Sanjarite kdaj o drugi/drugem, čeprav v zakonu vse stima?
byron, 20.03.2023 ob 06:38
Poročena sva 7 let in skupaj od srednje. Z njo sem izgubil nedolžnost, a me vse bolj mika, kako bi bilo z drugo…Trenutno eno sodelavko, ki mi ne da miru.
A hkrati me tako peče vest, ko se zavem o čem pravzaprav razmišljam. Ker imam rad ženo.
Je še kdo v precepu ali varate brez slabe vesti?
..
Jah, sam moraš ugotoviti kaj bi rad – bi rad imel družino, ali se fukaril naokoli?
Oboje hkrati ne bo šlo, oz. bo šlo na račun tvoje vesti in integritete, če ju sploh poseduješ.
Odrasla odgovorna oseba lahko vedno pride v precep, ki ga opisuješ, tudi sam sem bil na tem, a razlika je prevsem med tem, kako se odzoveš in kje so tvoje prioritete.
Drži se svoje ljubi jo in podpiraj flenč , ki ščejo avanture je bilo vedno dovolj le , da je v današnjih časih še posebej razvrat. Ko jo boš enkrat prevaral in izgubil ni poti nazaj šele takrat boš vedel kaj si imel. Ravno prej sem prebral , da je bila Tina Gaber pred enim leto tik pred poroko zdaj se slini okrog bedaka Goloba kjer je več denarja. Kateri normalen moški bi hotel tako umetno sponzorušo?
Ko sem z nekom, sem z njim v celoti. Mene pac predaje ni strah, se dam vsa. Me drugi ne zanimajo. Kot me ne zanimajo zasedeni.
Ponavadi pa folk fantazira o drugih, ko v vezi ne stima vse, jim pac nekje nekaj manjka ali seksualna energija ali custvena povezanost.. ali so pa pac nestanovitnezi ki se bojijo predaje eni osebi, ne glede na cas trajanja veze, so pac osebnostno nezreli..
Morda samo zelo bežno razmišljanje. Nikoli pa da bi bilo karkoli zares.
Življenje je polno raznoraznih izzivov in ne želim, da mi tole jemlje čas po nepotrebnem.
Čas je veliko bolj fino in plodno uporabiti za druge koristne in tudi prijetne stvari.
S cveta na cvet letajo samo luzerji, ki ne vedo kaj bi sami s sabo. Premier ni izjema.
Anonimno 10605, 20.03.2023 ob 07:08
Mah, jaz sem pogruntal da so vse iste. Ja, saj je kakšna huda pa oh in sploh, ampak ko jo pa enkrat domov pripelješ in se ustali, je pa eno in isto babje sranje… Edino kar sanjarim, da bi kdaj imel kakšno ki bi mi ga dobro potegnila. Vse ostalo ni vredno… Če je dokaj normalna se jo drži in ne bluzi okoli. Raje ji kupi vibrator ali pa bič, da bo bolj pestro!
In kakšne so te babe katere so vse iste ???
Ti si pa popoln al kaj ?
Za ga dobro povlečt so pa dobre al kaj..?
Jaz ti ga odrežem ko tako žališ ženske .
Ti si eno govno..
Prvo naj povem, da je to neumno vprašanje in sicer zaradi tega, ker je to tvoje življenje in ti sam boš živel z odločitvijo, ki jo boš sprejel. Ker si dokaj mlad in neizkuše ti povem, da življenje prinese marsikaj. Lahko boš slišal 1000 in eno zgodbo ljudi ti pa moraš izbrati svojo. Ni lahka odločitev je pa tvoja, če je ne moreš sprejeti si žal nedorasel in se vrni nazaj k mami, da ti bo ona govorila kaj smeš in kaj ne. So pa ženske že zdavnaj prehitele moške v varanju in spolnosti zato ker seks lahko dobijo takoj, vprašanje pa je glede ljubezni.
Razmisli to je tvoje življenje in kviz milijonar kjer uporabiš glas ljudstva.
LP
Stara 45, poročena 20 let, do zdaj nisem sanjarila o nobenem drugem, zdaj pa sem se malo zacopala, priznam. Se zelo trudim, da ne bi nič naredila glede tega drugega moškega, se izogibam stikom in poskusim ne misliti nanj, a ni lahko, sploh ker gre za res močno kemijo, močna čustva, nekaj, kar te pač včasih udari kot strela z jasnega, neka povezanost.
Verjamem, da se je verjetno možu tudi že kdaj zgodilo kaj takega, najraje sploh ne vem za to.
Bom prebolela, upam.
Glej, dati ne bo žal kot meni, daj si duška dokler lahko!
Moja si je po 35 letih zakona in njenega ljubosumja zaželela še nekaj doživet v življenju in je to rudi naredila!
In tega sploh ni skrivala!
Ja, imel sem skrite fantazije in nisem si hotel priznati da bi mi bilo v izziv tudi kakšna aferca diskretna pa po domače nisem imej jajc! In ona sploh ni skrivala ljubimca, prvega in sedaj drugega.
Danes k bi si pa upal pa kaj lahko pr 60 tih sploh dobim! Zgledam dobro, večina misli da jih imam tam okrog 50 ampak tudi to je že veliko za ženske sploh ko zvejo da jih bo 60.
Ženske tudi pri 55 sploh če date nekaj na sebe in zgledate dovolj dobro dobite mladenče če samo s prstom pomignete!
Tako da ja, ti svetujem da ja da ti čez trideset let ne bo žal!
Ampak pazi pa, da zaradi tega vajinega odnosa ne pokvariš!
Pa z ljubico bodi previden da se ne bo poskušala vrinit v vajun odnos!
meni pa ni jasen kaj toliko razmišljate o letih?
daj si duška in bodi tiho
naj ti ga ena dobro potegne, če pa iščeš izhod iz zakona pa se bo to itak kmal zgodel.