Sanjarite kdaj o drugi/drugem, čeprav v zakonu vse stima?
byron, 20.03.2023 ob 06:38
Poročena sva 7 let in skupaj od srednje. Z njo sem izgubil nedolžnost, a me vse bolj mika, kako bi bilo z drugo…Trenutno eno sodelavko, ki mi ne da miru.
A hkrati me tako peče vest, ko se zavem o čem pravzaprav razmišljam. Ker imam rad ženo.
Je še kdo v precepu ali varate brez slabe vesti?
..
Jah, sam moraš ugotoviti kaj bi rad – bi rad imel družino, ali se fukaril naokoli?
Oboje hkrati ne bo šlo, oz. bo šlo na račun tvoje vesti in integritete, če ju sploh poseduješ.
Odrasla odgovorna oseba lahko vedno pride v precep, ki ga opisuješ, tudi sam sem bil na tem, a razlika je prevsem med tem, kako se odzoveš in kje so tvoje prioritete.
Drži se svoje ljubi jo in podpiraj flenč , ki ščejo avanture je bilo vedno dovolj le , da je v današnjih časih še posebej razvrat. Ko jo boš enkrat prevaral in izgubil ni poti nazaj šele takrat boš vedel kaj si imel. Ravno prej sem prebral , da je bila Tina Gaber pred enim leto tik pred poroko zdaj se slini okrog bedaka Goloba kjer je več denarja. Kateri normalen moški bi hotel tako umetno sponzorušo?
Ko sem z nekom, sem z njim v celoti. Mene pac predaje ni strah, se dam vsa. Me drugi ne zanimajo. Kot me ne zanimajo zasedeni.
Ponavadi pa folk fantazira o drugih, ko v vezi ne stima vse, jim pac nekje nekaj manjka ali seksualna energija ali custvena povezanost.. ali so pa pac nestanovitnezi ki se bojijo predaje eni osebi, ne glede na cas trajanja veze, so pac osebnostno nezreli..
Morda samo zelo bežno razmišljanje. Nikoli pa da bi bilo karkoli zares.
Življenje je polno raznoraznih izzivov in ne želim, da mi tole jemlje čas po nepotrebnem.
Čas je veliko bolj fino in plodno uporabiti za druge koristne in tudi prijetne stvari.
S cveta na cvet letajo samo luzerji, ki ne vedo kaj bi sami s sabo. Premier ni izjema.