Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Sanje so dovoljene…

Sanje so dovoljene…

Mislim, da smo za konec dneva, po resni debati, “potrebni” malo razvedrila. Kir bi seveda raje seksal, pa še kdo drug tudi, vendar se bomo morali tudi s tem zadovoljiti…
Kakšne sanje se pletejo po vaših glavicah (moški pozor – gornjih), o čem fantazirate?

Cmok vsem

Ljubljenje z neznanko.

Cmok!

A krompirjev?

S češpljo na sredi! :))

Fantazij je že toliko, da sploh ne vem več ali živim v realnosti ali v svojih fantazijah. :))) Bogi revež tisti, ki bo naletel name. Upam, da bo imel dovolj energije, da me bo zadovoljil, ker se res že predolgo nabira.:)))
Harmony, glede kave sem mislila resno.
Lahko mi pišeš na [email protected], če si za.

Res in to tisto vlažno utripajočo.

S čim sem si ga zaslužila?
Mmmm ljubček, ti ne veš, kako paše. Danes sem jih bila deležna malo manj, ampak….. moj čas šele prihaja.
p.s. ti ne boš nič prikrajšan na ta računa. Poljubček

Jaz tudi. Se ti javim.

sanjam…sanjam..rada sanjam;)),,,ampak čist vse pa tud ne povem..že tko preveč pišem;))sploh dons!

Ponavadi najprej napiše tisti ki sprašuje..o čem pa ti sanjaš Harmony???

O poštenem dopustu v dvoje. To resno.
Drugače pa moja fantazija nima meja in večji del jo prenašam v realnost. Delček npr. v eni od zgodb spodaj. Trenutno pa sanjam o tem, kdaj bo ura toliko, da bom šla k mojemu ljubiju v objem in da si ga privoščila z veliko žlico.

Jaz ti želim, da si ga privoščiš s šeflo;)) in ti želim lepo popoldne in šibam zajemat tudi jaz nekaj z žličo..hihi,bom skromna!

Oprosti, tam sem te brala..kako tvojemu ni do seksa..in vse to..tule pa berem tole..kako si zelis da bo ura cajt in zlezeš v njegov objem in si ga privoščiš z veliko žlico…ne vem no..to meni nekaj ne štima…firbec babji..kaj češ;))

hmmmm…..sanjam že, da bi povabila eno damico med rjuhe, sam ne vem če bo šlo skozi, če bo moj za, če pa bo, pa more bit še on njej ušeč…..težka bo, težka bo…ampak baje se vse da, če se hoče ane 🙂

kiss
Zaja

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

V sanjah…

Oh punce moje, kar smilita se mi resno…kako lahko prenašata vse to in v letih, ko bi morale cveteti na vseh področjih! Dobre sta-resnično!
Bojim se, da to ni dobro, da se to ne bo dobro končalo, kajti nista ženska, ki bi životarili, temveč živeli, izživeli življenje.

Sta jima povedali, da tako ne gre več, da to ni življenje in da kako lahko od vaju pričakuje, da bosta tako živeli…dobro, ti njega razumeš, ga ne varaš, mu stojiš ob starni, okej to gre nekaj časa, sploh če oseba ugotovi zakaj se to dogaja, poišče pomoč, dela na temu, ne gre pa to v nedogled ali brezveznimi izgovori…v takih primerih se vedno znajdes v narocju drugih, ker to rabiš, potrebuješ, ker je to del življenja…in na koncu boš ti usrana, on pa revež..čeprav te je sam teral v drugo naročje-egoist..pa brez zamere, na take dece sem ornk jezna, kot na zenske, ki se zanemarijo in jih enkrat boli glava, drugič je ne vem kaj, majo zlate moze, vse pomagajo, postorijo…ampka on ne..in pol ko je sit vsega..ko je ze vse naredil kar je lahko..ko se pocuti ze kot idiot..pol ko najde vse to nekje drugje..je pa prav on najvecji prasec..ona pa navjecja reva…grrrrrrrrrrrr-narobe svet!

Pa ne toleriram varanja, še zdaleč ne in tudi seks ne bi smel pomeniti vse…ampak zavedam se, vsak dan videvam… vidim vse to, poslusam…da tako je..ce v postli ne stima..kmalu ne stima nikjer vec! Razen če obema tako paše…

New Report

Close