Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sanjarije

Sanjarije

Se razume, Mirella 🙂 !

Dejansko je tipček slasten, ampak…ko nekoga res ljubiš, veš, da ga tudi slučajno ne moreš prevarati. Ne bi hotela niti malo ogroziti najinega odnosa.
Taki goliči pa verjetno res hitro prebolijo kakšno neizpolnjeno ljubezen in niso tako kot starejši, ki si potem še nekaj časa ližejo rane…

pa sej vidiš da sam nakladajo. pol ob treh pa letijo po otroke v vrtec, pa kosil skuhat, pa ženo na plesne vaje pelat, pol pa na kavč in pred tv. in jutri spet znova : )
vsako tele ima svoje vesele pravijo : )

🙂

taki se svoje najbl bojijo:))))

to vem:P

Verjemi, da sploh niti ne prebolevajo. Edino, kar jih lahko boli, je ranjeni ego, ker ni pač dobil tistega, kar je navajen dobivati z lahkoto. Ja, tudi mi smo nekoč bili mladi, z napumpanimi egoti…:-)))), čeprav je težko verjeti, vem…:-))))

Ta današnja mladina, a ne?!? K nam cedijo sline kar takole brez sramu in brez slabe vesti. Kok so pokvarjeni…hi hi…:-)))
Aja samo kot zanimivost – njegov oče je tudi precej mlad – 36. Ga je zaplodil torej pri, ne boste verjeli, 18.ih :-))) Mama je starejša 4 leta.
Je to v genih?
Njegov oče zgleda sicer ne ravno najbolje, ima pa…ČUTNOST. In sine ravnotako. Poznam vso družino, ker so vsi aktivni športniki, da ne boste mislili kakšna razvratnica sem…;-)))

Zelo si zanimiva in te je res užitek prebirati.Želim ti vroč vikend.

Hvala za kompliment, enako želim tudi jaz tebi! :-))

sem pa že hotla povprašat po očku:)))))

ker….men so taki bl všeč….od 30 naprej….kot uni cukri mlečni:)

pogledam pa itak vse rada, ker je za pogledat:))))

:-), porednica!

Ja, očka res ni nič kaj fejst, ma že kr ornk gube po obrazu (ni cudno, z ženo imata 2 sina in 2 hčerki!), ampak kot pravim, čuten je zelo. Kar se pozna pri številu otrok, ki jih je zaplodil in starosti, pri kateri je to storil. Najmlajša je stara komaj 2 leti.
Eni so produktivni v vsem kar počnejo…:-)))

in imajo dobro seme:))))

VEČ KOT OČITNO! :-)))))))))))
Ampak res me ferbc matra kakšnga hudička nosi v hlačah. Saj vem, da pretiravam, ampak…teh klinčevih (ali je to primeren izraz, hi hi) slik si nemorem izbiti iz glave.
Ker si predstavljam, kako se tam v gozdu srečava kot ponavadi in…
Ah, treba bo pobrisati tipkovnico…stara baba slinasta

pri 28 pač nisi stara:)))

in ravno zato, ker si stara…..bi mu pa mogoče lahko rekla….če ti nek pokaže:)))))
trenerka je na elastiko;) he hitro gor pa dol:))

misliš da je obdarjen?

ker: “veliki imajo malega” in “mali imajo velikega”……lahko tudi avto;)

Maš kar prav, veš. Vsaj po dosedanjih izkušnjah bi lahko rekla, da so tisti ta večji imeli povprečne velikosti (kar mi pravzaprav najbolj sede), imela sem enega, ki je bil 5 cm manjši od mene. Bohpomagi kakšnega je imel. Velizga, debelga, celga mastnga. :-))))
Pomoje ma “Peter” čudovitga”, povprečne, ravno prave velikosti in takega, po njem dišečega…mmmmm. Neobrezanega po možnosti.

obrezani so baje pa bl….vzdržni;)

ja, pa bele kapice na glavi nosijo. tako da ta tvoj najbrž ni : )

eni imajo to, kot posledico operacije iz otroštva!

pa …. jim celo nič ne manjka, oz. so bolj ….čisti…od tistih z gubico;)

joke mirella ! : )

bolj čist je tisti, ki se redno umiva, ne glede na obrezanost. Je pa res, da obrezani lahko malo več prišparajo na milu….

lol:)
nosečnice pa prišparajo na vložkih;)

New Report

Close