sanjski moški
meni osebno je ta oddaja zelo vsec. Damirju roko za tak pogum(sigurno je predvideval kritike, opazke, zaljivke ipd), pa kaj -je kakrsen je, meni se zdi v redu. Natasa tudi, ceprav se je dve oddaji nazaj malo otrocje obnasala- a punca ima 19 let, tako da je se cas! Skratka nimam pripomb, razen na Simono, ki se mi zdi(os. mnenje) se najbolj hinavka in “velika” igralka!
V bistvu je potrebno , da se prijavis za tako zadevo res kar nekaj poguma, najlazje je samo pljuvat, take oddaje so manjkale!
A zvečer greste?? Sem mislila, da danes ob pol dvanajstih…..dopoldan. Ja, saj mi je jasno, kako gre tole dogovarjanje za uro in to……;o(())
Tak mesec je in prazniki se bližajo, je treba lagerje napolniti…… ;o)))))))
Pestro je bilo včeraj, ja. Še dobro, da se MB – jevke danes dobijo v Europarku, ker včeraj bi bilo pa prehudo….. za ostale, mislim!! ;o))
Lepo se imejte!!!
Malo prej sem obiskala zgoraj omenjeno stran, malo pobrskala in naletela na biografije.
Za Damirja piše:
“Damir se je rodil leta 1972 v Kranju, kjer je preživel vsa otroška leta, pri šestnajstih pa se je skupaj z družino preselil v Novo Zelandijo. Tam je dokončal študij ekonomije na univerzi v Aucklandu ter se tam tudi zaposlil. Po sedmih letih bivanja v Novi Zelandiji se je vrnil domov.
V Sloveniji je ostal štiri leta, potem pa ga je poslovna priložnost spet odpeljala na južno poloblo, tokrat v avstralski Melbourne, kjer je preživel dobro leto.
Zdaj spet biva v Sloveniji, kjer je solastnik uvoznega podjetja. Potovanja in odkrivanje novih dežel ostajajo njegova velika strast.
Damir je tudi zagret športnik. V Novi Zelandiji se je navdušil nad kriketom, ki ga igra naprej tudi v Sloveniji in je član slovenske reprezentance. Je tudi velik ljubitelj golfa in planinarjenja.
Pri enaintridesetih letih je še vedno samski, kar pripisuje predvsem svoji izbirčnosti. “
Vse skupaj me je malo presentilo, ker sem sicer v raznih časopisih, revijah, na netu… prebrala, da naj bi bil Damir leto oz. celo dve starejši, naj ne bi imel nobene izobrazbe…
Kdo zdaj laže? Pop TV ali ostali mediji?