Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek sanjski moški

sanjski moški

Končno sem prišla do računalnika, pa pregledujem, a ne najdem nič.

A ta vikend pa niste nič komentirale Sanjskega moškega? ali jaz nič ne najdem?

No, jaz sem gledala, padali so kar interesantni komentaji, predvsem o Simoni ………. (tisti, ki ima dva otroka) …………

Pa ve?

::::))))))))
Ha, ha, ha una, ki ima dva otroka je Vlasta!
Vidim, da ne slediš :::::::))))))))

Sorry, pomota, imaš prav (nekaj me je očitno zmedlo)

Hvala, da si me spomnila

meni osebno je ta oddaja zelo vsec. Damirju roko za tak pogum(sigurno je predvideval kritike, opazke, zaljivke ipd), pa kaj -je kakrsen je, meni se zdi v redu. Natasa tudi, ceprav se je dve oddaji nazaj malo otrocje obnasala- a punca ima 19 let, tako da je se cas! Skratka nimam pripomb, razen na Simono, ki se mi zdi(os. mnenje) se najbolj hinavka in “velika” igralka!

V bistvu je potrebno , da se prijavis za tako zadevo res kar nekaj poguma, najlazje je samo pljuvat, take oddaje so manjkale!

Hi, hi…….. lej jo , lej…. ;o))))))))))) Eliumči obvlada…… :-)) Kje si zgubljena manekenka moja??

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

he he he manekenka ja ::)))))
Manekenka dela 100/h, ne ve kje so je glava drži, zvečer ima pa randi za pilates in poročanje z včerajšnjega druženja v Mariboru!
Sm slišala, da je bilo pestro ::::))))

ta teden bo se zadnji del- uhh skoda, pa tako zabavno je bilo

A zvečer greste?? Sem mislila, da danes ob pol dvanajstih…..dopoldan. Ja, saj mi je jasno, kako gre tole dogovarjanje za uro in to……;o(())

Tak mesec je in prazniki se bližajo, je treba lagerje napolniti…… ;o)))))))

Pestro je bilo včeraj, ja. Še dobro, da se MB – jevke danes dobijo v Europarku, ker včeraj bi bilo pa prehudo….. za ostale, mislim!! ;o))

Lepo se imejte!!!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Nataša je stara 22 let in ne 19….

TO JE TO

do neddavnega nisem vedla za tega fanta in niti tega ne da je moj sovaščan – baje prima fant
lahko pa rečem da sem ga srečala teden dni nazaj mislim z punco nataso al kakor ji je ze ime na sprehodu meni se zdita kar simpatična

Malo prej sem obiskala zgoraj omenjeno stran, malo pobrskala in naletela na biografije.
Za Damirja piše:

“Damir se je rodil leta 1972 v Kranju, kjer je preživel vsa otroška leta, pri šestnajstih pa se je skupaj z družino preselil v Novo Zelandijo. Tam je dokončal študij ekonomije na univerzi v Aucklandu ter se tam tudi zaposlil. Po sedmih letih bivanja v Novi Zelandiji se je vrnil domov.

V Sloveniji je ostal štiri leta, potem pa ga je poslovna priložnost spet odpeljala na južno poloblo, tokrat v avstralski Melbourne, kjer je preživel dobro leto.

Zdaj spet biva v Sloveniji, kjer je solastnik uvoznega podjetja. Potovanja in odkrivanje novih dežel ostajajo njegova velika strast.

Damir je tudi zagret športnik. V Novi Zelandiji se je navdušil nad kriketom, ki ga igra naprej tudi v Sloveniji in je član slovenske reprezentance. Je tudi velik ljubitelj golfa in planinarjenja.

Pri enaintridesetih letih je še vedno samski, kar pripisuje predvsem svoji izbirčnosti. “

Vse skupaj me je malo presentilo, ker sem sicer v raznih časopisih, revijah, na netu… prebrala, da naj bi bil Damir leto oz. celo dve starejši, naj ne bi imel nobene izobrazbe…
Kdo zdaj laže? Pop TV ali ostali mediji?

to kar si zgoraj napisala je vse res- ne verjemi vsem cencam- 😉

o a zadnjic je v petek? je kar zanimivo bilo gledat te mlajse:-)

New Report

Close