno,malo daljšo frizuro (temno itak) in TEMNO PLAVE oke. Kako takim sploh pustijo po svetu hodit? Zapret jih je treba v azil za privlačne…hi hi

… o čem bi pa potem fantazirala, če bi take zapirali?! Ravno nasprotno, več bi jih bilo treba sproducirat, da se lahko zrelim babncam sline cedijo zgoraj in spodaj :-))))

Vidim, da si res Srečko! Tako je tudi prav. Pa saj verjetno vas je večina tukaj na forumu v bistvu srečno tako ali drugače vezanih. Ali se motim? Res je, fantazirat je treba. Tako nikogar ne prizadeneš in lahko se v svoj svet zatečeš kadarkoli…

Ko se srečava s tem “Petrom” (oba tečeva po približno enakih stezicah v gozdu, ampak ob zelo različnih dnevih), me vsakič skoraj zadene kap. Zadnjič enkrat sva se skupaj usedla na klopco in malo debatirala, ampak potem je nastala mučna tišina. Kar naenkrat se je nehal smejati in je samo zrl v tla. Zdel se mi je kar žalosten. Ne bi rada, da se zaljubi vame. V staro babo, hi hi

Lp

tega nekateri tukaj niso zmožni razumet:)))
da ti neb varala….to ni možno….saj si ženska:))) ne zatiraj svojih želja;) (ti tega ni še noben povedal…aja…si nova:))
ko boš spoznala “njega” boš na vse zarečene besede pozabila! 🙂 to si misli tukaj 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dedcev:)

(srečko je ena taka svetla izjema, ki je dobro razumel, kaj si hotela povedat)

pa še če boš preveč govorila, kako si srečna z možem …bodo rekli da si zdolgočasena gospodinja, in si ne upaš narediti tega kar si želiš, dat se dol z mladcem….pol ti bo všeč 40-letni…se spet ne smeš nazaj držat…., pol boš dobila sexy 30-letnega sodelavca….punca….prvošč si!!….itd…

To so male skrivnosti velikih jebcev:))))

Lep dan

ha ha ha mirelca, kdo se je pa tebi tako zameril? : )

Da ti nekdo diši, ni treba tega povedat. Se pač vidi. Preverjeno, ti zagotavljam. Sploh pa ko se opazi, da gledaš v “zalogaj” med nogami. To “resnejši” moški takoj opazimo:-))

A tako? Resni moški že, kaj pa takile ptiči goliči? Ste današnji zreli moški pri svojih 18ih bili zaljubljeni v kakšno starejšo? No ali pa vas je privlačila?

to so pa izkušnje raznih takih forumov in klepetalnic in….moških, ki ne razumejo, da se je za notranji mir in srečo, se potrebno kdaj čemu tudi odpovedat….

uf pa še imam:))))) polno za povedat:)))))

eni pač mislijo, da so za eno tako, mi misli da je zvestoba vrlina…..božji dar, angel, ki ji bo pokazal, da do sedaj ni znala živeti….:))))

js si želim mercedesa, ferarija in porscheja….sam ne sedem v vsakega….všeč so pa mi:) pa tud sanjalo se mi je že da sem imela velik…težak motor;) (pa nimam izpita za tako mrcino)

to je čist normalen pojav….da so bli:)

sam odvisno, kako intenzivno je kateri spoznaval “starejše” punce

Če ti povem, da sem imel prvo resno (in dokaj popolno) spolno izkušnjo pri komaj 16. -tih?!? Dama pa točno toliko kot ti zdaj:-))) Tako dobro izkušnjo, da bi jo ponovil kar še enkrat, šel bi tudi skozi vse tisto kar že znam. In povem ti, da sem že kot golobradi mulc kar dobro vedel kam hudič taco moli:-)))

Verjetno se je že…..
Sam taki se hitro odljubijo in ….spoznajo spet novo….vredno njihove pozornosti:)

To je samo zdravo za mladega fanta….pa da en dobi vsega kar si želi, tudi:)
Zato bodi pridna, vzgojna…dama:)

zelo napredno:))))
**
Poln si ti meni izkušenj, kot…pes boh:P

ne, kot drek vitaminov!:-))

AJA? Jaz sem bila pri 16ih prepričana, da bom devica do konec življenja. Sm jo kar skup stiskala, hi hi. Sem čakala na pravega. Pa seveda ni bil pravi. Seksal je pa zelo dobro…

New Report

Close